A curious mind knows no limits

Idag: Matat kaniner, gått till mormor, kollat på disney chanel filmer. Det är allt och jag kan säga att jag skulle göra mycket för att ha fler av de här dagarna men tyvärr är lovet snart slut och snart börjar skolan igen. Aja det är iallafall bara fyra veckor sen är det lov igen! Speciellt idag är, precis som många vet, att det är skottdagen!!! Så nu kommer det stå att jag skrev det här 29 februari, tycker det ör ganska coolt. Snart börjar BB sen ska jag duscha och sova i tid.
Superbra serie!!

Tomorrow comes to take me away

Hej! Idag åkte jag ner på stan för att klippa mig och köpa lite saker. Håret blev jättekort och jag funderar på att lämna tillbaka det jag köpte, fast det är mest för att det är så dyrt. Har också pratat lite mer med min värdsyster och det känns bra! Förutom det är det lov och allt är gansak händelselöst så jag har inget mer att berätta, hejss
Om någon har ett par av dehär skorna hemma som är övergivna så kan jag ta dem, det är lugnt.

Would you lie with me and just forget the world?

Just nu sitter jag och Alva redo med popcorn, datorer, mobiler framför teven för att kolla på Oskarsgalan som går på kanal 9. Nu ska jag fortsätta titta!

Who's gonna save us now, If I don't?

Hej! Idag är söndagsångesten på noll eftersom att jag är ledig även imorgon och resten av veckan, riktigt skönt! Hela den här helgen har det varit underbart väder och det börjar faktiskt kännas som vår så det har blivit mycket utesittande och långa promenader, jag älskar verkligen vår! Annars? Imorgon ska jag till lasarettet och göra tbc testet och jag har även bokat in en tid då jag ska ta femte stelkrampssprutan, nu börjar det verkligen komma nära. Åååh vad jag längtar! Aja ska kolla på serier nu, hejdåå

Sometimes it's better to light a flamethrower than curse the darkness

Hej! Nu är det äntligen sportlov och det kunde inte ha kommit på en bättre tid. Har lite familjeaktiviteter inbokat annars är det inget speciellt jag ska göra. Många ska åka till fjällen och jag måste säga att jag är lite avundsjuk på dem. Idag ska jag inte göra något bara det jag känner för vilket är läsa tidningar/böcker, kolla på serier, ta det lugnt och såklart kolla på melodifestivalen ikväll. Nu ska jag fortsätta med det, ha det bra!

You've had angels in your head Did you hear them singing in the end

Nej nu har jag bytt tillbaka till min gamla design, det jag gjorde blev jätteful så när jag lär mig hur man gör/när jag får mycket tid över ska jag göra en. Idag är det i alla fall torsdag och imorgon är det fredag vilket betyder att det snart är lov!! Plus att både första och sista lektionen är inställda så jag får sovmorgon och slutar tidigt, jätteglad här!! Plus att det är vår ute idag, så det är en jättebra dag!! Kommer säkert bli snö igen sen men jag njuter medans det varar. Det enda jag ska göra idag är engelska och sen ska jag kolla på Big Brother och duscha sen ska jag inte göra något på många dagar. Dock behöver jag plugga på lovet, men det tänker jag på sen. 

Lite annat; jag har fått hem vecko revyn så den ska jag läsa. Jag har också bestämt mig för att inte platta håret, jag vill ha långt och fint hår så nu ska jag ta hand om det! Har också fått veta att Hanna har fått en värdfamilj, STORT GRATTIS!! Nu ska jag skriva lite engelska, heeejss

Och du lärde mig att fullständigt försvinna In i dina tankar i ditt huvud står jag fri

Hej! Har tröttnat på min bloggdesign så nu ska jag försöka göra om den. Annars då? Min nya värdsyster som jag ska bo med har precis accepterat min vänförfrågan på Facebook så det ska bli kul att prata med henne. Annars är det inget nytt, hejdååå

Jag är tystnaden och vinden Mitt land är ditt land, allt är fritt

Idag: Haft en lång skoldag, lyssnat på massa musik, målat mina hörlurar med glittrigt nagellack, kollat på Top Model Sverige. Det är ungefär så händelserika dagar jag har nuförtiden, kul. Aja nu ska jag iallafall gå och duscha och sen ska jag kolla på Big Brother vilket troligtvis kommer bli dagens höjdpunkt.

