Home Is Wherever I'm With You

Hej!
Nu har jag vart hemma i 6 veckor och har sen dess hunnit bila till frankrike i 2.5 veckor med familjen och jobba i 2 veckor. Det är skönt och konstigt att vara hemma, jag är glad och ledsen på samma gång, jag saknar America och Idaho jättemycket, men samtidigt är det jätteskönt att vara med min familj igen.
 Att åka till USA var definitivt det bästa jag någonsin gjort, jag har lärt mig så otroligt mycket och jag har utvecklats enormt som person. Om jag kunde göra det igen skulle jag, men nu måste jag gå klart mina 2 sista år på gymnasiet och sen åka ut i världen på nya äventyr. Jag vet att första gruppen som åker med Explorius åkte igår och jag är verkligen jätteavundsjuk. Om chansen finns att åka, åk!
 Jag ville mest bara göra ett avslut på den här bloggen, eftersom att jag inte längre är i USA kan jag inte skriva en USA blogg. Inte för att jag var en särskillt bra bloggare ändå eftersom jag nästan aldrig uppdatera haha. Nu tänkte jag lägga upp lite bilder sen får det bli avslutet för mitt år i Amerika. Tack till alla som har läst min blogg under året!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0