Allt allt allt kommer till dem som vågar vara rädd

Hej! JAG HAR FÅTT AVRESEDATUM!! Haha är jätteglad! Jag lämnar Sverige den 3 augusti och kommer fram till Idaho den 6 augusti. Åååh längtar verkligen jättemycket, nu är det bara 64 dagar kvar!! Nu är skolan snart över också vilket är så skönt, har gjort mitt sista matteprov på ett år och mitt sista spanskaprov någonsin!! Nu ska jag fortsätta vara glad och dricka te, ha det bra!


In which park can you find the peter pan statue? 1. Hyde Park X. Kensington Gardens 2. Regent´s Park

Hej! Spenderat mestadels av min tid till att plugga till de tusen prov och inlämningar jag har. Ok inte tusen men nästan. Hade kemiprov idag och imorgon har jag spanska så råpluggar till det nu. På fredag har jag fysikprov och på måndag sätts betygen så då är jag fri!!!! Har nog aldrig i hela mitt liv vart såhär skoltrött. Ahora son las tres y veinticuatro de la tarde så ska fortsätta plugga nu. Abrazo

The more you fear something, the more power you give it

Hej!
Helgen har varit mycket skön med jättefint väder. I fredags åkte jag hem till Lelle och sov där, i lördags plugga jag på dagen och kolla på esc på kvällen (HEJA LOREEN!!! Som kommer från Västerås), i söndags plugga jag och sola. Det var även morsdag så mormor och morfar kom och åt mat med oss. 
Just nu sitter jag och kollar på vakna med the voice, åker till skolan om ungefär 1.5h så det är ju helt värdelöst att jag är uppe nu men jag gick upp för att höra om Martin Björks dejt med Mischa Barton haha. Har bara en lektion vid 11.40 i 40min men jag och Becka åker också på extrakemin för lite pluspoäng. Ha en fin dag!

'Cause I'll be holding all the tickets And you'll be owning all the fines

Hej! Har inte skrivit på över en vecka nu. Under den här veckan har jag; vart sjuk nästan hela tiden, gjort två prov, pluggat, bränt mig så jag är jätteröd, hittat två bra låtar, sovit hos lelle, varit hemma från skolan två dagar, pluggat lite mer. Även nu håller jag på att plugga men har tagit en paus från det, ska nog snart fortsätta. 
Har fått veta att jag ska få börja i dans i USA och att jag måste träna jättemycket till det nu. Har också sett att folk börjar få sina avresedatum men inte jag, sitter och väntar men mitt kommer väll snart också. Antar att det tar längre tid eftersom att jag har efterfrågat att få åka lite tidigare så att jag hinner till skolinskrivningen. 
Ikväll ska jag se på Eurovision song contest, heja Sverige!!!!Hejdå
London, London, London

It's a perfect world when you go all the way

Hej! Har vart sjuk de senaste dagarna så har inte gjort så mycket mest tagit det lungt osv. Idag var det jättefint väder så har vart ute och spelat gitarr och haft det jätteskönt! Imorgon ska det också bli bra väder så då ska jag sola (om jag får det..) och plugga. Nu sitter jag och kollar på champions league vilket jag inte tycker är så intressant men det finns inget bättre än att kolla på. Ha det bra!

As long as we are flyin'

Hej, Sitter i min ensamhet på mitt rum och väntar på att Alva ska komma hem, vilket hon nog snart gör. Ikväll ska vi ha seriemarathon vilket ska bli mycket mysigt! Det är också långhelg vilket är mycket skönt.
.
Min dag har varit okej, har haft två nationella prov i engelska och en halvtimme spanska innan jag sluta. Jag tror det gick hyfsat, men hörförståelsen gick inte så bra, han prata jättefort med australiensk brytning och alla jag har pratat med tycker det gick dåligt, skönt att inte vara ensam hehe. Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, försökt plugga och kollat på serier. 
Ska inte skriva mer nu, hörs!
JAG ÄR I PARIS
Tycker att jag passar in ganska bra med min mustasch

Där längtan är allas kärnkraft Där ingen törs men alla hoppas Där allt står still där livet är utan refränger känner jag igen mig

Hej! Igår fyllde Emma år så jag åkte hem till henne på kvällen för middag, mycket trevligt! Vi prata, spela kortspel och åt jättegod mat. Idag vakna jag (blev väckt) vid halv 10, det har inte heller vart en vanlig dag för idag konfirmerade Alva sig. Vi åkte till kyrkan vid tre, sen när det var klart åkte vi hem och åt jättegod mat! Alva fick en dator i present och jag är lite avundsjuk med tanke på att jag kommer bli tvungen att lämna tillbaka min dator... Nu ikväll har jag kollat på massa SATC, snart ska jag nog gå och sova så jag kan sova ut ordentligt.
.
Imorgon ska nog träffa Lelle och sen ska jag hinna plugga lite också. Ha det bra!
Hitta ett roligt program på internet och var tvungen att prova det!

