Close your eyes and count to three

Hej! Har ätit tacos och sitter nu och kollar på tv, läser bloggar osv. Är trött och ska nog snart gå och lägga mig så jag orkar gå upp imorgon överhuvutaget. Har inte mer att säga än så, så vi hörs imorgon istället!
Rebecka och jag någon lektion

I need you, but your still gone

Hej! Skolan idag var inte toppen, men det kunde absolut varit värre. Fysik provet gick som förväntat riktigt dåligt, kunde inte mycket alls och svara inte alls på de 4 sesta frågorna. Men det är så skönt att det äntligen är över! Vi fick också tillbaka våra matte prov och det gick mycket sämre än vad det känndes som att det skulle gå, men jag är inte helt onöjd, det var ju ändå bara första matte provet. I helgen har jag bara kemi, engelska och franska att plugga, vilket betyder att jag nästan är helt fri. Känner en otrolig lättnad trots att det inte gick så bra på fysiken och matten.
Idag ska jag äta mysmiddag med min fina familj, tacos som vanligt, och bara at det lung, kolla på film och göra sånt där man verkligen vill göra en fredags kväll. Är helt slut då jag nästan inte har sovit alls de senaste nätterna pga för mycket pluggande. Imorgon ska jag sova ut ordentligt och sen förhoppningsvis få med mig någon ner på stan för en efterlängtad shoppingtur!
Ha en bra fredag, det ska jag absolut ha, så hörs vi senare!
Min bakgrundsbild, bara för att....

The end of summer, its fall!

Hej! Kom precis hem från skolan som var både upp och ner. Matten gick väldigt bra, det var mycket lättare än ja trodde och jag kunde allt. Efter matten hade vi 3 timmars hål och då satt vi och gjorde absolut ingentig vilket resulterade i att jag blev väldigt trött då ajg inte har sovit mycket på hela veckan, måste verkligen bli bättre på att lägga mig i tid. Vi hade kemi och på den stod jag upp mesta dels av tiden då det var stor riska tt jag skulle somna om jag satte mig ner. Sen var det klassråd och till sist engelska som jag fick många råd om hur jag skulle ta hand om min dator. Hyfsat slapp dag, inte gjort mycket alls. Borde egentligen sätta mig och plugga fysik nu då vi har ett prov imorgon som jag inte fattar någonting av, men jag orkar inte, plus att jag ska bort på möte om ca en timme, så kommer troligen plugga senare på kvällen efter idol. Vi hörs senare!

The way you are, the best of all

Godmorgon! Sitter och kollar på vakna med the voice och kommer alldeles strax att springa till bussen, matte väntar och jag är taggad! Ha en fin dag!

In the end everyone ends up alone

Hej! Har nu äntligen lagt ifrån mig min matte bok och tycker till och med att jag blev klar tidigt. Gymnasiet är rätt tufft ändå. Imorgon är det som sagt matte prov och jag är taggad till 1000! Eller? Ska nog gå och sova snart med tanke på att jag inte sov så mycket förra natten och jag vill ju vara pigg till matte provet. Imorgon ska jag också ta bussen en halvtimme tidigare så att jag kommer i tid och kanske till och med hinner kolla igenom lite innan. Ha en bra kväll! (Det är något fel, det funkar inte att lägga upp en bild, tyvärr)

Sagan om de tre bröderna

Nu har blogg.se äntligen bestämt sig för att skaffa en iphone app, så nu kan jag definitivt uppdatera bra! Var bara det jag ville säga, så hejdå!


I would lie and say that you're not on my mind

Hej! Imorse blev det ingen uppdatering, han lixom inte med det alls, utan sprang som vanligt till bussen. Skolan bestod av 2 lektioner och sluta vid 20 i 11 så jag Rebecka och Sara bestämde oss för att äta nere på stan. Mycket mysigt och mycket snack med mina fina vänner. Åkte hem och har sen dess varit inne på facebook och pluggat matte. Funderar på att gå och sätta mig och titta på tv ett tag och fortsätta plugga se, problemet är ju bara att jag kan bli fast där.
Imorgon är det matte prov jag börjar med vid halv 9 på morgonen, så jag kommer säkert ha riktig ångest då, plus att det är fysik prov på fredag morgon och jag fattar nästan inget. Det är hyfsat stressigt, men jag tar mig igenom det helt okej! Har inte så jätte mycket mer att säga, så vi hörs senare!