Och så blev du mitt sår, och jag blöder ihjäl Kom gör ett hål i min kevlarsjäl

Dagen började med sovmorgon vilket alltid är skönt! Fortsatte tyvärr inte lika bra, hade spanska prov som gick jättedåligt och efter det hade jag lektion i ett klassrum som ligger bredvid ett soprum så det stank verkligen där. Sluta visserligen tidigt vilket var skönt, då kunde jag åka hem och göra läxor så jag slipper sitta ikväll. Har precis ätit och nu ska jag plugga lite engelska och senare ikväll ska jag se Big Brother, kan ju inte annat än att älska det!
helt sjukt vad jag vill shoppa, men sparar alla pengar till USA

You're on the road But you've got no destination

Hej hej hej! Idag har jag: tittat på teve, gjort matte, ätit tacos. Mamma och pappa har också kommit hem igen så det är skönt! Annars då? Jo jag ska snart börja plugga till mitt spanska prov och efter det ska jag gå ut och springa. Helt sjukt vad jag har varit dålig på att träna sen i sommras, men nu ska det bli ändring på det! Mycket för att jag annars inte kommer klara av aktiviteterna i USA om jag inte får bättre kondition, riktigt taggad är jag också! Klockan 9 ikväll är det big brother så det ska jag se sen ska jag försöka sova tidigt också. Aja nu ska jag iallafall plugga så jag får jättebra på provet!

Leave no stone unturned, leave your fears behind

Igår skrev jag inget på bloggen, anledningen var väll bara för att jag inte kände för det. Just nu sitter jag iallafall i köket med Alva och vi kollar på våra datorer hehe. För ett tag sen tog vi en promenad till lidl för att köpa lite tills ikväll då det blir en syskonkväll med melodifestivalen, mamma och pappa är borta på fest så vi blir själva ikväll. Det var allt från mig, nu ska jag fixa mat!

"Vad är det för mening att se om man inte inser?"

Japp som ni kan se på rubriken har jag spenderat de senaste timmarna åt att plugga litteraturhistoria. Har också åkt och handlat med mamma och Alva, alltid lika mysigt! Dagen har inte varit bra, men den har inte heller varit dålig, helt okej mittimellan skulle jag säga. Aja har lite kvar att läsa så ska återgå till pluggets värld.

Pour a little salt we were never here

Plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg osv. Ungefär mitt liv just nu. Aja ska fortsätta! (tråkigaste inlägget någonsin men så kan det vara ibland)

So she ran away in her sleep Dreamed of paradise

Så mycket jag vill skriva och säga men jag har ingen insperation til att skriva något. Eller jo fast allt jag skriver då är att jag längtar och det är ju inte överdrivet roligt att läsa om varje dag. Det jag gör istället för att göra bra blogginlägg: Pluggar spanska(ah sen är ju det en överdrift), läser bloggar(förslag på bra uppskattas), twittrar/läser twitter (bitter-twitter), duschar(kan ju vara bra), chattar(ingen bra kommentar om det), funderar på att göra ny blogg design(ja det behövs verkligen), går i skolan (nej ingen skolkare här!) osv.  

Förövrigt så är det fler och fler som får familj, väldigt många som får tidiga familjer många har droppat in den här veckan. Explorius fb-grupp är också helt fullproppad med massa härliga inlägg varje dag och chatten är aldrig tyst, klagar inte bara trevligt att läsa! Alla är jättepeppade och jag känner för att göra så mycket för att förbereda mig, men det finns inget jag kan göra. Chattar med min värdmamma och värdsyster en del och allt känns toppen, längtar, längtar, längtar (LÄNGTAR). Vill att tiden ska gå och räknar dagarna till sportlov och sen till påsklov och efter det är det vår, vår betyder nära till sommar och efter det åker jag!

"Be careful with his heart. It's more fragile than you think."

