Innan himlen klarnar måste allt nog först bli mörkare Jag klarar mig på så lite ljus Jag lever mitt liv utanför

Här är bilder från ambassad besöket: 
Bilderna är från Kristin. Vi som stanna kvar utanför ambassaden efter besöket tog bilder med skyllten, plus att vi bad en förbipasserande att ta en bild på oss alla. De andra två bilderna är från Vapiano. I nästsista bilden drar Lovisa i mig precis när bilden togs haha. Sista bilden är från när Explorius bjöd på glass, den snodde jag från Explorius Facebook. Tog bara bilder som jag var med på för jag vet inte hur de andra känner att jag lägger ut bilder på dem, om det är någon som vill att jag tar bort en bild är det bara att säga till. 

Amerikanska Ambassaden

Hej! Idag klockan halv 6 åkte pappa och jag hemifrån för att åka till amerikanska ambassaden. Jag kom dit fem i 7 vilket var fört av alla Explorius studenter men bara en/två minuter senare kom Lovisa också. Efter ett tag kom alla andra från Explorius och vi stod tillsammans utanför och vänta på att de skulle öppna vilket de gör klockan 8. När jag väl kom igenom säkerheten så fick man sätta sig i ett väntrum med en nummerlapp och vänta på sin tur. Först fick jag lämna in mina papper sen fick jag sätta mig och vänta igen, när jag sen blev uppropad fick jag gå till en annan lucka och göra fingeravtryck och sen sätta mig och vänta igen. Efter ett tag ropa de upp mig igen och jag fick gå till luckan längst bort för min intervju som var mycket enkel. Jag trodde inte att det skulle vara en svår intervju eftersom att jag har läst så många bloggar där de säger att det är jättelätt och inget att oroa sig för och det var det verkligen inte. Först fick jag lämna fingeravtryck igen (tror det vra för att se så att det var jag) sen var konversatinen ungefär: "so you are going to America?" "yes" "do you know where you are going?" "to Idaho" "ahh where in Idaho?" "to Payette" "which grade are you in?" "I just finished first year in high school" "Idaho have beautiful mountains". Sen fick jag tillbaka några papper av henne sen var jag klar. 
 
 När jag såg ambassaden så var det taggtråd högst upp på staketet/murarna sen var det så otroligt hög säkerhet att det såg läskigt ut, men när ma väl kom in i väntrummet så var det riktigt hemtrevligt och det fanns toalett och en automat som man kunde köpa godis/dricka ifrån. 
 
 En ska som det stod i papprena väldigt tydligt var att man inte fick ha med sig kamera eller mobil med kamera. Jag hitta en mobil utan kamera hemma som jag tog med mig eftersom att jag inte kan vara själv i stockholm utan mobil, men det var helt onödigt eftersom jag lika bra hade kunnat ta med mig min iphone, jag blev ju av med min utan kamera också. En annan bra ska att tänka på är att komma tidigt och stå i kö så man kommer in i tid. Jag kom dit klockn 7 men redan halv 8 var det jättelång kö och det går inte direkt fort frammåt. Jag är jätteglad att jag hade några att gå med, skulle vara jobbigt att stå i kön själv med tanke på att det var kallt och jag var nervös, plus att det är tråkigt.
 
 Efter att vi gick ut från ambassaden så hade många redan gått, men vi som var kvar ställde oss och posa framför amerikansk ambassaden skylten i ca en halvtimme eftersom vi vänta på att någon skulle gå förbi som kunde ta kort på oss. När vi var klara mötte vi up de andra och gick till Explorius kontor. De trodde bara det var två som skulle komma och så kom vi ungefär tio stycken haha, men det var kul! När vi var klara på kontret gick vi för att äta men eftersom att det var lunchrusning så var det ganska svårt. Efter ett tag fick vi iaf ett bord på Vapiano. Klockan två gick vi till en park (vet inte vad den heter) där Explorius bjöd på glass. Vi satt och prata och hade det trevligt, sen gick många hem och vi var bara 7st kvar. Vi bestämde oss för att åka till en Brittisk affär eftersom att det inte finns någon Amerikansk i Stockholm, där köpte jag Jelly Beans och vanilj cola. Efter det åkte alla hem och jag tog 16.07 tåget hem till Västerås igen. 

