If I could fall into the sky do you think time would pass me by?

Hej! Sitter på mitt rum just nu och dricker sleepytime tea, målar naglarna och lyssnar på musik. Gick i skolan som vanligt och hade dance practice efter och sen var det även möte. Efter mötet åkte vi till en resturang och åt mat och sen till Albertsons och handla lite saker. Imorgon har jag skola igen, ska vara jättesocial så jag får lite vänner jag kan gå till home coming med haha, men har ju faktiskt bara vart i skolan i 4 dagar. Nu ska jag sova, kram! 
Eftersom jag har vart extremt dålig på att ta bilder och för att det är tråkigt med massa bildlösa inlägg lägger jag upp en mycket fin bild på Payette River

When you get what you want but not what you need When you feel so tired but you can't sleep

Hej! Just nu sitter jag på mitt rum och gör ca ingenting. Idag hade jag skola, den var bra men dagen i sig har väll vart lite sådär. Men vad jag har gjort sen sist: 
- Skypat med Alva och Ludvig
- Lagat mat åt värdfamiljen
- Gått i skolan
- Bytt ut creative writing till drawing
- Träffat en dansk tjej på skolan
- Drukit te med min vsyster
- Städat mitt rum
- Cyklat till Albertsons
 Mitt liv är inte så mycket mer intressant än så just nu, men skolan rullar på och jag tycker det är riktigt kul! Lektionerna är lättare och i algebran känns det som vi har gått tillbaka till sexans lärningssätt, dock är det fortfarande gymnasiematte fast lite lättare så det är bra. Goverment har det inte hänt så mycket i, i teen living och food and nutrition har vi en galen, verkligen galen, lärare, men hon är härlig haha. Pe är otroligt ointressant och idag fick vi vänta 30 min innan våran lärare kom plus att man inte hinner byta om efter, jag sprang till min nästa lektion med bara strumpor på fötterna. Dansen var inställd idag så vi fick skjuts hem av en i vårt dance team, sååå coolt att de kan köra bil här när de är 16! 
 Nu ska jag snart gå och duscha och sen ska jag sova jättetidigt, sov aldrles för dåligt inatt, kram! 

Dance

Hej! Jag vakna av ljuset (helt omöjligt att sova när det är ljust) klockan 7 så tänkte jag kunde passa på att blogga.
 I fredags var absolut den bästa dagen här hittills! Började med att gå i skolan vilket är jättekul här. Efter skolan skulle vi egentligen ha en sista träning innan framträdandet men det blev inställt så jag och min vsyster åkte hem istället och fick mat serverat framför oss så fort vi kom in genom dörren, min vmamma är verkligen bra! Vi åt och gjorde oss iordning och åkte tillbaka till skolan vid 5.30 där vi blev sminkade och de som inte visste hur man gjorde håret fick sitt gjort (min vmamma hade redam gjort mitt). Vi han stretcha lite och gå igenom dansen en gång innan vi var tvungna att gå ut. Vi kolla på första delen av matchen tillsammans och stretcha lite mer. Amerikansk fotboll är verkligen konstig jag fatta ingenting haha. 
 Vi hade vårt framträdande i halvtid och det var sjukt kul! Hela publiken heja på oss och det gick så mycket bättre än vad jag trodde det skulle gå (hoppas det såg lika bra ut bara haha). Om två veckor ska vi ha ett till framträdande, längtar redan! Efer matchen gick jag och Lea och två från dans teamet och kolla på matchen och de presentera oss för massa olika människor. Vi träffa också människor vi har lektioner med och sa hej till dem. 
 Efter matchen var det en dans så vi fyra plus Abbie och två av deras vänner gick dit. Dansen var ganska lame men vi träffa massa människor så det blev bra i slutet! Anledningen till att den blev så lame var att det var dålig musik och många gånger stoppa de mitt i en låt och bytte till en sämre, sen var det inte alls mycket människor där. Det var hela cheerleading teamet och soccer killarna och sen ungeär 15 andra människor där. Cheerleaderna och soccer killarna dansa tillsammans och alla andara satt bredvid och ba jaha. Men vi dansa på för oss själva och i slutet kom det fram en tjej som drog in oss bland de andra och börja prata med oss. Mina värdföräldrar kom och hämta mig, Lea och Abbie halv 12 och jag och Lea åkte hem och gjorde massa te (en hel termos) och kolla på oth.
 Fick inte så mycket bilder eftersom de tog med sina kameror men jag ska fråga efter bilderna och sen lägga upp dem. Kram
Här är iaf en bild på football gamet och sen är det cheerleaders som står framför oss