Överkonsumerar tuggummi och skriver på en engelskuppsats är vad jag gör just nu. Skolan slutade tidigt så jag åkte hem i förhoppningen om att kunna plugga. Det jag gjort hittills: Kollat på teve, ätit mat, kollat på Vampire Diaries, skrivit engelska och skickat in, vart inne på fb lite för mycket. Förövrigt är allt som de ska, inget speciellt har hänt och jag har inget att berätta. Nu ska jag fortsätta med mina läxor (alt kolla mer på Vampire Diaries)

Love has the power of making you believe what you would normally treat with the deepest suspicion


HAPPY VALENTINES DAY

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Alla hjärtans dag är en av de finsate dagarna på året!

Idag vaknade jag till paket och kort på bordet, sa hejdå till pappa som skulle opereras (det gick jättebra och han är vaken nu). Gick till bussen en halvtimme tidigare då jag trodde vi börja 8, kom på att vi börja halv 9 så jag gick hem igen och läste alla hjärtans dags hälsningar som fanns i VLT. På skolan hade dom pyntat ljushallen med hjärtan på väggarna, planscher i mitten, fika vid sidan, kärlekshälsningar som man kunde hänga upp på ett jättestort papper på väggen och kärleksmusik. Till lunch blev det hjärt-plättar och fil med flingor. Dagen slutade på stan med Becka där vi köpte presenter till oss själva plus till våra familjer, vi fick också hjärtbalonger. På kvällen åkte vi (familjen) till sjukhuset och hälsa på pappa som precis fick äta sin första mat på ett dygn. Tänkte på dig hela dagen. Till min familj gav jag kort på morgonen och kakor som efterätt efter maten, och såklart en massa kärlek! Det är så gulligt att se hur snälla alla är, att det finns en dag då man tänker speciellt på de man älskar. Jag älskar alla hjärtans dag och jag måste säga att idag var en av de bästa!

Fick också ett mail från Explorius med datum för det  obligatoriska mötet. Inget speciellt egentligen, men allt börjar känna så nära nu! 

Massa pussa och kramar till alla fina, hoppas ni har haft en toppen alla hjärtans dag med massa kärlek!

Love is a symbol of eternity. It wipes out all sense of time, destroying all memory of a beginning and all fear of an end

Jag måste vara den enda på den här planeten som är singel och som älskar alla hjärtans dag. Tycker inte att man måste rikta den till någon speciell, det finns människor jag älskar som jag inte alls är kär i. Allt handlar inte om att ha en pojkvän/filckvän den här dagen, det handlar om kärlek. Jag ska iallafall gå till ljushallen i skolan och vara med på alla hjärtans dags fika, fast kommer troligen vara ganska ensam tyvärr. 

Nu ska jag gå och duscha och sen ska jag sova så jag orkar upp imorgon, sov gott!
(är sjukt peppad på USA, vill att tiden ska gå fortare!!!! Fast det är bara 16 veckor kvar i skolan och två av dom är lov!!)

Maybe that's the way I should go Straight into the mouth of the unknown

Hej! Slutade skolan för ett tag sen och nu sitter jag hemma i köket och ska precis börja plugga literaturhistoria som måste vara det tråkigaste ämnet som finns. Fast jag är taggad på att plugga, ska få jättebra betyg på det här provet! Hur som helst så har jag inget intressant att berätta så jag ska sluta nu.
Kan inte släppa hur underbar den här bilden är, jag hitta den mitt på natten när jag fyllde i min ansökningar

.

Inlägg som jag publicerade för sådär tre dagar sen kommer upp nu, orkar inte med att det inte funkar... Dock verkar det funka nu igen så det är ju bra iallafall. Ville bara säga det iafll någon undrade vad det var för konstig ordning jag har skrivit allt i.

And losing your way on a journey is unfortunate. But, losing your reason for the journey... is a fate more cruel

Lördagen spenderade jag i Stockholm på utbytesträff med mycket trevliga människor! Tog tåget från Västerås vid 10 kom fram till Stockholm 11 och lyckades hitta till Jensens Böfhus jättesnabbt. Vi åt och gick sen vidare till kontoret där vi satt i ungefär 2.5 timmar. Efter det var det många som gick antingen för att äta hemma eller åka hem helt så vi som var kvar gick först till ett fik och sen till McDonalds och satt där väldigt länge. När dom andra sen kom tillbaka åkte vi och bowlade. Tog tåget hem klockan 10 så jag kom hem runt halv 12, sammanfattningsvis kan jag säga att det var en mycket lyckad dag! 

