That’s how its supposed to be Living young and wild and free

Hej! Idag är en kall och solig dag, härligt! Tog bussen hemifrån vid 11 och slutade tre, Becka och jag tänkte egentligen gå ut i solen efter vi hade slutat men bestämde oss för att göra det på onsdag istället eftersom att solen nästan var nere. Skolan var helt onödig, först 40min spanska och sen en labb som inte ens var en labb utan braa massa oförståeliga frågor som typ ingen kunde. Sen jag kom hem har jag kollat på ett oth avsnitt (nu har jag bara ett kvar!) och sitter nu och lyssnar på musik och skriver klart engelskan som vara klar tills imorgon, ska också plugga matte sen.

Vill egentligen skriva mer om utbytesåret eftersom att det är det den här bloggen ska handla om, men just nu händer det inte så mycket på den fronten, men om det är något ni vill att jag ska skriva om så får ni jättegärna kommentera!

Feels like i'm in à race, but I already win first place

Idag har jag suttit ute i solen och läst, kollat på säkert 15 oth avsnitt, handlat i onödan med mamma, åkt skridskor på Mälaren, lotsats att det är sommar genom att gå runt med solglasögon (det är ju ändå sol ute). Nu sitter jag på mitt rum och gör mig iordning för att sova så jag orkar gå upp imorgon, skriver mer då (om jag kommer på något att skriva om)


Things to try in America

Lite av det jag vill prova när jag kommer till USA

A sister is a gift to the heart, a friend to the spirit, a golden thread to the meaning of life

HELG HELG HELG HELG HELG HELG! Okej riktigt glad över att det är helg har längtat efter det hela veckan, nu ska jag fortsätta kolla på teve och inte plugga (till skillnad från mina klasskompisar...) ha det bra!

Here is the place right over the hill

Jag vet att det har varit sämst uppdatering men jag har inte haft något att skriva om så jag har låtit bli. Har egentligen inget att säga nu heller ville bara göra en uppdatering så att ni vet att inte har dött. Har börjat använda tumblr nu så det är troligen där jag kommer hålla till för det mesta, här har ni min: http://snownrain.tumblr.com/ Ha det bra!

Lost but now I am found I can see but once I was blind I was so confused as a little child

Hej! Nu har jag suttit och pluggat i ungefär två timmar till, jag ska verkligen få bra betyg innan jag åker sen får jag ju ta det lugnt i ett år. Jag har också letat i "stora fondboken" efter stipendier och jag tror jag har hittat några som kan funka! Jag fick också mail om att jag måste ta en till stelkrampsspruta, lite mindre kul.... Nu ska jag lyssna på musik och sen gå och duscha och sova tidigt!

Cause you and I, we were born to die

Hej! Skolan var som skolan brukar vara, men jag har mina vänner som lyser upp dagarna lite iallafall! Nu har jag precis skrivit klart en samhällsuppgift som ska vara inlämnad på fredag och snart ska jag sätta igång med matten också. Har absolut inget mer att skriva så så så ska sluta nu, hejdåå

Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today.

Hej! Idag precis som alla andra måndagar var kort så jag kom hem runt två och har gjort läxor och sitter nu och kollar på greys anatomy. Jag inaktivera också mitt facebook konto i ca en timme innan jag kom på att när värdfamiljer kollar om dom vill ha mig så kan det vara bra om dom hitta mig där. Längtar också ihjäl mig till sommar och när jag åker och såklart tills jag får värdfamilj. Har inget mer viktigt att säga, ha en bra dag!


If I could fall Into the sky Do you think time Would pass me by

Hej och hej! Igår var jag på stan med Emma på dagen och pratade och hade det trevligt, kul att träffa henne! På kvällen gjorde jag misslyckad pizza och kolla på The Day After Tomorrow med min lillebror. Idag vakna jag halv 11 och har ätit frukost, pyntat av granen och sitter nu och lyssnar på vår spotify lista (riktigt bra!) och läster utbytesbloggar. Det enda jag ska göra idag är läxor kanske städa lite innan det blir för stökigt och fortsätta läsa bloggar, 191 dagar kvar till första augusti!