 Bilder har jag inte eftersom att jag inte hade mad mig kamera/mobil (ALLA SOM SKA DIT; TA MED ER DET) men jag var med på bilder som skulle upp på facebook så snor dem sen och lägger upp här. Nu finns det inget som hindrar mig från att åka till USA, nu är det verkligen bara det roliga kvar. I helgen eller nästa ska jag provpacka och innan jag åker på segelsemester om 2.5 veckor så måste jag ha köpt alla presenter förutom godis och vara redo att åka för när jag kommer hem är det bara en vecka kvar tills jag åket. Är sjukt taggad! 

Ambassaden, bilder, packning osv.

Hej! Jag har blivit inspirerad och skrivit en packlista som inte är lika flummig som de andra och som är lite mer sammanfattande. Kan lägga upp den lite senare men orkar inte nu pga har ingen dator. Har också sorterat ut vilka nagellack jag ska ha med mig och har lyckats begränsa mig till 31 st vilket jag tycker är ganska bra gjort!
Jag har också fyllt i alla mina visumpapper och har fått tid på ambassaden den 26 juni vilket är tisdagen efter midsommar. Idag är det också 50 dagar kvar tills jag åker och jag känner inte gör att prata om något annat än just det vilket jag tror tråkar ut alla i min närhet haha. Men att det bara är 50 dagar kvar betyder att jag har fler nagellack än dagar kvar i Sverige och det är sjukt! Dock känns det som att 50 dagar är en lång tid och att de aldrig kommer hända, men jag antar att tiden bara kommer flyga förbi.
Imorgon ska jag gå på alvas skolavslutning, veckan efter det är det midsommar, veckan efter det ska jag till ambassaden, veckan efter de börjar jag jobba sen ska jag på segelsemester i två veckor och sen är det bara en vecka kvar tills jag åker.
Idag skicka min vmamma bilder till mig mest på djuren och även på en blomma haha. Nästa gång skulle hon skicka bilder på familjen, det är jättekul att se bilder därifrån men ganska sjukt att tänka att jag ska bo där.
Nu ska jag packa upp väskan som har packade till resan till nattas stuga som aldrig blev av sen ska jag fortsätta kolla på min jättedåliga serie, hejdå!

Ds-2019

Igår:tog den sista twinrixsprutan så är kan åka till USA utan att dö. Började också fylla i ds-160.
Idag: fick hem ds-2019, försäkringspapper, ise resor, handbok mm. Känns jättebra att det är här pga det är det sista jag ska göra innan jag åker, men det är jättemycket papper och allt känns väldigt krångligt. Vill nu säga att exploriusgruppen är otroligt bra, skulle inte klara att fylla i allt annars, plus att det är väldigt härliga människor!
Det är allt jag har att säga nu, ska snart segla med pappa och sen ska jag fylla i resten jag behöver för har fått ett datum bokat åt mig på ambassaden som funkar mycket bra!


The typical svensken

Hej! Alltså har suttit ochbläst "thetypical svensken" i typ en halvtimme nu och det är ju ungefär den underbaraste sidan som har gjorts haha. Nu är det bara 53 dagar kvar tills jag åker (eftersom att klockan är efter tolv) och jag är jättepeppad! Idag var jag först på hälla och köpte upp typ hela mitt presentkort på hm bl.a. Ett genomskinligt nagellack som jag kan ha på dansen pga får inte ha på mig nagellack vilket jag tycker är jättekomstigt. Aja har iallafall ett nu som jag kan använda ifall jag inte får ha mina andra. Nog om nagellack. Vid halv sju åkte jag ner till löga och träffa mina gamla klasskompisar, det va jättekall så åkte hem vid halv tio redan. Imorgon ska jag ta min sista twinrix spruta och jag hatar att ta sprutor men när det är klart så är jag hel vaccinerad för USA!! Skulle egentligen ha åkt till nattas stuga med henne och Emma men nu luggen Emma hemma med 40 graders feber så det blir nog inte av, KRYA PÅ DIG EMMA!!! Nu har jag gjort ett helt värdelöst inlägg om absolut ingenting så nu ska jag sova istället, godnatt!