And love will not break your heart, but dismiss your fears

Hej! Åkte till skolan vid 8 för att få reda på att lektionerna var inställda och att jag börja klockan 12 istället. Åkte hem och kolla på lite serier och drack te innan jag begav mig till skolan igen. Hade två lektioner och sluta sen, ganska ovärd skoldag. När jag kom hem för andra gången så hann jag inte mer än att sätta mig ner innan jag reste mig upp igen och åkte till stan för tredje gången, denna för att fika med Emma och Matilda. Hade en mycket mysig fika på stan och åkte sen hem igen vid 7. Har sen jag kom hem ätit lite och nu sitter jag och kollar på en film. För första gången på länge är jag inte stressad över skolan för jag har inte prov på typ två veckor, mycket skönt. 
.
Lite annat som är roligt att veta; var på explorius obligatoriska möte igår (onsdag), fick massa bra information. Det höll på ganska länge och bänkarna var inte överdrivet sköna men det var värt det! På mötet prata de om allt från nu innan till hur det är när vi kommer hem, fick också svar på många frågor. Fick veta att de håller på att sätta avresedatum så nästa vecka kommer de maila ut datumen. Fick också mail från min vmamma igår där hon skicka med lite skolinformation, fick veta att prom är den 16 mars!! Är jätteglad och vill åka nu, blev till och med ännu mer peppad efter mötet. Är dock tvungen att inte tänka så mycket på det för om jag tänker för mycket går tiden mycket långsammare och jag försöker pressa fram den så fort som möjligt.

Jag lärde mig att änglar bara finns i snö

http://www.slideshare.net/IsaacVilchez/the-exchange-student-survival-kit
Till de som inte har läst denna ännu!

LONDON

Det har tagit en evighet för mig att ladda upp London bilderna, men här är de:
Vi började resan på Västerås flygplats (aka stockholmvästerås)
På flyget köpte vi massa maltesers, riktigt party som flygvärdinnan sa!
Engelska landsbyggden där det regnade lite
Vi kom fram till stansted flygplats och var tvungna att ställa oss i en lång kö för att komma ut
Hade tur och fiick gå före nästan alla, mycket glada!
Framme på hotellet la vi in sakerna och gjorde oss lite iordning
glad över att äntligen vara framme
Utsikten från hotellrummet
Sen tog vi tunnelbanan in till oxford street och åt på en jättemysig italiensk restaurang
Fick en gigantisk förrätt...
...och åt sen sallad
När vi vakna nästa morgon var det regningt
Men vi gick upp och åt hotellfrukost i London så vi var glada
Alva är taggad inför första dagen
Jag också!
Vi började med Primark och jag fick med mig en hel del
Sen åt vi på KFC och shoppa lite mer...
...innna vi tog en fika på Starbucks.
Efter det bestämmde vi oss för att åka turistbuss...
...och såg jättefina engelska hus...
...och Bigben...
...och London Eye (var svårt att ta kort då det regnade och vi satt bakom glas)
Shoppingen
Alva med våra kläder
Vi var nöjda med dagen och åt frukt, youghurt och chips till kvällsmat.
Andra dagen var det också lite regningt
Vi tog tunnelbanan in till stan och upptäckte att det var stängt överallt...
...så vi tog turistbussen och hoppade av på London Bridge
Där tog vi många fina bilder
.
Men det var blött, kallt och blåsigt...
...så vi tog tunnelbanan tillbaka till stan...
...och satte oss på KFC och drack milkshake innan Primark tur två.
Alva inne på forever21
Sen gick vi och åt pizza och när solen titta fram bestämde vi oss för att promenera runt lite
Hitta den rätta gatan för oss...
...där bland annat Louis Vuitton, Gucci och Chanel låg.
Hittade också några killar som såg mycket trevliga ut...
...och glada...
...så jag bestämde mig för att prata/mysa lite med dem.
Efter det tog vi turistbussen till Harrods...
...där jag hitta min dröm bröllopsklänning.
Sen fika vi på Starbucks...
(Klassiska bilden)
...innan vi var tvungna att säga hejdå till Oxford Street...
...och ta tunnelbanan tillbaka.
Sista gången vi åkte från Marble Arch
Väl på rummet tog vi kort på vår shopping...
...och med vår shopping.
'
Nästa morgon var det sol och strålande väder, då var det bara att sätta på sig alla kläder för att inte få övervikt...
...och åka från hotellet.
Alva och jag var ledsna på Stansted Express för att vi var tvungna att lämna den underbara staden...
...men vi hade iallafall Skittles!
När vi hade komit igenom säkerhetskontrollen med våra tio lager kläder drack vi kaffe...
...och var fortfarande ledsna för att åka.
Alva och mamma på flygplatsen
Sista bilden från London
Men var glada ändå för det blev en mycket lyckad resa!

17 år i staden där jag växte upp

Hej! Oj vad jag har vart dålig på att blogga. Vädret har vart underbart så jag har spenderat mycket av min tid ute. Onsdag, torsdag och fredag var jag i skolan, fredag åkte jag till Hässlö med Emma och Matilda, det var riktigt kul! Igår (lördag) fyllde jag år för sista gången innan jag åker (17 år, 17 år i staden där jag växte upp och märker du hur fort det går?), nu är det bara ett år tills jag fyller 18, sista året som omyndig med andra ord! I dag kom Emma hit och vi har spenderat hela dagen ute på gräset, jätteskönt väder!
Helt sjukt hur fort tiden går, jag kom ihåg när jag gick i ettan och kolla på 6orna och tyckte att de var jättestora, nu börjar min lillebror i sexan, helt sjukt ju! Också tiden till jag åker har gått jättefort, jag kommer också ihåg i julas när jag sa "nu är det bara ett halvår kvar tills jag åker!!!" det känns som igår, nu är det mindre än tre månader kvar och den här tiden kommer verkligen flyga förbi.  
Imorgon är jag ledig från skolan så då ska jag sola om det är fint väder och även plugga, ska nog också försöka få upp bilderna från London. Nu har bb börjat så ska kolla på det, ha det bra!

Baby take a chance or you’ll never ever know

Hej! Kom hem från London igår och längtar redan tillbaka. Ska skriva mer om det sen och lägga upp bilder, nu ska jag kolla klart på BB och sen duscha!

RSS 2.0