I never feared the unexpected Till I found myself in this peculiar place


Region: Rocky Mountain - Idaho Preference

Enda en mitten av december när det var något fel på min ansökan och den blev "put on hold" så har jag loggat in på ISEs hemsida en gång i halvtimmen. När jag idag loggade in för ungefär 30 gången HADE JAG BLIVIT GODKÄND! Fick Idaho Preference vilket betyder att dom letar familj till mig där. Det var inte mitt förstaval men jag är riktigt nöjd ändå, tror att om jag hade fått Arizona hade jag nog blivit besviken när jag kom dit eftersom jag hade så höga förväntningar, nu har jag inga alls, känns jättebra! Allt känns så verkligt, jag fattar att jag verkligen ska åka 193 dagar till första Augusti när dom börjar skicka iväg. Ska fortsätta leta efter överdrivet mycket information om Idaho nu!


Jag säger kom, här är världen, här är livet vi ska leva i

Hej! Dagen har varit hyfsat dålig så om en timme tar jag bussen ner mot stan med Emma för bio och göra dagen bra igen. Utöver det har fler och fler börjat bli godkända av ISE och såklart är jag sist av alla, orkar verkligen inte det. Har absolut inget intressant att säga så jag avslutar innan jag bara skriver onödigt, hejjjss

Cold nights make staying alert so hard For heaven's sake, keep me awake

Hej! Dagen började sämst med kemiprov som jag tror halva klassen fick underkänt på, en tråkig engelska lektion och sen spanska. Efter skolan ville Becka och jag göra dagen lite bättre så vi gick runt till alla secound hand butiker i stan (tre st men ändå) och satte oss sen på kalles för te och kaffe. Vi köpte också tuggummi, åkte rulltrappor upp och ner igen och kollade på när killarna spela innebandy. Kom hem och har sen dess kollat på teve, oth och ätit. Eftersom jag inte har några läxor tills imorgon ska jag nu läsa "stora fondboken", lyssna på musik och äta mitt nyinköpta tuggummi. Ha det bra!

and we should've known That we'd grow up sooner or later cause we wasted all our free time alone

Hej, hej och hej! Det jag verkligen borde göra nu: plugga till kemiprovet som är imorgon. Det jag planarar att göra: kolla på teve, duscha och sova i tid (möjligen fortsätta stirra på nedräkningsklockan som nu står på 196 dagar till första augusti). Det jag gjort idag: Gått i skolan, klagat, lyssnat på Owl City i mängder och tyckt att meningen "reality is a lovely place but I wouldn´t wanna live there" passar alldeles utmärkt, druckit kaffe för att vara pigg, legat ute på en gata med en vän efter idrotten i en halvtimme och pratat om det förflutna, skrattat, inte brytt mig om något, inte pluggat, levt så bra det går att göra i Sverige i januari månad, fikat och pratat drömmar med Becka i 2.5h på Robs deli, gått till myrornas för shopping för att upptäcka att de har stängt, kollat på oth. Hoppas att ni är duktigare i skolan än jag är, tjarå!

Även fast det mesta suger så är jag såhär glad för jag ska till USA om ett halvår!

Fast jag känner fortfarande såhär till kemin........


Hej! Måndag och skola med nytt schema, dagen var sämst och höjdpunkten var att åka hem. Nu sitter jag och kollar på teve även fast jag borde plugga, men ska istället fixa till bloggen så att den inte ser överdrivet hemsk ut//


The American Dream

'

I see that you've come so far To be right where you are

Hej! Idag har jag städat mitt rum vilket tog hela dagen, kanske ska börja städa lite oftare? Har också gjort läxor och kollat på oth, men inget mer. Imorgon börjar skolan med nytt schema som jag måste säga är riktigt dåligt, men jag har fortfarande sovmorgon till 12 på måndagar så jag ska inte klaga! Till den första augusti är det nu 198 dagar kvar till och till sommarlovet är det 144 dagar, kan inte tiden bara gå lite snabbare? Jag väntar fortfarande på att bli godkänd av ISE och förhoppningsvis blir jag det nästa vecka, men det är inget jag räknar med, men skulle vara så skönt att veta att de letar värdfamilj till mig. Nu ska jag lyssna på musik till 21.00 då jag ska kolla på nyheterna och göra klart min läxa sen ska jag duscha och göra mig iordning för en ny vecka!
Jag kan till och med sitta i min soffa nu, det var omöjligt för fem timmar sen!

