I will never be the same without you

Hej! Kom hem för ca en timme sen och har sen dess pluggat och chattat med Nadia. Hos doktorn kan jag ju inte säga att det gick så överdrivet bra, hon som tog sprutan var jättekonstig. Det börja när vi kom dit och hon lämna oss ensamma i rummet med datorn på så att vi kunde kolla upp om andra patienter. När hon kom tillbaka så hitta hon inte lappen så hon tog en annan "men det spelar ju ingen roll" tyckte hon lite halvt borta. Sen helt plutsligt så kom hon fram och var såhär när apå att attackera men högra arm med sprutan. Jag typ "Nej vänta, brukar det inte vara vänster arm?" "Ja justja" var svaret jag fick sen stack hon mig direkt med sprutan i vänster arm. Först i några sekunder kändes det bra, men sen börja det svartna för ögonen och jag var tvungen att lägga mig ner. Hon sa inte så mycket om det utan fortsatte typ prata och sen fick jag gå ut och sätta mig utanför tills jag mådde bättre. Satt typ och grät och dom som satt där måste typ trott jag hade cancer eller likande, haha. Till hennes försvar så fråga hon iallafall hur jag mådde, och boka in en tid för nästa spruta, vilket hon lyckade boka in den 1 november och trodde det var en månad fram? Mamma typ: "nej det är imorgon..." haha sättet hon var på var bara helt sjukt. Nu kan jag iallafall checka av att bli attackerad av en galen doktor med spruta.
Efter det gick vi till iblan och jag tänkte låna en bok för första gången på ca ett år, men då var jag skylldig 67 kr så det funka inte. typiskt, jag som ville läsa Mathilda och läsa första Harry Potter igen för typ 8 gången för att få återuppleva magin.
Mamma har gjort hemgjort pizza som nu står i ugnen så det ska jag snart äta, sen vid 2 tar jag bussen ner på stan med Becka för att köpa biljetter till festen imorgon och sen om hon går med på det tänket jag gå till biblan i stan istället. Vi hörs senare!

Open your knees and feel the breeze, because Gavin's back to stay!

Godmorgon! Jag sitter just nu i min säng, men ska snart gå och göra mig iordning för att åka till doktorn och ta en spruta. Har jag sagt att jag är spruträdd? Känns därför inte överdrivet roligt, men samtidigt jätte skönt då det betyder att jag är lite närmare usa! Pepp pepp!
Igår (eller ah, idag) kom jag hem runt halv 1 från Becka. Det blev inget spa, men istället hade vi en mysig filmkväll där vi såg The boat that rocked, mycket bra film. Snacka, spela mario och var inne på datorn, en lycked kväll. Idag ska jag som sagt ta spruta och sen ska jag hem till mormor för fika och efter det ska jag träffa becka och vi ska åka och köpa biljetter tills imorgon. Senare ikväll serveras det tacos med familjen vilket ska bli jättemysigt. Nu måste jag göra mig iordning åker hemifrån om ca 20 min, ha en bra dag!

Why do we say goodbye?

Hej! Sitter och kollar på tv med min syster, 17 again gick nyss, men nu har det slutat. Det låter som att jag alltid kollar på tv, men så är inte fallet, det är bara det att jag aldrig har tid att uppdatera när jag inyte kollar på tv och passar på då. Planerna för imorgon är stan och senare på kvällen spa med några vänner. På måndag ska jag ta spruta inför USA vilket betyder att jag kommer ännu ett steg närmare. På tisdag är det fest på Pluto som jag ska gå på med Emma. Ha en fin kväll!

Dark and black is good

Sitter just nu hos farmor och farfar men vi åker väll hem snart. Vid 8 är det start för så mycket bättre, vilket jag tycket jätte mycket om nästa år så hoppas det är lika bra i år. En bild på mig i fredags när jag gick till bussen, helt sjukt vad mörkt det har blivit!


without you i'm nothing

Hej! Sitter i min säng men ska snart gå och göra mig iordning för att åka och handla med mamma. Vid 3 åker vi mot farmor och farfar för mat och sen blir det en lugnkväll med te, musik och så mycket bättre som det är start på ikväll. Ha en bra dag!