Första skoldagen

Min dag: Jag och min vsyster gick upp vid halv 7 för att äta frukost. Kvart i 8 åkte vi hemifrån till skolan. Det var sååå mycket mer människor än vad jag trodde det skulle vara, det gick knapt att komma fram i korridorerna. första period hade jag goverment, det var inte så många där och de flesta var utbytesstudenter. Läraren var bra och jag känner att det är en bra klass. Andra period hade jag food and nutrition, kommer nog bli en bra klass, läraren verka slapp och vi fick godis haha. Tredje period hade vi english 3, det är den klassen jag är mest nervös över pga den är svår och jag är rädd för att bli underkänd, men det kommer nog gå bra (hoppas jag). Han dock bara vara där i fem min inann de ropa ut att alla seniors skulle komma till ett rum. Jag och de andra utbytesstudenterna gick dit och fick ställa oss upp inför alla, vi ska presentera oss på fredag nästa vecka och säga vilka vi är och vad vi tycker om osv, kommer väll dö men aja. Mr. Helliker som är rektor prata om vad vi inte får göra och annat "viktigt". Efter engelskan hade jag teen living. Den klassen tog jag för att de sa att vi skulle sy i den klassen, men det ska vi inte alls göra. Det vi ska göra är att lära oss att ta hand om pengar, är inte alls peppad på den klassen men det kanske blir bra. 
 Efter det hade vi lunch. Jag och min vsyster och våran granne gick till subway för att äta sen fick vi typ springa tillbaka, man har ju bara 30min på sig att äta. Det var iaf en god macka! Efter maten hade jag Algebra 2. Den klassen var sjukt stökig ochd et satt en tjej bakom mig som skrek hela tiden och som prata när vi skulle vara tysta, klarar verkligen inte av de människorna. Sjätte period hade vi idrott. Det var i gymnastikhallen och det var verkligen jättemycket människor där. Det var två olika klasser där så det var säkert ca 60 människor där. Vi blev uppropade och sen fick vi göra vad vi ville, alla gick typ och satte sig så jag och Lea och en tjej från dance teamet satte oss och prata. 
 Sjunde period hade jag creative writing, jag måste byta den klassen!! Det är ungefär tio personer där och alla är freshmens och de är fett awkward. Kommer inte att ha någon att prata med så imorgon ska vi åka tidigare till skolan så jag kan fixa det. 
 Efter skolan hade vi 15min på oss att byta om innan dansen börja. Dansen var kul, känner att jag kan hela dansen iaf, men jag är jättenervös inför att uppträda imorgon!! Men vi har practice imorgon också så det ska nog gå bra. Efter dansen kom mina vföräldrar och hänta oss och vi åkte direkt och åt innan vi åkte till walmart för att köpa mat och skolsaker vi har fått instruktioner på att köpa under dagen. När vi var klara där åkte vi till k-mart och köpte presenter till sectet sister gifts som vi har i dansen. Det går ut på att alla får en person som de ska köpa present till och så alla köper en present och alla ger en, i slutet av året kommer vi få veta vem det är vi har fått presenter av. 