Life sucks, and then you die

Hej! Dagen har jag spenderat med att plugga fysik och ännu mer fysik. Tänker nu fysik, men har ändå bara lyckets göra 2.5 tal, haha. Har bara gjort ett uppehåll och det var för att kolla på idol och då åt jag även sammtidigt. Gick också på extra fysik och satt kvar på skolan och plugga till 20 i 6 och tog bussen där ifrån vid 10 i.
Jag har ärligt inte så jätte mycket mer att berätta, min vardag ser nästan lika dan ut varje dag, men jag lovar att berätta om det händer något nytt! När jag börjar söka stipendier kan jag berätta vad det är jag söker för något och ge lite förslag på att vad som är bra!

As long as we both shall live

Hej, godmorgon! Sitter som vanligt och tittar på vakna med the voice tar det lungt innan jag ska gå mot bussen. Dagen kommer bestå av mycket pluggande både i skolan och efter, prov på både torsdag och fredag så det är bara att kämpa. Vi hörs senare!


Childhood is the kingdom where nobody dies

Hejhejhej! Jag har fått mitt ja tack kort från explorius!!! Hyfsat glad när jag kom innanför dörren och såg det! Nu är det bara att tacka ja och börja!
Skolan idag började med extra fysik som var hyfsat värdelös då vi inte ens lärde oss om fysik. Nästa lektion trodde jag börja vid 1, fast där hade jag fel, den var inställd, vilket betyder att min föörsta riktiga lektion för dagen började klockan 14.20. På denna lektion är det ett step test vi ska göra, och det tar ca 6 min, vilket betyder att jag har gått i skolan i 6 minuter idag, och ändå åkte jag hemifrån 9 och kom hem halv 5. Värt.
Jaja, jag har inte pluggat heller utan mest suttit och chattat på facebook med me´änniskor som sitter breved mig och människor somn är långt borta, många konstiga samtal blev det.
Mitt problem just nu är att jag borde plugga fysik, men nu ska jag snart äta och sen efter det ska jag kolla på Idol som börjar 20 och sen 21 ska jag se svenska hollywood fruar, kommer nog bli en sen kväll. Som ni hör så har jag inte så jätte mycket tid över för att blogga, så det får bli när jag har tid, men vi hörs senare!

It's hard to say that I'd rather stay awake when I'm asleep

Godmorgon! Har inte så mycket mer att säga än att skolan börjar vid halv 10 med extra fysik så om ca en halvtimme går jag mot bussen. Vi ses senare!

Sometimes you just have to laugh

Hej! Har inte så mycket att säga, har tittat på tv och sitter nu och skypar med mina klasskompisar. Är på sånt där riktigt söndagshumör, riktigt trött fast ändå inte. Ska nog gå och lägga mig om ett tag orkar inte vara uppe mer, men kan noginte sova heller. Läser nog ett tag så att jag hinner med att läsa hela boken. Godnatt så hörs vi imorgon!

Would you lie with me and just forget the world?

