Jag glömmer aldrig dina hemligheter Det du är räddast för fast ingen vet det

Hej!
 I fredags hade vi dance preformance på vårts sista hemma football game. Var först i skolan som var som vanligt förutom att det inte var pirate friday så vi hade bara en halvtimme lunch.... Eftre skolan åkte vi hem och ducha och sminka oss och lät våran värdmamma göra håren och sen åt vi tomatsoppa och ost toast innan vi åkte tillbaka till skolan igen vid fem. Där gjorde hela teamet sig iordning tillsammans och det bjöds också på pizza och kakor så jag åt kakor och drack festis.
 Vi gick ut lagom för att vara med på the national anthem och sen satte vi oss och kolla på matchen tillsammans. School spiriten är sjuk, alla står och skriker som galningar och hejjar på och sjunger med i sånger och dansar osv, sjukt kul! Efter första quartern gick vi och stretcha och tagga sen gick vi till stället där vi skulle gå ut på. Sen var det dags. vi gick ut och vänta på musken, men den kom aldrig. Vi stod där i säkert 2-3 min och vänta sen börja kristin räkna ner och vi gjorde hela dansen utan musik. Det var sjult för hela publiken heja på jättemycket och till och med andra sidan heja på och allt gick jättebra. Efter sa alla hur bra vi var och hur duktiga vi var och det var de som till och med sa att det var det bästa preformance någonsin. Sjukt kul!
 Efter det gick vi tillbaka till vårat rum och bytte om och åt pizza och kakor och hade det bra sen gick vi och kolla på sista delen av matchen. I början av matchen ledde vårat lag med jättemycket och alla var helt säkra på att vi skulle vinna och alla var så glada men sen tog det andra laget över och kom ifatt oss och när det var några minuter kvar fick de lika många poäng som oss. Det slutade oavgjort så de förlängde matchen. Andra laget gjorde tuchdown och två extra poäng och sen var det vår tur att göra det och vi lyckades göra en tuchdown och hela läktaren var helt galen och alla skrek sååååå mycket, sjöng våran egna sång och heja massa. Sen behövde vi bara springa över en linje och vi skulle vara ikapp igen, men vi lyckedes inte med det. Det blev heeeelt knäpptyst på hela läktaren och ingen sa ett ord. Det var ganska sjukt att det kunde gå från att vara så högt så det inte ens gick att prata med varandra till så lite att man inte kunde röra på sig utan att det lät. När alla gick därifrån var det som att någon hade dött, jag skojjar inte ens, det var ingen som sa något och alla var jätteledsna. Football players grät och de var arga och kasta saker omkring sig. Det är speciellt the seniors som gråter för att det är deras sista år som de spelar football och eftersom vi förlora den här matchen betyder det att vi troligen inte kommer gå till state.
 Alla åkte hem och var jätteledsna. Dock så kom Kristin och hämta upp oss och vi åkte tillsammans till Dennys och drack milkshake. Vi alla var övertrötta och allt blev jätteroligt så vi satt och skratta i en timme åt allt och inget och åkte hem igen vid 1 (vi fick förlängd curfew yey).
 Idag har jag typ inte gjort något alls. Vakna 13.20 och åt frukost och gick en promenad med min vsyster och sen städa. Vid 8 kom några Julie och Lina över och sen mötte vi upp Nadia när vi var och hyrde film och sen kom även Kenna och Abbie över. Vi kolla på en film som jag inte kommer ihåg namnet på och nu kollar vi på hunger games. Klockan är tjugo i 2 och jag vill egentligen sova men jag kan inte kasta ut gästerna haha. Ska fortsätta äta hot cheetos sen ska jag sova så fort de åker hem. Bilder från i fredags kommer senare. Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0