 När vi kom ut från k-mart och skulle låsa upp bilen så hade min vmamma låst in nycklarna i bilen. Lea och jag gick till kiwi loco och åt frozen yogurt medans de fixa bilen. Underbart ju, älskar frozen yoghurt!! Det tog bara en halvtimme så var bilen fixad igen så vi kunde åka hem.
 Sen jag kom hem har jag packat upp lite saker och gjort min engelska som jag inte gjorde på lektionen och ska snart gå in och duscha och sen måla naglaran och sen sova. 
 Okej, vad jag tycker om high school: jag älskar det, helt underbart! Jag tycker det är jättekul att man får välja vilka klasser man vill ha och jag tycker det är härlig stämning. Men det är heeelt anorlunda från den svenska skolan. Det enda vi har gjort idag är att gå igenom vad man inte får göra; inte komma försent, inte lämna in arbeten försent, inte prata i klass osv och vad som händer om man gör det. Har fått veta när det är kvarsittning och har också fått hall passes som jag kan använda för att gå på toaletten under klass. Jag har två hall passes per 9 veckor. Man ska också säga lärarens efetrnam och allt är så otroligt strikt. Om man äter under klass får man kvarsittning, om man inte följer dress coden får man kvarsittning, om man kommer 5 sekunder försent får man kvarsittning (alvarligt, precis när klockan ringer stänger de dörrarna och om man inte hinner så komemr man inte in i klassrummet). En annan sak som också är helt anorlunda är sättet de sätter betyg på. Man kan göra massa saker för att få extra credit tex så får jag extra credit för att min vmamma signerar ett papper, eller för att ta med sig sukini till skolan eller för att ta med plast boxar, för att ge tillbaka hall passen, eller för att göra exta uppgifter eller lämna in saker tidigare osv. Sen får man procent på allt man gör vilket betyder att om man får 100% så får man A. 
 När vi var på mötet under engelskan så fick vi veta att om man har full närvaro under en kvarts år så får man 25 dollar att spendera vart man vill, jag ska lätt få det! Imorgon är det pirate friday vilket betyder att vi har kortare lektioner, länger lunch (55min, woho) och assembly. Assembly är att alla samlas i gympasalen och peppar inför football gamet som är på kvällen, kommer bli fett kul! 
 Nu är klockan halv 12 och jag måste hinna duscha innan jag går och sover. Jag lägger upp bilder senare för nu är dte alldeles för sent. Ha det bra! 