Hej! Idag har varit lite som en vanlig söndag, fast tråkig. Jag har suttit och pluggat och inte gjort något annat idag, eller jag har ätit och så men inget mer. Jag har börjat läsa på min bok till engelskan och har kommit en bit, men inte tillräckligt långt. Har gjort matte så mycket jag tänker matte, men är ändå inte klar.
Imorgon ska jga tiull skolan tidigare och ha extra fysik med dom som känner att dom behöver det, sen ska jag sitta i skolan och fortsätta plugga i ca 3 timmar tills min nästa lektion börjar. Känner att den här veckan verkligen kommer bli hämsk, är inte så överdrivet taggad, men jag kämpar på!
Mitt ja tack kort har inte heller kommit än, tycker det borde ha gjort det vid det här laget, vill bara starta med att fylla i mina ansökningar! Är otroligt taggad och vill inte vänta mer. Jaja finns inte så mycket mer att göra än att vänta, eller borde jag maila Explorius?
Nu ska jag kolla på sommarspelen 2011 och sen ska jag fortsätta läsa min bok så att jag hinner med det. Ha en bra kväll, vi hörs imorgon! (Min webbkamera funkar fortfarande inte, måste gå och lämna in min dator så att dom kan fixa det.....)
'

Maybe I get famous as the man who can't be moved

Godmorgon! Eller morgon är det ju inte längre, men iallafall. Igår gick jag och la mig halv 11, idag väckte mamma mig halv 11 vilket betyder att jag nu har sovit i 12 timmar, kan ju säga att det verkligen behövdes. Sen dess har jag hunnit äta frukost, städat iordning mitt rum som redan är stökigt och gjort en del matte. Matte är det jag ska fortsätta med idag, hela dagen, för imorgon och i övermorgon ska jag plugga fysik hela dagen, och sen på onsdag ska jag fortsätta med matten igen, så jag hoppas på att bli klar med allt idag så att jag bara kan repitera på onsdag. Viktigt att veta, jag vet. Hur som helst kommer jag inte ha så mycket tid att uppdatera idag, utan det får bli senare ikväll, så vi hörs då!
(photo booth funkar inte, och jag vill byta till samhäll istället för att gå natur, så därför får ni ingen bild)

Memories that remain

HEJ! Mamma Mia måste ju vara den absolut härligaste film som någonsin har gjorts! Det blev inget med Becka, så jag sitter hemma med Alva och kollar på Mamma Mia och äter pizza, riktigt mysigt. Idag ska jag gå och lägga mig i bra tid så att jag är riktigt utvilad tills imorgon då jag ska kötta matte hela dagen! Ska nog också läsa lite ur min bok som jag ska läsa på engelskan; breaking dawn. 754 sidor, bara Sara som tror jag klarar att läsa den på 5 veckor, men jag ska visa att dom har fel. Nu börjar filmen igen, ha en fin kväll, vi hörs imorgon!


don't tell me the sky's the limit when there are footprints on the moon

Hej! Kom hem från seglingen för ett tag sen efter 6 timmar av sol och kyla. Känner mig trött och kall och känner allmänt för att sova. Seglingen gick bra, men jag tror inte att vi vinner. Sitter nu och kollar på tv och tänker fortsätta med det ett tag. Ikväll ska jag träffa Becka och vi ska kolla på Pirates of Caribien osv. Uppdaterar senare när jag orkar, hoppas ni har en fin lördag!
Bara för att jag inte bli bra på bild och för att han är snygg

Home is where ever im with you

Godmorgon! Nu skulle nog många fråga sig hur gärna jag vill gå och lägga mig och sova igen. Svaret är väldigt mycket. Nej helt fel inställning, solen skiner, det är lätt vind och en jättebra lördag, perfekt för seglings tävligar! Jag måste skynda nu för att hinna, ha en bra dag!

To get happy, you have to try really hard

Hej! När mamma kom hem följde jag med henne och handla. Har jag sagt att jag älskar att handla mat? Det gör jag iallafall. När vi kom hem 2 timmar senare gjorde vi iordning tacos och hela familjen satte sig och åt och lyssna på topplistan. Mysigt! Nu sitter jag och kollar på tv och äter vindruvor, ska nog fortsätta med det, kanske kolla på idol som jag missa och sen gå och lägga mig i hyfsad tid för imorgon ska jag som sagt upp tidigt, till och med klockan 7. Ha en fin fredagskväll så hörs vi imorgon!