Annars då? Jo jag har chattat mer med min värdsyster och värdmamma, allt känns jättebra just nu! Såg också en "videoblogg" vid två på natten och höll på att skratta ihjäl mig. 

Idag var jag och åkte skridskor på mälaren med Emma, jätte fint var det och med så trevligt sällskap blev det toppen mysigt! Kom hem för att tag sen och snart ska jag börja plugga, annars ska jag väll göra alla andra vanliga söndags saker så som att måla naglarna osv. Här är två bilder från idag:
image descriptionimage description
Alltså mitt hår på den första bilden, haha.......

If I fail, if I succeed At least I live as I believe

Hejhej! Har inte funkat att publicera inlägg, har ingen aning om vad jag gör för fel/vad det är för fel. Idag var jag iallafall i stockholm på träff, men jag skriver mer om det imorgon för nu ska jag kolla på teve och sen sova riktigt länge. Riktigt trevligt var det iallafall!

FEAR ONLY MAKES YOU BRAVER

Den här dagen har varit riktigt dålig. Jag har fryst hela tiden, jag har varit hungrig och jga har vart trött. Nu sitter jag iallafall hemma och har precis kollat på et nya avsnittet av OTH, nästa måste komma ut nu kommer inte klara mig annars!! Ska snart fortsätta träna till min redovisning jag har imorgon (kommer inte klara det, jag hatar redovisningar!!!!) sen ska jag gå och lägga mig i tid så jag orkar upp imorgon. Hoppas eran dag har varit betydligt bättre än min

And losing your way on a journey is unfortunate. But, losing your reason for the journey... is a fate more cruel

Det jag valde att sätta på mig idag: tshirt, skinjacka och converse. Det är -11 grader och jag sitter nu på skolan och håller på att frysa ihjäl. Egentligen har vi slutat nu, men eftersom att det är redovisning imorgon sitter ändå nästan hela klassen kvar på skolan och tränar. Snart kommer restan av min grupp så ska träna lite med dom innan jag åker och träffar Lelle. Kan också säga att jag saknar min säng och mitt element, peace out

whatever you do don't be afraid of the dark


Idag: skola (ja precis som alla dagar), redovisning (gick hyfsat), FREDAG (wihoo). Humör: glad, stressad, rädd, nervös, ledsen (Mhmm lite av allt). Imorgon: STOCKHOLM för utbytesträff (jätteglad pga det). Vill ha: vår, värme, chips, mer kläder, pizza. Övrigt: VD kom ut idag (BÄSTBÄSTBÄST), Greys Anatomy (har inte sett än). Hadet bra

(det här gick inte att uppdatera vid fyra så jag försöker med en bild som inte alls är lika cool som den jag hade)

People that are meant to be together always find their way in the end

Det jag skrev igår publicerades aldrig så nu får jag skriva ett nytt inlägg. Idag åker jag iallafall till Stockholm för att gå på en utbytesträff, ska bli riktigt kul! tåget går vid 10 så om ungefär en halvtimme åker jag hemifrån (tidsoptimist). Kändes lite jobbigt att gå upp imorse, men nu är jag uppe! Ha en bra lördag!

And once you lose yourself, you have two choices: find the person you used to be... or lose that person completely

Hej! Idag hade vi kort dag precis som alla andra onsdager så vid 12.07 tog jag bussen hem igen, imorgon slutar jag också 12 pga halvstudiedag, det är nu man älskar Rudbeck! Eller nej kommer vara tvungen att sitta kvar på skolan och plugga... 

Nu sitter jag iallafall i köket men ska ta mig ner mot mitt rum för att börja kolla på en helt ny serie, den här gången Revenge. Har tidigar idag chattat med både min värdmamma och min värdsyster Larissa (också utbytesstudent, från mexico), riktigt roligt! Första gången jag pratar med Larissa, tyvärr skulle hon till skolan ganska snabbt, men ska prata mer med henne sen!
En av de bästa serier som någonsin har gjort!

Dance like nobody's watching. Love like you've never been hurt. Sing like nobody's listening. Live like it's heaven on earth.

Påminnelse till mig själv: lev i nuet.

The summer night is like a perfection of thought

Jag längtar, längtar, längtar och längtar. Just nu gör jag inget annat än att längta. Jag längtar bort från Sverige, bort från kylan, bort från allt lagom, bort från alla människor (inte alla!), bort bort bort!

