Roadtrip

Hej! Igår kom Julie och Lina hit och vi gick till Jerrys market och köpte chips (och Julie köpte en tomat haha...) och sen hem och kolla på en och en halv film.
 Nu sitter jag i min säng under mina dubbla täcken (det är kallt inomhus...) och väntar på att vi ska åka. Vi ska till någon liten by där man kan hyra stuga och typ göra massa saker, vet inte riktigt vad men ska ta massa kort så jag kan lägga upp här sen. Peace out!

Movie night!!


Dagar

Dans, skola, sova, glad, saknar hemma, är lycklig över att vara här. Ungefär så. Sen har jag sålt massa halsband idag, pga jag inte känner någon gick jag fram till random människor och fråga om de ville köpa, tror jag kommer få ihop 200 dollar så jag slipper betala (läs; mamma och pappa slipper betala). Idag efter skolan var det i gen practice så kg och Lea och Nadia och Julie åkte hem till oss och "hängde". Har gjort government, ätit mat med släkt, kollat på skins, hittat den perfekta platsen att sitta på i mitt rum. Imorgon var det tänkt att det skulle bli en fest som vi tänkte gå på men tydligen fick rektorn reda på det så det blev inställt... Men familjen ska åka på någon roadtripp över helgen istället så det ska nog bli bra iaf! Nu ska jag läsa lite government sen ska jag sova. Det är faktiskt lite jobbigt att skriva på svenska pga jag tänker på engelska. Det är typ den skummaste känslan någonsin att ha svårt för att prata på sitt eget språk med det går lixom segt när jag och Julie pratar med varandra så vi pratar för det mesta på engelska. Sen när jag har pratat eller skrivit på svenska så går engelskan segt så det är bara jobbigt att prata svenska haha. Nej nu ska kg sluta, godnatt! (eller ah, godmorgon)
Bilder: 1. Julie och coty på engelskan, jag sitter i bakgrunden och ser assur ut haha. 2. Lea och jag i en halloween affär där de sålde massa coola halloween saker!


I'm a lightweight easy to fall easy to break With every move my whole world shakes Keep me from falling apart


1. Köper den storleken på läsk nästan varje gång vi är ute och åker bil
2. American pizza, 50% deg 50% ost
3. Cerials hyllan<333333
4. Peanut butter and jelly sandwich och rostad poptart med smör på
5. Nyttig mat
6. Nyttig mat (de har dock smör på grönsakerna...)
7. Lea och jag ensamma hemma och vill vara nyttiga
8. "Fine china" som vi äter på ibland
9. Muffins som vi gjorde till kvällsmaten
10. Getting readdy for dinner
11. French toast
12. Min "nyttiga" french toast. De andra har smör, peanut butter och sirap på sina så i jämförelse med dem är jag väll nyttig.
13. Lea och jag gör cupcakes
14. Ett halvt glas med juice. Glasen här är gigantiska.
15. Lyxkaffe med någon smak, från när vi förbereder french toast breakfast någon morgon.
16. French toast, bacon och stekt potatismos en annan morgon till frukost.

Lite av det jag har ätit sen jag kom hit, kommer troligen bli tjock haha. Men har vant mig och blivit mer amerikansk när det kommer till maten, tex har jag mycket (!!!) mer salt nu än jag har hemma. Kan dock inte äta cinnamon rolls med frosting på till frukost och tycker inte heller om att äta french toast till frukost. Amerikans pizza är lite to much men det är gott, poptarts med smör skulle jag nog inte äta igen, de är bättre med frukt smak. Skulle vilja säga att jag inte tycker om french toast men det är nog en av de bästa sakerna jag har ätit här.

Girls time

Hej! Idag var jag i skolan, det var bra, typ som vanligt bara. Efter skolan åkte jag och Nadia och Lea och Julie hem till oss och vi satt och prata en stund och sen satte vi på en film som heter the women. Kan inte riktigt avgöra omjag tycker om den eller inte, det tar alltid en dag eller två innan jag figure it out. Anyway, Julie åkte hem mitt i filmen och om ett tag blir Nadia picked up så jag antar att jag ska göra mat snart.
 Förövrigt drömmde jag i engelska i lördags, sjukt coolt och jag vakna upp superlycklig haha. tänker för det mesta på egelska också, eller iaf på kvällen när jag har pratat engelska hele dagen. Nu ska jag vara lite social innan Nadia åker!