Losing love is like dying. The only difference is, death ends

Hej! NU ÄR DET HELG! skolan var faktiskt riktigt bra, matten var inte överdrivet jobbig och dom andra lektionerna var också bra. Jag kom hem för ett tag sen och har bara varit inne på Facebook och kollat på tv. Funderar på att gå ut på en promenad, men gör nog det när greys har gått. Jag har pluggat så mycket dom senaste dagarna så idag tänker jag faktiskt inte plugga idag (troligen kommer jag ändå göra lite...). Ikväll är det film och hemma mys som står på schemat, orkar inte så mycket annat, plus att det är idol ikväll!
Imorgon ska jag och pappa köra höstkroken (en seglar tävling) så då är det bara att pallra sig upp ur sängen tidigt. Ska bli kul! I helgen tänkte jag också ta mig ut till erikslund någon dag, men jag har ingen aning om när jag ska få tid till det, har så mycket att göra.
Nästa vecka är helt galen, 1 redovisning och ett matte prov och ett kemi prov. Låter inte så mycket, men det är det faktiskt, och jag har otroligt mycket att göra tills dess. Men nu ska jag inte tänka på det, det är fredag och jag ska vara riktigt glad!
Ha en fortsatt bra dag!

When it hits you

Hej, Godmorgon! Just i detta ögonblick står klockan på 7.12 vilket betyder att jag om ca 10 minuter kommer komma på att bussen går snart och springa dit i sista minut. Hoppas ni får en bra fredag!

Jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömt dig en vacker dag

Hej! Har kollat på tv, läst hm tidning, skrivit listor, tänt ljus, målat naglarna, lyssnat på melissa horn, provat kläder, läst bloggar, duschat och gjort alldeles för lite läxor. Fast det bryr jag mig inte om, imorgon är det fredag och sen helg! Visserligen kommer jag ångra mitt val att inte göra läxor i helgen, men jag lever ju faktiskt i nuet. Funderar på att gå och lägga mig snart, är trött och kommer troligen kunna somna nu. Hur som så kommer det inte bli mer uppdatering. Sov gott!

What am i gonna do to follow my dream

Hej, godeftermiddag! Skolan var som vanligt på en torsdag. Ganska dålig med andra ord, får något som liknar deperiation varje torsdag då vi har: kemi, matte, språk, fysik plus 2 helt okej lektioner. Jaja, engelskan var rätt slapp så då blev humöret lite bättre.
En rolig sak som hände mig och emma när vi var och hälsa på viksäng i tisdags; när vi satt i cafeterian och jag hade uppe min dator för att vi skulle ta kort kom det fram en 6 eller 7a och frågade helt överlycklig "är det en sån där ni fick!!!!!:D:D" Vi typ "ok...????" "jaha, oj, förlåt, ni går inte i 7an, eh... det var inget....." sen sprang hon iväg. Haha, vi dog nästan av skratt.
Just nu sitter jag och kollar på tv, och idag tänker jag även se greys anatomy, läxorna får vänta. Vi har fått 10 sidor i matte tills imorgon, jag fattar inte fysiken, och franskan går ju åt H***** precis som vanligt, så det blev ett sammanbrott av något slag mitt på dagen. Ha en fin dag/kväll!
Lycka, det här skulle jag äta varje dag, alla måltider om det gick. Mjölk och k-special!
Engelska!!

Tears don't mean you're losing

Godmorgon! Sitter som vanligt och kollar på vakna med the voice, och har gjort det ett tag nu. Jag har också hunnit sytt ihopp min tygväska från primark som har varit sönder ett tag, så nu kan jag använda den idag!
Idag är killer dagen, halv 9 till 4, med bara jobbiga lektioner, känner mig inte överdrivet taggad, men jag klarar mig genom dagen. Visserligen är det ju inte så stor skillnad på om jag slutar tidigt eller sent eftersom att jag varje dag ändå åker hem och fortsätter plugga. Tar skolan någonsin slut? Nej, jag ska inte klaga, jag gillar skolan!
Ha en bra dag!