Idag var det några i min klass som frågade mig vad det var som var så speciellt egentligen. Hur förklarar man det för någon som inte har den drömmen, för någon som inte känner det jag känner? Jag förstår det nästan inte själv, det är ju bara en känsla, en dröm som jag har haft i så många år. "Det är ju ingen mening med att åka, du måste ju gå med 96orna, varför skulle du vilja göra det?" 

Så det jag har gjort den senaste tiden är alltså att längta. Men samtidigt som jag längtar bort blir jag mer och mer rädd för varje dag som går. Allt är så verkligt nu, speciellt sen jag fick familj, det kommer faktiskt hända på riktigt och det har aldrig riktigt slagit mig förut. Jag vill att skolan ska vara bra, jag vill att familjen ska vara bra, jag vill att människorna ska vara bra, jag vill att den andra utbytesstudenten jag ska bo med ska vara snäll, jag vill att allt ska bli bra. Det är mycket möjligt att jag är överkänslig just nu, det känns som att det enda jag gör just nu är att ta in all dålig information, vänder det bra till dåligt samtidigt som jag längtar och övertalar mig själv att det kommer att bli bra.

Alla dessa känslor kan ju också bero mycket på vädret just nu, det otroligt tråkiga, blöta, trista, kalla vädret som jag inte orkar leva i. Jag vill att det ska bli vår och att det ska bli sommar och att jag ska få åka så jag slipper kalla slaskiga Sverige. En sammanfattning är alltså JAG VILL ATT TIDEN SKA GÅ.

How many moments in life could you look back to and think "That's when it all changed.."

Hejhejhej! Ville bara säga att jag nu har gjort ett nytt Twitter konto så om någon känner för följa mig så har ni mig här: https://twitter.com/#!/_snowandrain hatar när andra gör reklam för bloggar, twitter osv så det tar emot att skriva det här, men tänkte skriva kortare uppdateringar om USA när jag är där så tycker ändå att det är ganska smart. Godnatt!
Hahahaha vad skön, så sann!

Ah, right. Crazy Stefan. How's that working out for you? Any friends left?

Sitter på mitt rum och har precis kollat klart på det sista avsnittet av VD som har kommit ut, vill att det ska komma ut flera nu!! Hursomhelst, nu ska jag duscha (jätte intressant jag vet), ta bort min twitter (är beroende men det står för mycket skit) och skaffa en ny som jag kan skriva på när jag är i USA. Funderar också på att gå och lägga mig iu hyfsad tid, men så blir det väll troligen inte, aja.
Åhh vad fin den serien är! Och han måste ju vara en av de snyggaste killarna jag har sett

.

Det här beskriver mitt liv ganska bra just nu

when you're happy like a fool let it take you over when everything is out you gotta take it in

Hej! Igår (inatt) var det Super bowl som jag egentligen ville se men det var verkligen mitt på natten så jag orkade inte. Imorse åkte jag iallafall hem till Emma för att äta frukost innan skolan, riktigt mysigt! Hade två lektioner och åkte sen hem igen så nu sitte jag hemma och ska snart börja med matten. Något annat intressant har jga inte att berätta så ni får ha en bra dag!
image description
Internet är jättesegt så det får bli en gamal bild på inget bara för att det inte ska vara så tråkigt

It doesn't mean i'm lonely when i'm alone

Hej! Har precis kollat på två avsnitt av VD och ska snart sätta på mig kläder och göra mig iordning för att åka till farmor och farfar vid tre. Annars idag ska jag plugga och kanske städa om jag orkar, inga andra planer. Känner mig fortfarande otroligt lycklig och kommer troligen kunna leva på det resten av februari (DEPRUARI), helt sjukt att jag fick familj sån snabbt, det trodde jag verkligen inte. Aja nu ska jag fortsätta med mitt liv!