Lea and me and Nadia

Well, you can take me down with just one single blow but you don't know what you don't know

Hej! Ligger i min säng just nu, vakna för en timme sen ungefär. Igår hade vi s'more party med lite människor från skolan, det blev väldigt lyckat! De kom hit vid 7 och vi tände brasan och åt snacks och s'more, dock tycker jag inte att s'more är så överdrivet gott, men jag tycker ju inte om marsmallows heller så kan ju bero på det. Vi satt och prata hela kvällen och sen åkte de hem igen vid 11.
 I fredags var jag som sagt på football game, OCH VI VANN!!! Haha alltså school spiriten här är ju sjukt stor men det är jättekul! Matchen var i Nissa och när vi åkte dit blev vi stoppade av polisen, ganska kul faktiskt. Men det var ingen fara, vi klara oss! Efter matchen åkte vi hem till Kenna och var där till 11 och sen skjutsa hon hem oss igen. Det är sjukt coolt att åka bil med de som är i samma ålder som mig, känns jättekonstigt!
 Idag har jag inga planer alls, men jag hänger väll med Lea och Abbie som vanligt, men det brukar bli kul så klagar inte! Nu ska jag gå upp och kolla om Lea vill åta frukost med mig, kram!

Bilder från football gamet och de två sista är på Kennas katter och jag som försöker posa med en katt (har ju en jättebra kamera, verkligen)

rullestol

Oj, måste nog vara den sämsta bloggaren någonsin... Ok det som har hänt sen sist: Homecoming, skola, dans, footballgame, shopping osv. Har egentligen inte hönt så jättemycket stora saker förutom homecoming, mest bara skola och dans och sen hem och sova.
Homecoming: På måndagen hade vi ledigt och på tiddagen var det ingenting så homecoming börja först på onsdagen. Det var decate and toga  day så jag och Lea klädde upp oss till hippies. På torsdagen var det celebrity and hillbilly day och jag och Lea var Mary Kate and Ashley Olsen tillsammans. På fredag var själva homecoming day så då var det skolans färger som gällde. Vi gick bara till en lektion och sen blev vi excused och fick gå till gympasalen där det var peprally med tävlingar och annat. Efter det fick vi hamburgare och sen var det powder puff game vilket är tjejerna i skolan som spelar american football, sen åkte vi firetrucks till preschool där vi hade ett peprally för dem och fick visa upp oss och kasta ut godis osv.
 På kvällen var det football game som jag gick på tillsammans med dance teamet. Träffa massa människor där och heja på och hade det bra. Efter åkte jag med Lea och Kenna och hennes kompisar till Dennys där vi åt frukost vilket alla gör här hela tiden sent på kvällen, äter frukost alltså.
 På lördagen var det homecoming dance och den gick jag på med en utbytesstudent från Italien som heter Sam. Han och hans värdpappa kom och hämta upp mig och det var väll ganska stelt haha. Dansen i sig var ganska lame och vi gick till en bensinmac och åt glass istället vid 11.
 Skolan är riktigt Amerikansk, det är typ som på film. Alla går typ runt i flippflopps och tjocktröja, sen finns det poppulära cheerleaders och snygga football players och band nördar osv. Jag sitter mest med utbytesstudenterna och äter och pratar efgtersom att det är lättast att bli väm med de som inte redan har vänner. Det har också börjat en norsk tjej på skolan och hon är super trevlig, har dessutom lärt mig massa norska haha.
 Imorgon ska jag till skolan och sen åker jag med Kenna och Lea och kanske någon mer (vet ej) till varsity football game på kvällen så det ska bli kul. Nu måste jag sova, skoan gör mig jättetrött. Godnatt! (eller ah, godmorgon till er)


1. Random bild på vägen vid skolan
2. Forever 21
3. The mall
4. Victorias Secret
5. Hippie day
6. Riding a yellow school bus

Bilder

Har blivit sämsta bloggaren någonsin så därför lägger jag nu upp lite random mobilbider så ska jag försöka blogga bättre lite senare!


Mall

Detta hitta jag igår på walmart haha, liiiite tidigt kanske. För övrigt har jag vart på zoo och på the mall idag men det skriver jag om imorgon, nu måste jag sova!


RSS 2.0