Reality is a lovely place But I wouldn't wanna live there

Väldigt många just nu kollar på resväskor och därför gör även jag det, här är några jag har hittat: http://www.xn--vskan-gra.com/art/cubelite-66-cm-2hjul http://www.ejesvaskor.se/resvaskor/harda/samsonite_termo_basic_upright_81_cm.html http://www.ejesvaskor.se/resvaskor/harda/samsonite_cosmolite_spinner_74cm.html http://www.ejesvaskor.se/resvaskor/harda/titan_ultimate_spinner_75_cm.html
Inte väskorna jag har länkat, men en kombination av dom och de här skulle vara prefekt!

Life's true pleasures are seen only behind the closed eyes of a dream

Hej! Fick en kommentar jag tänkte svara på: hejsan! jag ska förhoppningsvis åka på ett utbytesår till USA 2013/14, och jag har två frågor till dig: 1. Ungefär, vad kostar alla vaccinationer sammanlagt? 2. Vad kostar visumet? tack på förhand! Vaccinationerna jag har tagit är twinrix sprutor mot hepatit a och b, det är tre stycken och jag tror dom kosta ungefär 450kr styck. Visum har jag inte skaffat än, det blir mer mot våren, men vad jag har hörst så kostar det ca 2000kr. Fråga gärna om det är något mer!

A hundred songs to save your life

Hej! Just nu sitter jag på Svenskan och gör allt annat än vad vi faktiskt ska göra. Det är fredag den 13 och jag känner mig mest trött så efter den här lektionen går vi och köper kaffe. Efter skolan åker becka och jag för att sola och senare på kvällen blir det bio och mat med några vänner! Ville bara göra en uppdatering och säga att jag troligen inte kommer blogga mer idag, ha en bra fredag 13!

The perfect dream

Hej! Idag åkte jag som sagt till stockholm efter skolan för att göra SLEP-testet vilket gick bra. Alla som jag har hört säger att det är ett lätt test och jag kan inte annat än att hålla med. Först var det hörförståelse, 75 frågor, som i början var löjligt lätta men sen blev lite svårare mot slutet. Efter det var det läsförståelse som var 72 frågor (inte helt säker, men runt där) och som också gick bra, det vara bara en sak som var lite svårt men inte alls så farligt. Sammanfattningsvis kan jag alltså säga att det här testet inte är något att oroa sig för alls! Utöver det så träffa jag väldigt trevliga människor där och det var kul att prata lite med dom! Dom som jobba på Explorius var också jättesnälla och hjälpsamma, kan inte mycket annat än att rekommendera den organisationen till de som försöker välja. Nu börjar det komma så otroligt nära hela det här året, det är 7 månade alltså 201 dagar kvar tills det är Augusti och ungefär då åker jag. Jag längtar och vill bara att de här månaderna ska gå så att jag kan få åka nu, orkar inte vänta! Jag har ju inte heller blivit godkänd av ISE än och jag vill verkligen bli det, skulle känns så skönt att veta att de börjar leta värdfamilj till mig, men det är bara att vänta (vänta, vänta, vänta). På våran facebook-grupp (som är grym och som jag rekommenderar att gå med i om ni inte redan är det) är det vissa som pratar om resväskor och bara därför ska även jag börja kolla runt lite efter den perfekta resväskan även jag. Ha det så bra!

we´re pulling apart and coming together again and again

Hej, och ännu en gång förlåt för dålig uppdatering! Skolan har dragit igång på riktigt och mitt första prov har jag nu på fredag. Jag har mest suttit uppe för sent och kollat på oth och tyvärr pluggat för lite, men det ska jag ändra på. Imorgon ska jag till stockholm för att göra SLEP-testet som är obligatoriskt för alla som ska åka som utbytesstudent, känner mig inte överdrivet taggad på det, men en resa till stockholm och kanske få träffa några andra som ska åka som utbytesstudent är ju inte helt fel, ska bara se till att jag gör det till något bra! Nu ska jag kolla på ett till oth avsnitt innan jag går och lägger mig, måste ju vara pigg tills imorgon så jag klarar testet. Är visserligen inte nervös alls med tanke på att jag inte har hört någon som har sagt att det är svårt, men jag vill ju ha högsta betyg! Kommer troligen inte blogga imorgon eftersom jag kommer ham sent så vi hörs senare i veckan!