When she was just a girl She expected the world

+ Jag ska till USA
+ Myskväll med familjen
+ Nästan inga läxor i skolan
+ Sitter och leer hela tiden pga ska till USA
+ Allt verkar så bra, skolan familjen området 
+ Soligt ute

- INGENTING

 



All these money can't buy me a time machine

Idag åkte jag och min familj ut på mälaren för att åka skridskor i solskenet tillsammans med resten av Västerås. det var så otroligt fint! Sen vi kom hem har jag kollat på VD och duschat, nu ska jag upp och hjälpa till med maten så vi hinner äta innan melodifestivalen börjar, ha det bra!
Min väldigt fina USA tröja! Åh vad jag längtar!!!

Made from the best stuff on Earth

Här är lite bilder på skolan och deras logga:
Nu ska jag ut och åka skridskor med min familj!

Här är skolan jag ska gå på!



"The bumblebee bat is the smallest mammal on Earth. It weighs less than a penny"

Nu var det lite mer än ett dygn sen jag såg att jag hade fått värdfamilj och jag är just nu lyckligast i världen!

Jag satt på mattelektionen och bestämde mig för att logga in på ISEs hemsida för att kolla om jag hade fått värdfamilj, jag trodde absolut inte att jag hade fått det utan det är bara en rutin jag har att logga in där en gång om dagen, inte mer och inte mindre. När jag logga in så var jag nära på att logga ut igen när jag såg att under host family profile så stod det massa text. Jag kom i total chock och var såhär nära på att lämna klassrummet för att ringa mamma men det var genomgång så jag kunde inte. Jag kolla iallafall upp allt jag kunde om staden och skolan sen gick jag och ringde.

Som jag skrev innan så kommer jag att bo Payette Idaho med en värdmamma, värdpappa och en annan utbytesstudent från Mexico. Värdföräldrarna har fyra barn som alla har flyttat hemifrån, dom har också 6 hundar, 5 katter, 4 hästar, 11 höns och 8 fåglar (ja jag kom i typ chock när jag fick höra det). Payette ligger nära Boise som är huvudstaden i Idaho, det tar bara en halvtimme att åka dit. Payette är en ganska liten komun med inte så många invånare bara ungefär 7000 och i hela området Payette har 22000 (om jag förstod det rätt), byn ligger precis vid gränsen till Oregon.

Skolan jag ska gå på heter Payette High School och ligger på andra sidan av byn. Där gå det lite mer än 500 elever och dom har både cheerleading, fotboll och andra sporter där. Skolan ser ut som en golfboll/mini globen och den verkar bra tycker jag, ett riktigt high school med andra ord!

Jag är otroligt nöjd med min placering och familjen verkar jättebra och jag tycker det ska bli jättekul att bo med en till utbytesstudent, då får jag även ett värdsyskon. Jag utbytt ett mail med familjen och jag tycker dom verkar jättetrevliga och bra ska bli så kul att träffa dom! Skolan verkar också jättebra, bra antal elever och det finns sporter man kan vara med i och dom har riktiga sportplaner på området. Payette ligger bara en halvtimme ifrån en stor stad vilket gör att det inte är omöjligt att åka dit och shoppa och göra roliga saker, det verkar som en riktigt mysig by så jag är glad att jag kom dit. Jag avr den tredje i vår Explorius Facebook grupp som fick placering, jag trodde jag skulle vara sist, åh vad jag är glad att det inte blev så, riktigt skönt att kunna ställa in sig lite på vart man ska. Med andra ord kunde jag inte ha varit mer nöjd med min placering!

image description
Jag och Emma när vi gick på bio senare på kvällen och ladda inför USA med Snapple

image description

image description
Såhär glad var jag!
image description
Real Fact

JAG HAR FÅTT VÄRDFAMILJ!!

Jag har absolut inte haft tid att blogga om det idag, så ett riktigt inlägg om det kommer upp imorgon! Det jag lite snabbt kan berätta är iallafall att jag ska bo i Payette Idaho och gå på Payette High School. Jag har en värdmamma, en värdpappa och dom har fyra barn som alla har flyttat hemifrån. Jag vet också att jag ska bo där tillsammans med en annan utbytesstudent från Mexico.
Jag är just nu så glad att jag skulle kunna flyga, ville bara säga det, godnatt!!
Ungefär såhär känner jag

Six months to go

Hej! Skolan var helt okej det rullar på utan läxor och jag slutade halv 12. Kom hem vid halv ett och ska nu plugga ett tag, ha det bra!

Nu är det bara sex månader kvar!!

RSS 2.0