Naturvetenskapliga programmet på Rudbeckianska Gymnasiet

Lyckan då jag lyckas lösa ett fysiktal!!
Tyvärr för Rubdeck så kom den här idag så jag tänker lägga tid åt det också! Dock blir det senare ikväll efter maten, i mitt nystädade rum!

Sometimes its hard to follow your heart

Hej! Har tagit en paus från städandet en stund innan jag sätter igång och damsuger. Ärligt talat så ekar det nästan i mitt rum nu när jag stänger dörren, helt sjukt, länge sen det var såhär rent. Gick mycket mer effektivt än jag trodde, inte alls mycket kvar!
Har tänkt på att jag kanske borde skriva mer om vad som händer med usa osv, men saken är den att jag fortfarande går runt och väntar på att få hem mitt ja tack kort så att jag sen kan få alla andra papper och fortsätta. Varje dag efter skolan går jag till brevlådan och kollar ifall att det ligger något där, börjar nåstan bli en vana. Funderer på att maila Explorius, men väntar nog med det, var ju ändå bara en vecka sen jag fick ett mail om att jag hade blivit antagen.
Ja nu ska jag strax fortsätta, ha det bra!
Man skulle kunna tro att jag har fuskat och bara slängt allt på soffan som inte kom med på bild, men allt är faktiskt borta!

I would catch a grenade for you

Hej på er! Dagen idag var faktiskt ganska bra. Som vanligt sprang jag till bussen imorse, men jag kom med den, precis som vanligt. Skolan gick bara, bara 3 lektioner varav 2 var hyrfsat slappa, eller så slappt det kan bli på natur iallafall. Slutade med franska vid 12 och gick sen ner på stan med Sebastian och kolla på böcker och åt på subway, där vi även träffa Josefin. Har ganska mycket läxor, så ska snart sätta igång med dom, och sen ska jag också bestämma en tid då jag ska städa så att det faktiskt blir av. Ha det så bra så hörs vi senare!

The one I never had

Godmorgon! Vaknade vid kvart i 6 och sitter nu och kollar på vakna med the voice, men ska alldeles strex bege mig mot bussen som går halv 8. Igår trodde jag ju att jag började 8 så jag tog bussen vid halv, men när jag kom till skolan så var ingen där. Såklart började jag halv 9. Satte mig med Sebastian och kolla på sex and the city en halvtimme (han kolla på simpson på sin dator), ganska mysigt iallafall. Ha en bra dag!
Det är något fel på min webbcam så det blir inga bilder, men det gör inte så mycket med tanke på att jag har dålighår dag, och ingen insperation på kläder alls.

Dream really big

Hej! Har kollat på idol och House och ska nu gå och duscha och gör mig iordning och sen sova. Orkar inte vara uppe mer sen, är trött på det mesta just nu. Sov gott, det hoppas jag att jag gör iallafall!

You know my name, but you don´t know my story

Hej! Har pluggat klart för idag, och jag måste säga att jag känner mig ganska nöjd med min insats! Har hunnit äta lite och sitter nu och läser bloggar hejvilt. Galet vad många bloggar jag följer, dom flesta utbytesstudenter! Ska också försöka lära mig hur man gör för att länka då jag verkar vara den ända som inte fattar det, kanske blir lite mer uppskattat så. Om ca en timme slår jag mig ner framför tven och kollar på Idol och tillsdess ska jag fortsätta läsa bloggar, vara inne på facebook, och göra absolut ingenting!


Life is now

Hej! Har nu hunnit göra klart matten och skickat iväg engelskan, bara fysik och kemi kvar! Om man känner så då vet man att man går natur på Rudbeck, haha. Var ju som sagt och hälsa på min förra skola, viksängsskolan, och det var trevligt. Vi träffa vår gamla handledare, Eva från cafeterian och lite andra trevliga människor, plus min syster. Vi satt där ett tag, och såklart så kom datorn upp, och det togs en hel del bilder. Ska fortsätta plugga så jag är klar och då kanske jag till och med hinner städa lite!
Efekterna på datorn (en himla massa hjärtan)

Dreaming is beleving

Hej! Kom hem från skolan för ca en halvtimme sen och sitter nu och lyssnar på musik och äter mjölk med sked. Visste ni att det är riktigt gott? Hur som helst, om ungefär en haltimme ska jag möta upp Emma och vi ska åka till vår gamla skola för att hälsa på. Riktigt kul enligt mig! När jag kommer hem ska jag städa, göra läxor osv. Ha det så bra tills vi hörs igen!