But even the sun sets in paradise

Imorgon är det första dagen i high school och jag är hyfsat nervös, men jag har ju min vsyster så det är okej! Jag har lagt fram kläder som jag ska ha på mig och jag har duschat i våran nya dusch och använt vårt nya badrum. Jätteskönt att det är klart, nu kan jag gå på toaletten mitt i natten utan att väcka alla. 
 Annars har jag haft dans varje dag, det går bättre och bättre men jag är fortfarande dålig på det. Tror det beror på att de har ett helt annat sätt att lära sig på, plus att de inte har visat mig hela dansen steg för steg så jag härmar bara vad alla andra gör. Är därför väldigt nervös inför vårat performance som vi har nu på fredag då jag inte är säker på alla stegen. 
 Ska bli jättekul med skola imorgon, är fett taggad! Ska bli skönt att få rutiner oich det ska bli kul att lära känna lite människor. Nu måste jag sova eftersom jag ska upp så tidigt imorgon, men jag skriver om min första dag på high school när jag kommer hem imorgon. Kram
Jag och min vsyster på pep rallyt!

Bilder

1. En ekorre som vi räddar; baby squirrel aka Max (har jag ens skrivit det?)
2. Max
3. Misty
4. Max
5. Storm
6. Pep rally
7. Pep rally (mmh bra kamera jag har)
8. "det minsta ni kan göra är att hålla era rum rena"- Ann när hon var här på introduktion
9. Min nya telefon som man kan dra ut och skriva på tankentbord med + bok jag köpte igår

Pep rally

Hej! Jag och min vsyster och mina vföräldrar kom precis hem efter peprallyt som var på skolan. Det var riktigt coolt med alla osm var där osv, alla olika sporter fick ställa sig inför alla och blev presenterade. För mig sa de Ida Mårtén from Sweden haha. 
 Tidigare idag var jag, min vmamma och vsyster i Boise för att shoppa. Vi fick inte jättemycket gjort då det tog ca 2h att fixa mobiler, men nu har jag iaf en som bara kostar 10 dollar per månad. Vi gick in på VS och titta lite snabbt och sen gick vi till en klädaffär men jag hitta inget där. Vi han också gå in lite snabbt på en prom klännigaffär och jag hitta min dröm prom dress och winter formal och wedding dress där, behöver bara bli rik nu. 
 Just nu sitter Lea och jag på mitt rum och dricker te och äter frukt och stalkar football spelarna (vi fick en lista med alla som är med i de olika sporterna). Imorgon vet jag inte vad vi ska göra, men min vmamma jobbar bara till 12 så vi hittar säkert på något! Jag lägger upp bilder imorgon, kram! 

I'm gonna pick up the pieces, and build a lego house when things go wrong we can knock it down

Jag och min vsyster kom precis hem efter en cykeltur till posten och och nu sitter jag åå mitt rum och dricker mjölk. Jag blev väckt av min vsyster vid 7 imorse, kalaspuffar for the win alltså, typ det bästa som finns. Åkte till dansen som börja vid 8 och åkte hem igen klockn 10. När jag kom hem skypa jag med Emma, åååh så kul att prata med henne igen! Efter det kom min area rep hit och prata om vad vi fick göra och inte, och vad det är för reglar och hur vi ska bete oss osv. Hon åkte hem tre och då var vi hungriga och gjorde mat; macaroni and chees med grönsaker, keso och jordnötssmör (alltså??). Efter maten åkte jag och Lea till posten och banken och sen vidare till Albertsons (en mataffär) sen vidare och tog bilder vid main road och på the over past osv. Vi dog av värmen och jag dog nästan på riktigt när jag volta med min cykel, DET ÄR INGEN FARA MAMMA JAG MÅR BRA. 
 Förövrigt saknar jag min familj, men skulle inte vilja åka hem! Längtar till skolan börjar, kommer bli fett! Nu ska jag och Lea kolla på Greys Anatomy, ha det bra!
Blandning av bilder från när jag, Lea och Abbie bakade kakor (jättegoda!!), när vi åkte till Boise, en på Misty i hennes payette pitette outfit, från nyss när jag och Lea var ute och cykla och på mig när jag har mina glitterbyxor (behövliga pga kan ha i skolan och mycket billiga!) 

I'll never look like barbie, barbie doesn't have bruises

Hej! Klockan är kvart över tio här nu så ska snart gå och sova pga ska upp tidigt på dance practice imorgon. Idag efter dansen åkte jag och Lea och Abbie till Abbies styvmammas dotter (haha...) som tog med oss plus hennes dotter till mallet i Boise. Vi blev sminkade helt gratis och sen gick vi till forever 21 där vi shoppa för skolan. Påvägen hem stanna vi på Chillis och åt, jag tog tacos docj var det inte lika gott som hemma, men bra ändå! Imorgon ska jag först på dance practice sen ska jag kanske skypa med Emma (vet inte pga hon har inte svarat än) sen vid 12 kommer min area rep hit och ska prata med oss om regler osv. Vet inte riktigt vad vi ska göra på fredag men på lördag ska vi till Boise igen för att skolshoppa. Nästa vecka börjar skolan, det ska bli riktigt kul! 
 Har också fått mitt schema, det jag ska läsa är: government, food and nutrition, english 3, teen living, algebra 2, pe och creative writing. Vi har bara 35 min lunch så måste skynda mig massa då. Jag lägger upp bilder senare. Kram 
Spelhallen vi var i när vi var på pizzaparty. 