I swore I'd never fall again But this don't even feel like falling

Klockan är nu halv 2 och jag har lyckats förflytta mig till sängen och sitter och lyssnar på musik och tar otroligt fula egofotton på migsjälv. Hela familjen ligger och sover och jag borde egentligen också göra det, jag kommer bli väckt av mamma runt 10. Nej spelar ingen roll, kommer ändå gå och lägga mig igen sen tills vi åker till farmor och farfar. Jag önskar jag inte var så överkänslig mot koffein utan kunde sitta och dricka te nu, men om jag gör det så kommer jag inte kunna sova på hela natten. Jaja, ska fortsätta med detta ett tag till, läsa bloggar, kolla facebook och twitter och lite så sen går jag nog och lägger mig. Sov gott!

Lying here with no one near Only you and you can hear me

HEJ! Sitter och kollar på tv, Idol sluta nyss och jag var nära en hjärtatack pga trodde att Andre skulle åka och då skulle mitt liv vara över. Skolan rullar på, livet rullar på och nu är det höstlov!!! Härligt värre!! Någon dålig film rullar på tv och jag funderar på att gå och lägga mig  i tid eftersom jag inte har något bättre för mig.
På lovet ska jag gå bus eller godis med Nadia, ta en fika på stan med lelle, åka till farmor och farfar och träffa Becka. Har med andra ord inte så mycket inplanerat men det känns underbart! Ska bara slappa och ta det lugnt! Har inget mer intressant att berätta just nu så vi hörs senare, ha en fin lördag!
Bild på skolkatalogen som är tjock som en bibel och på mig som ser lite halvsliten ut efter 3 månader på Rudbeckianska Gymnasiet. 

With or without you, I will survive

Godmorgon! Sitter just nu och kollar på the voice och dricker te. Börjar vid 9 med redovisning så 20 över 8 går bussen. Känns inte jätte jobbigt som det brukar med redovisning, men det kommer det säkert göra när jag kommer till skolan. Ha en fin dag!

Never mind i'll find someone like you

Hej och hallå! Idag har jag varit otroligt trött och bara kännt att skolan är för mycket, orkar nästan inte, varför valde jag natur? Den frågan har jag ställt mig många gånger idag. Dock ska jag gå och lägga mig tidigt idag så jag orkar upp imorgon. Jag har också sovmorgon så det är toppen! Har dom senaste dagarna pluggat, spelat wordfeud, sätit, sovit för lite, twittrat för mycket och tittat på tv.
Mamma har också skrivit ut alla papper så nu kan jag/vi skriva påd et som behövs, lämna in papper till engelska läraren och på måndag är det spruttid och sen veckan efter är det läkartid. Känne mig ganska stressad pga tänk om vi inte hinner? Men det kommer vi göra! På våran facebook sida pratas det om att träffas i stockholm under lovet och gå till kontoret, vore jätte kul att träffa några! Annars så kanske jag åker dit själv på deras öppethus, men det vore ännu roligar att träffa någon!
Ha en bra kväll alla fina!

When your dream come true

Sitter och längtar överdrivet mycket till USA, vill att det ska vara nununununu! Kan inte ens sova pga längtan!

.


Love is the most important thing we have

Hej! Sitter och känner allmän kärlek till Harry Potter, musik, allt fint, vackert osv. Har kollat på tv och haft det mysigt och precis det ska jag fortsätta med ett tag till. Ja det var allt jag har att säga så ha det bra så hörs vi!

Don't give up your hope just because something goes wrong

Godmorgon! Eller morgon är det ju inte längre, men jag sitter fortfarande i sängen, dock har jag varit uppe och både ätit och satt på mig kläder. Sitter just nu och lyssnar på musik och ska snart fylla i mina ansökningar. Jag vill ha iväg dom nu, blir väldigt stressad när jag ser att fler och fler skickar iväg sina ansökningar. Jag har fått en läkartid och mamma har skrivit ut lite papper som vi kan fylla i osv. Har inte hittat mina betyg från 8an och vet inte riktigt hur jag ska få tag på dom, kanske har dom det på min förra skola? Kan ju gå dit och kolla iallafall, vill ändå dit och hälsa på!
Jag har inge mer planer för resten av dagen, så får se vad som händer, men troligen läxor, promenad, städning och lite annat sånt där tråkigt som man bara kan göra en tråkig dag som denna. Har inget mer att säga just nu så vi hörs senare!

Everything i do i do it for you

Just nu, mys med brasa en fin fredags kväll, ha det bra!

