1 day left

Det är verkligen helt sjukt och overkligt att jag imorgon går min sista dag i amerikanskt high school någonsin. Jag kommer sakna allt så mycket, jag kommer sakna alla mina vänner, jag kommer sakna att aldrig behöva göra något, jag kommer sakna nutrition break, jag kommer sakna att äta luch med mina fina vänner och köra tillbaka till skolan med musik på högsta volym och nedvevade rutor även fast det är minusgrader ute, jag kommer sakna hallpasses och the bells och announcements i början av 2nd period och jag kommer sakna att sluta klockan 3.14 varje dag och jag kommer sakna the school spirit och assemblies och alla mina klasser och massa massa mera. Jag kommer sakna min syster och bästavänner och värdfamiljen, jag kommer sakna värmen och jag kommer sakna att ha mina vänner hämta mig och köra mig runt, jag kommer sakna att bara spendera en hel kväll i en bil och lyssna på musik och att åka till dutch bros och dricka smoothies. Jag kommer sakna allt här så mycket. De som bor här säger att de bara vill härifrån men ingen flyttar och kanske beror det på att det här faktiskt är ett väldigt fint ställe.
1 dag kvar i skolan, 6 dagar tills graduation, 7 dagar tills Lea åker, 14 dagar tills Julie åker och 26 dagar tills jag åker hem.
Det är året har gått så fort att jag inte ens har hunnit med, jag tycker fortfarande att det är början av april och att jag har mycket mer tid här, jag har inte riktigt fattat att jag faktikst ska hem snart och därför känner jag inte så mycket. Men samtidigt så känns det som en evighet sen jag träffa min familj sist och jag precis kom hit och allt var så nytt och jag träffa Lea för första gånen och fick på alla football games, och det ska bli skönt att åka hem och träffa min familj och mina vänner igen och leva det svenska livet, men jag är inte redo att lämna Amerika.
Dagen efter Lea kom åkte vi runt och stanna på skolan för att ta en bild

Yellowstone

Den 25 april åkte jag på field trip med skolan till Yellowstone, vilket är en jättestor park där man kan se vilda djur och fin natur. Det var hur kul som helst! Jag såg fin natur, lärde känna nya människor och bodde i en jättefin cabin. Här är några bilder:

 
Förövrigt så är det 1 dag kvar tills jag fyller år, 10 dagar kvar i skolan, och 38 dagar kvar tills jag åker hem. Vart tog tiden ens vägen? Det ska bli kul att åka hem och träffa min familj, men jag vill samtidigt inte alls lämna. Lea åker hem om 3 veckor och Julie åker om 3.5 veckor och jag vill inte at de ska lämna mig, kan de inte bara stanna här tills jag åker? Eller så kan tiden bara frysa för jag vet inte om jag är redo att bli 18 år imorgon och jag vet inte om jag är redo att åka hem än.

Fråga


"hej! jag ska åka till usa som utbytesstudent i juli och jag undrar hur dansen du går i är. är det svårt? var det uttagningar till att få vara med? hur ofta tränar ni? vad är det för typ av dans osv? jag vill själv dansa när jag är därborta, har dansat i cirka 10 år här i sverige :)"

Dansen på min skola var inte så svår eftersom att jag går på en liten skola så vi hade inte tillräckligt med pengar för att riktigt satsa. Dock så vet jag att större skolor som satsar mer på dans har det mycket svårare och måste träna mycket mer än vad jag gjorde. Jag hade träning vere dag efter skolan, och det är det normala i USA, vilken sport du än går i så kommer du troligen ha träning varje dag. Vi hade inga uttagningar, det var för få personer som ville vara med i teamet, men jag vet att den nya coachen för nästa år ska ha uttagningar. Det var några i mitt team som inte alls hade dansat innan och som inte var så duktiga men de kom med i alla fall, men det beror helt på skolan. Men om du har dansat i 10 år så ska det nog inte vara några problem. Dansen här är väldigt annorlunda från svensk dans, här är det mycket mer stelt och allt ska sitta perfekt, jag personligen tycker bättre om dans i sverige för det är mer avslappnat. Hoppas du får ett bra år, och om du bestämmer dig för att gå med i dans så kommer du säkert få det väldigt kul med tävligar och träffa nya människor!

RSS 2.0