Pictures

Bilder på Payette High School som jag ska gå på, de är tagna igår när vi var där och kolla och idag när vi var och registrera oss. På bild nr 5 är det en flagga som säger "Welcome to Payette, home of the pirates", de hänger överallt här. Nu ska jag gå och kolla på Grey´s Anatomy med Lea!

.

Nu har in vsyster kommit och hon är jättesnäll! Vi sitter på mitt rum just nu och målar naglarna osv men snart ska vi ut och springa. Vid fyra ska vi på pizza party och sen skulle vi prova geocaching, det ska bli intressant haha. Imorgon är det registration i skolan och sen skulle vi shoppa, sen är det dans resten av veckan. Nu ska jag göra mig iordning för att springa, kram! 
Lite bilder på hur det ser ut här.
1. Extremstor läsk som vi köpte
2. Bild
3. Walmart
4. Snakeriver. 
5. Payette
6. Sunset

It's a cow on my head

Hej! Nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på Kent. Mina vföräldrar är på jobbet så är ensam hemma och har absolut ingenting att göra. Ska kanske gå till grannen eller gå ut med hunden, vi får se. Vi två kommer min vmamma hem iaf och då ska vi åka och shoppa saker till skolan typ ryggsäck (alla här använder tydligen det) och pennor och papper. Ikväll skulle vi kanske på rodeo om vi har hunnit städat Leas rum, det skulle verkligen vara grymt! Hare 

I'll follow you into the park, through the jungle, through the dark

Hej! Vakna för en timme sen och sitter nu på mitt rum och gör ingentig egentligen. Min vmamma är på jobbet och man vpappa jobbar med huset så har inget att göra egentligen. När jag kom upp för trappan igår fanns det en lapp på bordet som sa att de var ute och att jag fick äta vad jag ville. 
 Föresten tror jag att jga glömt att berätta att jag var och köpte en ny dator igår haha. Det har jag iaf gjort så det 
är jätteskönt! Har ställt in skrivbordet till svenska så har åäö haha. Nu ska jag nog kolla på en serie sen har jag ingen aning, ska väll *fånga dagen*. Kram!

1. Första dagen i NY. Moa, Lovisa, Elin, Sofia
2. Walk in Central Park
3. Hela gruppen I Central Park
4. Hela gruppen på Alice i underlandet staty
5. Svenskarna som var med på campet
6. Gata i NY 
7. Apple store 
8. Louis Vuitton affär 
9. Time Square 

The potato state

 
1. De coola svenskarna
2. Min frukos/lunch/middag 
3. Starbucks!! (när jag tog det här kortet skratta de åt mig, varför ens alla tar ju dessa?) 