In New York, concrete jungle where dreams are made

Godmorgon! Sitter och kollar på Vakna Med The Voice, och kollar på datorn. Bussen går vid halv 8, och det är bara 2 laktioner idag, så väldigt slapp dag idag också. Det passar mig faktiskt riktigt bra, då hinner jag både städa och göra alla läxor jag har. Ska fortsätta titta nu, vi hörs senare!
Hälsningar tjejen som inte kan bestämma sig för en bild.......

You gotta have some fear to be fearless

Hej! Ska strax hoppa (gå) in i duschen och sen slå (sätta) mig ner framför idol och svenska hollywood fruar. Borde ha städat, borde ha pluggat, gjorde inget. Imorgon ska jag faktiskt ta tag i det på riktigt, kan inte fortsätta såhär.. Ville mest bara säga att jag lever, typ, och hej, men vi ses imorgon, ha en bra kväll!

Fear is like prison

Hej! Har haft en allmänt dålig dag i skolan. Har inget nytt att berätta och känner mig verkligen inte på humör, så vi hörs senare istället.
Bara för att det här inlägget inte ska vara helt bildlöst och tråkigt

When nothing goes right, go left!

Godmorgon! Har suttit och kollat på vakna med the voice ett tag, men det har nu tagit slut. Börjar 10 i 11, men tar bussen vid 10 för att hinna köpa nagellack och ta ut pengar innan skolan börjar. Ganska slapp dag, bara 3 lektioner, och slutar med idrott. Idag tänker jag städa mitt rum efter skolan, för det behövs verkligen! Ha en fin måndag i detta regninga väder!

You dont know what you got til you missing it a lot

Hejhejhej! Har ätit, duschat och sitter just nu framför datorn och kollar på Idol. Helt okej avslut på en helt okej söndag. Imorgon har jag sovmorgon till tio i 11 så det är ju väldigt skönt, olus att det bara är 3 lektioner varav 1 idrott. Nu börjar det igen så ska fortsätta titta, vi hörs imorgon, godnatt!
Försöker visa mitt nagellack, men misslyckas ganska stort, haha...

Whats broken can always be fixed, whats fixed will always be broken

Jag har nu blivit medlem facebook gruppen för utbytesstudenter som åker med Explorius 12/13, härligt! Vilken dag som helst kommer ja tack brevet komma så då är det bara att tacka ja och sen börja med alla ansökningspapper. Riktigt taggad, och med tanke på att alla som åker det här året är iväg nu så är det snart 12/13 tur! Det ända som är problemet är att jag inte har en aning om hur man berättar för sin nya klass att man ska åka iväg som utbytesstudent. Vad ska man säga? Typ; "Hej, jag ska åka som utbytesstudent nästa år, bara så att ni vet!" Jaja, det löser sig!
Förövrigt så stördes mitt plugg ganska mycket av att jag valde att titta på ett avsnitt av sex and the city, men nu ska jga fortsätta råplugga tills det är mat! Imorgon är det skola och jag ser faktiskt fram emot det! Det är inte en så överdrivet jobbig dag, plus att jag har med mig min dator, och sen tänker jag också låta någon smart människa fixa allt som behöver fixas, haha! Ha det bra!
Undra hur lång tid det kommer ta innan det blir tråkigt att ta sånna här bilder...