Girls just want someone who wants them back, At least thats what I want

Hej! De senaste dagarna har jag varit i sälen med min familj och åkt skidor därav ingen uppdatering. Nu har också skolan dragit igång igen och jag kan inte säga att jag är särskilt peppad. Just nu sitter jag och kollar på vakna med the voice, rutinerna har dragit igång igen! Eftersom att det inte har hänt så mycket har jag inte heller något att berätta, återkommer med det! Snart går bussen mot skolan så jag ska gå nu, hörs!


Do you ever wonder if we make moments in our lives, or if the moments in our lives make us?

Hej! Idag vaknade jag halv två vilket betyder att jag verkligen måste ställa klockan imorgon så att jag inte sover bort hela dagarna. Vid tre åkte jag ner på stan med min syster vi gick runt i butiker och tog sen en fika och prata, mycket mysigt! Nu sitter jag på hennes rum och kollar på oth och det ska jag fortsätta med tills jag går och lägger mig.                                                                                                                                                                    Fick en fråga om det var okej att länka till min blogg och självklart går det bra, det är bara roligt att det är någon som vill det! Ha en fin kväll

Time flies so take care of every minute

Hej! Nu är det 2012 året då jag ska åka till USA och ett år som förhoppningsvis kommer bli grymt. Mitt 2011 var inte jättebra men det var inte jättedåligt heller. Det började med januari och depruari (ja det är rättstavat) som gick sakta som vanligt med mycket te drickande och serietittande. Mars, april och maj var tre av de sämsta månaderna i mitt liv, sen kom sommaren. Sommaren gick för mig långsamt, först var jag hemma i någon vecka och sen började jag sommarjobba i halstahammar vilket betydde pendlande varje dag och ett riktigt skitjobb medan min familj var ute och seglade. Efter det åkte jag med min familj till Grekland och var där i en underbar vecka och jag såg allt på ett helt annat sätt när jag kom hem. Det var också vändpunkten och jag bestämde mig för att göra allt bra, jag började gymnasiet, sökte att åka som utbytesstudent 12/13 ist för 13/14 vilket var ett av de bästa beslut jag tagit i mitt liv, jag träffade människor jag verkligen tycker om helt plötsligt hade en hel termin gått och det blev jullov. Nu sitter jag här första januari och tänker tillbaka på mitt år och tycker ändå att jag har förändrats väldigt mycket, jag har växt som person och tror och hoppas att jag kommer växa ännu mer under 2012. Mitt nyår: Jag åkte till Emma vid halv fem där jag också träffade hennes kompis Nathalie och vi började göra oss iordning. Vid sex kom de andra gästerna och vi satt och pratade och började med mat. Tyvärr blev maten inte jättelycked, men vi hade det trevligt vilket var huvudsaken. Två stycken drog vidare och en annan kom men drog efter en ungefär en timme igen. Kvar var jag Emma och Nathalie, vi spela kort och började göra oss iordning för att åka mot stan där vi skulle vara på tolvslaget. Tog 11 bussen och satte oss på donken ett tag där vi träffa några kompisar vi inte sett på jättelänge viklet var trevligt. Vi gick med dom till fyrverkerierna och firade det nya året, skrek att "i år åker jag till USA!". Vi skilde oss från dom och gick vidare och träffade tillslut några andra som vi drog hem till och hade det trevligt. Kom hem runt fyra och har sen dess mest sovit och gjort inget. Mitt nyår vart riktigt lyckat och det blev en bra start på det nya året, nu kan det bara bli bättre!

RSS 2.0