Jag försökte ladda upp fler men det gick typ inte så ska försöka imorgon istället men här är några bilder iaf. Ok så NY; Vi åkte på sightseeng varje dag, första dagen var vi på the upper east side och kolla runt, gick en promenad i Central park osv. Allt är så fint och stort! Sen gick vi och shoppa, vi gick till Victorias Secret och en sko affär (hitta tre pat skor) och åkte taxi och sprang runt och leta efter mötesplatsen och efter en mataffär så vi kunde köpa med oss frukt till hotellet som kvällsmat. Vid sex kom bussen oh hämta upp oss och vi han duscha sen var det dags för möte där de berätta vad man får göra oh inte får göra osv. Vi tänkte ha en satc kväll men det blev inte mycket av det pga alla var så trötta så vi gick och sov istället.
 Dag två åkte vi till china town och soho och tog en båt förbi frihetsgudinnan och åkte till Brookly Bridge och tog kort vid the sky line of Manhattan. Sen gick vi och åt på en resturang där det fanns jättebra sesam sallad, sen shopping! Vi börja med VS sen gick vi till Hollister och tog kort med en modell sen gick vi till pink och Converse store och Pink och jag och Elin gick till en jättefin affär med massa glittriga kläder. Vi tänkte att vi skulle hinna till China town men alla var så trötta så vi gick till Starbucks istället och sen till en mataffär så vi kunde köpa frukt. När vi kom fram till hotellet hoppa jag och Elin och Moa i polen det första vi gjorde och hann bara duscha innan det var möte för att gå igenom flygbiljetterna. Sen var det bara att packa om hela väskan och försöka att få ner allt i handbagaget så det inte blev övervikt sen gick vi och sov. Moa kom och väckte oss innan hon åkte till sin familj och då gick vi upp. Vid halv fyra åkte bussen från hotellet. När vi kom till flyglatsen tog det lång tid att checka in men vi hade 1h på oss så vi var lugna, eller iaf tills vi såg kön till säkerhetskontrollen, den var enorm! Vi han men vi fick springa. Jag sov större delen av den flygresan. När vi skulle byta plan hade vi bara 35min på oss så vi fråga om det var möjligt att vi kunde sitta längre fram i planet så vi han byta i tid, både innan vi gick på och efter, men det gick inte. Det tyckte att vi hade lång tid på oss att byta pga vi skulle landa tidigare och det gjorde vi också, dock var vi instängda i flygplanet i ca 50 min. När det var 7 min kvar till vårt plan skulle åka börja de släppa ut, jag Lovisa och en tjej från Norge som åkte med oss sprang till gaten och han precis, när vi kom fram ropa de ut att det var sista chansen att borda planet. På lanet köpte vi cola och chips och dela på, riktigt gott! Efter det har jag berättat, nu ska jag kolla på en serie, godnatt! 

Hej! Min dator har gått sönder så kan inte ladda upp bilder men tänkte berätta lite om min första tid här.
Jag kom hit i måndags, första mötet var inte lika jobbigt som jag trodde det skulle vara dock var det lite stelt eftersom det inte fanns så mycket att säga men min värdmamma prata på så det var okej. Vi stanna och åt på något ställe där man kan äta hur mycket man vill och det fanns allt man kunde tänka sig. Vi satt där ett tag och kom fram till huset vid halv fem tror jag och det första som händer är att de hittar en av sina katter döda. Lite jobbigt sådär. I alla fall, de har tre hundar (en är deras dotter) och fyra fåglar och nu fyra katter också. Jag har blivit bästa kompis med den lilla hunden, hon är sååå söt!!
Jag gav presenter och packa upp och tog en dusch sen gick jag och la mig jättetidigt eftersom jag var halvt på NY tid och fortfarande lite svensk.
Kan berätta om de andra dagarna sen och lägga upp bilder osv men nu ska jag gå upp och äta frukost. Jag kan välja på allt från våfflor till muffins till marsmallows flingor till pop tarts till typ vad som helst. Jag väljer cherios med mjölk och juice haha. Hejdå!
En bild på NY gänget:


When she was just a girl She expected the world

Nu är jag äntligen framme! Klockan är 20.25 här just nu och jga håller på att dö av trötthet. Ska snart duscha och sen ska jag försöka sova, är ju på NY tid så klockan är ju för mig halv 12. Jag ska lägga upp bilder och skriva om NY sen men inte nu för är helt utmattad. Kunde inte göra det på hotellet heller pga det var så dåligt internet och då är det bara tråkigt att blogga. Kramar från Idaho! 

