Without a sound we lose sight of the ground

Laddar över bilder från mobilen till datorn, packar, dubbelkollar allt, är allmänt nervös. Ungefär det just nu, för imorgon åker mamma Alva och jag till London! Pappa och Ludvig lämnar vi hemma, men dom vill ändå inte shoppa. Ska Fixa lite till sen vid 10 är det BB och sen ska jag gå och lägga mig så jag är pigg tills imorgon. Har nu tillsist lyckats ladda över alla bilder så det blir mycket kort tagande!

Yesterday will grow but never die I can fly my friends

Hej! Kom hem från skolan vid ett och har sen dess ätit mat och kollat på O.C. Håller nu på att planera vilka kläder jag ska ha på mig i London och lyssnar på musik. Har förövrigt inte hänt något speciellt, men solen har äntligen kommit fram så jag har spenderat de flesta raster ute på gräsmattor/bänkar/stan, mycket härligt! Ska göra något med den här dagen, klockan är ju ändå bara två, hörs!

Det fina i det smutsiga, det smutsiga i det fina

Hej. Sitter och pluggar, lyssnar på musik och dricker te. Okej dricker väll mest te och lyssnar på musik men ska börja snart. Idag var det skola, åkte på extra kemi på förmiddagen (gav upp min sovmorgon......) sen träffa jag becka för kaffe på kalles innan språket. Sista lektionen var inställd så åkte hem vid två och har kollat på ett avsnitt OC. Nu ska jag fortsätta (börja) plugga, hörs!
Glittriga Dr.Martens sååå fina

Även fuck-ups har ett val dom gör

Hej! Sen jag skrev sist har jag mest gått i skolan, pluggat, träffat kompisar, osv. Idag har mamma jag och Alva planerat vad vi ska göra i London, bara fem dagar kvar!!!!! Vi kommer ha riktigt kul! Har ocså städat mitt rum idag, började vid 12 och blev klar nu, riktigt oeffektiv städning. Har lyssnat på till havs på repeat och nu ska jag kolla på ett avsnitt av oc innan maten, puss och kram skumbanan.
LONDON

The rain is coming down and we're on the run, we gotta keep on running 'til we see the sun

Hej! Sitter nu och försöker plugga matte, kunde ha gått bättre med tanke på att jag är inne på datorn nu istället för att plugga. Annars har det inte hänt något speciellt de senaste dagarna; skola, hem, plugga är väll ungefär allt. Ville mest göra en uppdatering för att det inte ska vara så långt mellan gångerna, men vi hörs någon annan gång!

And I wouldn't catch you hung up on somebody that you used to know

Hej! Okej jag ör ganska dålig på att blogga. Det som hänt: Gått i skolan, pluggat, sett Hunger Games, varit på middag, köpt massa sillybands, fikat hos kusinerna. Nu ska jga snart åka mot stan för att se en teater med som mina kompisar är med i. Borde plugga innan jag åker men jag åker troligen ner lite tidigare för och köper en ny bikini, det gäller ju att prioritera. Aja hörs senare

I hela mitt liv har jag litat på mig själv men nu behöver jag din hjälp

Hej! Har haft fullt upp i skolan så har inte hunnit med så mycket mer. Just nu lyssnar jga på Cimon Lundbergs långa intervju sen ska jag plugga lite mer. Annars har det inte hänt så mycket, kollat på mycket serier och druckit te, gått i skolan och fryst en hel del. Hoppas på att vädret ska bli lite bättre, fast det är ju ändå bara två veckor kvar tills jag ska til London så jag är glad. Hejsvejs
Ca den här värmen vill jag ha

Like when you said you felt so happy you could die

Hejhejhej dålig uppdatering som vanligt. Ska blogga mer när jag kommer till USA för jag antar att det är det som är intressant att läsa om, mitt liv är inte så intressant just nu. Det här har iallafall hänt sen sist: ätit massa påskmat, kollat på serier, varit på släktträffar, och sen såklart det bästa; fått ett påskägg med en Londonresa i JAG SKA TILL LONDOM OM TRE VECKOR!!!! Jag, mamma och Alva åker dit från fredag till måndag för shopping och bara vara där, åååh är så glad!
Skolan börjar på tisdag och jag kan ju säga att det skulle ju inte vara helt fel med en veckas lov till, får väll flytta till stockholm. Aja nu ska jag kolla lite bloggar sen ska jag gå och kolla på BB, ha det bra!

Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar

Hej! Åkte iväg på kryssning i tisdags så har inte varit hemma och kunna blogga. Kryssningen var kul, lite dåligt drag på discot (bara vi på dansgolvet..) men annars var det mycket trevligt! Det var någon slags innesol på båten så jag och Alva sola, fick dock ingen färg alls... Kom hem igår och då kolla jag på big brother och sen gick jag och sov nästan direkt, sov ungefär en timme på båten så var jättetrött. Idag ska jag bara plugga och ta det lugt, men vi hörs!
Kollade på nyaste one tree hill avsnittet idag, riktigt grymt!!!

Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar

Hej! Dagen har jag spenderat med Emma, vi har åkt longboard, druckit te och pratat. Kom hem vid sex och har sen dess kollat på satc och ätit. Ska snart sätta igång och packa sen ska jag kolla på BB och sen mer satc, hörs!

But that was then and this is now

Hej! Det här har hänt: Fått lov (jippiii), vart på konstmuseet i Västerås, gått promenad med Lelle (ej en gammal gubbe), kollat på livet i LA, kollat på nästan alla avsnitt av Elsas värld, druckit jordgubbete och sörjt vädret (snö/regn och kallt). Nu ska jag fortsätta kolla på Elsas värld och sen ska jag kolla på BB, hejsan svejsan
Hahaha Hanna, den här bilden är tillägnad dig, puss och kram skumbanan!

RSS 2.0