You wanna be a loser like me

Sitter på mitt rum, och har precis gett upp matte. Orkade inte göra mer, så ska fortsätta med fysiken istället. Har inte så mycket mer att säga, ska fortsätta plugga nu i min otroligt sköna säng och lyssna på musik. Ha det bra!
Pluggpluggpluggplugg!!

Its okay, not to be okay

Hej! Igår kom jag hem runt 1 och tog en dusch pga spott på hela mig. Låter ganska konstigt, men det är det egentligen inte; på konserten jag var på tog sångaren vatten i munnen och spotta ut över hela publiken och såklart så stod jag precis i prickzonen. Förövrigt var det trevligt, vi gjorde inte så jätte mycket gick mest bara runt och kollade. Det var inte överdrivet mycket drag, förutom på baletten som var det ända vi hade bestämt att gå på, och så fick vi inga platser. Jag vakna runt 11 av att mamma som sa att det var frukost, och nu ska jag nog sätta på mig kläder och göra mig iording för en hel pluggdag. Ja, jag har inte så överdrivet mycket mer att säga än det, så vi hörs senare!
Bild från igår när jag plugga och alva kom ut och distrahera mig!

Its hard to always be strong, but its even harder to brake down sometimes

Hej och god morgon!
Vaknade av att mamma kom in och väckte mig och har sen dess bara hunnit äta frukost och kollat facebook. Idag ska jag plugga på dagen och sen gå på kulturnatten på kvällen tillsammans med Becka och träffa massa människor. Jag ska också försöka bli lite smartare på den här datorn, jag fattar nämligen ingenting, men jag hoppas på att iallafall kunna hitta ett skrivar program så jag kan använda det för att skriva läxor på. Om jag inte hittar så får jag väll fråga någon, men det ska nog gå bra!
Nu ska jag snart göra mig iordning och sen börja plugga, det känns bra att det är engelska jag får plugga istället för matte eller fysik, har blivit hyfsat trött på dom ämnena nu. Dock måste jag plugga dom också senare, men det problemet tar jag när det kommer.
Ha en bra lördag så hörs vi senare!
En bild på mig och Alvis från igår

Living the life in Sweden

Hej! Och ett stort förlåt för att jag inte har uppdaterat på år! Har inte haft tid helt enkelt, har börjat skolan, haft extremt mycket läxor, mm. Har också, som sagt, haft en intervju med explorius! Jag kan nu säga; JAG ÄR ANTAGEN!!! Så nu är det bestämt, om ett år kanske jag sitter i USA just nu. Ganska sjukt om man tänker så...
Intervjun med Explorius gick jätte bra, hon som var här var trevlig och det gick jätte bra! Jag svara på några frågor på svenska först och sen fem frågor på engelska, mamma sa efteråt att hon var imponerad över min engelska, så det är ju bra! Mamma och jag ställde frågor, och fick väldigt bra svar. Jag har nu några ställen jag ska söka stipendier till. Ja så nu är det bestämt!
Skolan går riktigt bra, jag har träffat många trevliga människor och även hittat några nya kompisar. Idag fick jag också min dator av skolan. En egen MACBOOK!!! Jag har endast lämnat den för att gå på toaletten sen jag fick den, funderar på att sova med den också..... Haha. Nu när jag har fått min dator så kommer jag ha den med mig hela tiden och det betyder att det kommer bli mycket uppdatering nu, ska faktiskt ta tag i den här bloggen på riktigt!
Jag har idag efter skolan suttit på ett cafe med Rebecka och vi har bara nördat med våra macbooks och skypat med klasskompisarna. Detta resulterade i riktigt mycket bilder! Jag har tittat på idol och ätit sen jag kom hem, och det är det jag ska fortsätta med också!
Imorgon ska jag på kulturnatten med Becka och träffa massa trevliga människor och ha det bra, sen ska jag också plugga. Har överdrivet mycket i skolan just nu, men jag antar att det kommer fortsätta så i framtiden också, haha.
Här är några bilder jag bjuder på!
Massa bilder på mig och Rebecka och sista bilden är min bakgrund på datorn, haha.....

RSS 2.0