The city that never sleeps

Just nu är klockan 19.15 i NY och jag sitter i lobbyn med de andra svenskarna och bloggar, om ett litet tag ska vi gå upp till hotellrummet och äta godis och kolla på teve. Att säga hejdå till familjen imorse var jobbigt, men helt okej. Efter att vi sagt hejdå och de hade gått blev jag sjukt taggad och har vart jätteglad sen dess. På flygplanet satt jag bredvid Elin efter att vi hade frågat han men platsen bredvid mig om han ville byta, vilket han gjorde. Det var ett skönt flygplan med egen skärm som man kunde kolla på film och spela spel och lyssna på musik och med kameror så man kunde kolla ner från planet och rakt fram. När vi landa i NY blev det en hel del väntan. Först skulle vi igenom kontrollen så vi kom in i USA och det tog kanske 45min sen skulle vi hämta väskorna sen stod vi i en till kö för att visa pass. Efter det var vi ute och då var det bara att sätta sig och vänta på de från Norge. De kom efter ungefär en halvtimme och sen blev det väntan för att samla alla och för att komma till något tåg och sen ute (jättevarmt och kvavt) för att vänta på buss. När vi kom till hotellet var mitt rum inte städat så jag gick in och duscha i Elin och Sofias rum innan vi gick ner för att kolla runt och gå och äta tillsammans. Nu har vi nyss ätit, tog en hamburgare men orka inte så mycket eftersom den var gigantisk. Bilder går inte att lägga upp eftersom det går jättesegt så jag lägger upp de när jag kommer till Idaho istället!

 

I take a part of you with me now and you won't get it back And a part of me will stay here, you can keep it forever

 NU ÅKER JAG HEMIFRÅN OM BARA NÅGRA MINUTER, ÄR SJUKT TAGGAD!!! SISTA INLÄGGET I SVERIGE, OM BARA NÅGRA TIMMAR ÄR JAG I USA!!!!! HEJ DÅ SVERIGE!!!
Te för sista gången i Sverige

Cause this is the end of the rainbow Where no one can be too sad

Om tolv timmar sitter jag på Arlanda och väntar på att få sätta mig på flygplanet, och om 15h sitter jag på flygplanet!!! Kan inte fatta det, men jag tror samtidigt att jag faktiskt har börjat fatta det lite. Hade nyss sista middagen med familjen och nu ska jag bara göra mig iordning sen ska jag sova. Den här dagen har alltid vart så långt borta och helt plötsligt är den här och på några sekunder är den över. Jag vill spendera så mycket tid jag kan med min underbara familj men det känns som att tiden bara försvinner. 
 Jag har iaf fått ihop min packning men det är på gränsen, 22.7 och 7.8 tror jag vågen stod på, tur att jag får ha mer när jag flyger innom USA! Nu ska jag göra te för sista gången här hemma sen ska jag måla naglarna och duscha och sen ska jag försöka sova. Skriver nog en sista gång imorgon innan jag åker till flygplatsen! 
1. Världens bästa familj
2. Försöker packa
3. paket 

Sista dagen i Sverige

Nu har jag precis haft den sista frukosten med min familj på 10 månader, galet! På min sista dag i Sverige ska jag åka ner på stan och fixa lite saker och sen köpa godis, sen ska jag träffa Becka och säga hejdå till henne och ikväll blir det taco middag med familjen. Jag måste också kolla min packning så jag fått med mig allt och så alla papper är med osv. Nu ska jag göra mig iordning!

Nu kan jag säga att jag åker imorgon!!


Go on and try to tear me down I will be rising from the ground Like a skyscraper

Idag har jag sagt hejdå till två av mina kompisar. Jag spendera dagen med Emma och fick en jättefin bok med kort på oss, kommar sakna dig otroligt mycket fina du! Vid 7 träffa jag Lelle och vi gick en promenad, mycket mysigt!
 Nu sitter jag och kollar på den andra satc filmen och dricker te, men jag ska nog gå och lägga mig i tid så jag orkar gå upp i tid för min sista dag i Sverige. Kan inte förstå att jag ska åka det är helt sjukt och att imorgon är min sista dag i Sverige på 10 månader är ännu sjukare. Mina väskor är färdigpackade (mamma ska bara hjälpa mig och kolla igenom det) och det enda jag har kvar att göra innan jag åker är att åka till banken och fixa telefonbanken och köpa godis. Taggar jättemycket nu, för om två timmar är det imorgon jag åker! 
Såå fin bok, tack Emma!

.

Skrev fel i förra inlägget, det är ju faktiskt tre nätter kvar!


RSS 2.0