-

Hej! Idag har jag fått sommarlov, ätit massa jordgubbar, varit med jättefina människor och kollat på skrikande studenter. Kom precis hem och vet inte riktigt vad jag ska göra nu, de flesta känner någon som tar studenten men d är skönt att vara hemma också. Förutom det känns det helt sjukt att det är sommarlov, jag började ju nyss ettan och om 56 dagar åker jag till USA. Är lite rädd för hur snabbt tiden går och snart kommer jag stå på flygplatse och vara påväg.
På måndag tar jag den sista twinrix sprutan och sen åker jag till nattas stuga med henne och Emma och stannar där tills på torsdag, ska bli jättemysigt! Nu har jag skrivit om det här inlägget tre gånger (skriver på mammas iPad) så ska sluta innan jag råkar ta bort det igen. Eftersom att jag inte har någon dator vet jag nye när jag uppdaterar nästa gång och jag har nye heller några bilder eftersom att alla är på min kamera. Nu ska jag gå ut och sätta mig i solen, glad sommar!

.

Hej! Har nu lämnat in min dator så är ledsen över det... Har också lämnat in alla mina böcker och imorgon är det skolavslutning, allt är så nära nu! De senaste dagarna har jag vart på klassfest och vart med kompisar och haft det jättebra/skönt. Idag var jag med några från min klass och jag kommer bog sakna dem ganska mycket ändå. Skriver från mobilen vilket är ganska jobbigt så ska sluta mer, vet inte hur mycket jag kommer skriva här tills jag får en dator men jag berättar om det händer något intressant! Nu ska jag duscha och sen ska jag sova, har inte gjort det på typ två nätter så är ganska trött, ha det bra!


Mama says they was magic shoes. They could take me anywhere.

Hej! Åkte ner på stan tidigare idag för att växla pengar och köpa en kamera, vilket jag gjorde. Pengarna ser ut som leksakspengar men jag tycker dom är fina! Kameran är jag jättenöjd med, så skönt att äntligen kunna ta bra kort och ladda över till datorn snabbt. Köpte även ett nagellack som jag är nöjd med. 
Sen jag kom hem har jag kollat på forrest gump och ätit mat, om ett tag ska jag nog träffa Becka och sen ikväll ska jag vara hemma. Hejdå

Don't be too fat, or too thin, or too dark, or too light; don't be too sexual, or too chaste, or too smart, or too dumb. Be yourself. But make sure you fit in

Hej! Sista provet i etta på gymnasiet är nu skrivet och det gick faktiskt riktigt bra! Nu sätts betygen på måndag så jag ska bara ta det lugnt och göra det jag känner för. Det är visserligen lite saker jag måste göra fortfarande;
  • Köpa kamera
  • Växla pengar till dollar
  • Fylla i lite papper och skicka till USA
  • Fråga om jag kan få behålla min skoldator
  • Börja träna
  • Städa mitt rum
  • Och det viktigaste: Börja med visumansökningar
Utöver det ska jag kolla på serier, umgås med mina vänner osv. Hade hoppats på bra väder så jag skulle kunna sola men det ska tydligen bli under 10 grader och regn hela veckan, inget höjdarväder. Nu ska jag fortsätta med att inte göra någonting, ha det bra!
Dessa sparade jag 01.50 någon natt för ett tag sen haha (såg det när jag ladda upp dem därför jag vet)

RSS 2.0