Jag är en vampyr, jag suger och spyr Låt mig komma in, jag vill bli din

Godmorgon! Sitter och kollar på The Voice som vanligt och äter yoghurt. Igår var en speciell (tog ett tag innan jag kom fram till det ordet så det är inte helt det som passar in) dag; jag börja spanska och gick och var nervör över det hela söndag och måndag vilket resultera i att jag åkte till skolan 2 timmar innan jag börja. Spanskan gick bra, mycket bättre än jag trodde så det känndes riktigt bra efteråt. Becka börja också i min klass igår, riktigt kul! När jag kom hem var det en från klassen som "råkade" glömma att berätta att han skulle byta skola från och med imorgon, dog lite pga för roligt. Låter inte som en så speciell dag, det kanske bara var känslan som skillde sig från vanligt.
Idag börjar jag iallafall halv 9 och jag ska träffa Becka vid 8så att vi kan åka tillsammans. Förövrigt har jag inte så mycket mer att säga, mitt liv kretsar för det mesta runt skolan och läxor så uppdateringen blir inte så jätte rolig och mycket, men det får duga! Ha en bra dag!

Oh darling don't you ever grow up, just stay this little

Hej och förlåt, förlåt, förlåt för dålig uppdatering. Har inte någon överdrivet bra ursäkt egentligen utan jag tycker bara att min blogg ser lika dan ut så jag har inte uppdaterat. Det har dock inte hänt så mycket heller, så ni har inte missat något i mitt otroligt spännande liv(ironi). Jag har gått i skolan, gjort läxor, pluggat, ätit, sovit, gått långa höstpromenader med dom jag tycker om, bytt språk till spanska, haft mysiga kvällar, gjort det jag känt för, men inte varit fri pga alla läxor.
Idag har jag tex pluggat, ätit, pluggat, gått en promenad, pluggat och nu sitter jag här. Det jag försöker säga är alltså att det ser ungefär ut såhär varje dag. I fredags var det dock halvstudiedag så där blev det en föändring i vardagen. Min fria eftermiddag spenderade jag på stan med min fina vän Nadia där vi shoppa och prata om allt och inget.
Har ni tänkt på hur snabbt tiden går? Dagarna lixom flyger iväg, snart kommer det ju vara sommar och sen åker jag! Så otroligt peppad så det finns inte! Mamma och jag kollade igenom mina ansökningar idag och kom fram till hur vi skulle göra, så nu har jag kommit ganska långt på vägen. Peppad som få!!!
Har inte så mycket mer att säga just nu, men jag lovar att det ska bli bättre uppdatering! /I

Sometimes you have to try really hard to be happy

Godmorgon!
Ingen uppdatering igår heller, jag stanna kvar i skolan för länge och sen kom jag hem och gjorde läxor. Det var fotbollsturnering igår mellen klasserna och min klass van sin match, bra gjort! Idag börjar jag halv 9 så tar bussen vid 8. Idag hoppas jag på att becka får veta om hon får byta klass till min och att jag får byta språk till spanska istället, ni får veta sen, spännande...! Haha, eller? Åh, är trött och vill egentligen bara gå och sova igen, men nu går inte det, jaja bara att åka iallafall, ha en fin dag!

Sometimes I try to do good but I just can't be, Its hard to get myself to do things that aint me.

Hej! Skolan var bra, inget speciellt, ett prov och sista lektionen inställd. Det var halvklass så jag satt kvar och plugga, eller ah, så mycket det gick iallafall. Ganska trevligt var det iallafall satt och prata med dom andra, stackarna, dom fick inget gjort heller... Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket, kollat på tv och så mest, nu sitter jag och kollar på Desperate Houswives men ska gå och plugga och duscha när det är slut. hörs senare!
Rebecka och jag gör en misslyckad egobild i biblioteket när vi försöker plugga

Don't you wish you could go back to when you haden´t lost anythng

Hej! Vakna med The Voice står på framför mig som vanligt och jag ska snart gå till skolan. Han inte uppdatera igår pga hade inte tid; plugg, skola, hem sent, tv osv. Bättring kommer./I

Who says I can't be free

Godmorgon! Mamma kom springande in i mitt rum och skrek efter sitt busskort som jag hade vid 10 i 6 imorse, inte det roligaste med tanke på att jag börjar tio i 11. Sitter såklart och kollar på the voice nu då jag inte kunde somna om igen, men det är helt okej, jag är inte depp! Ha en fin dag /I

Walk a thousand miles on broken glass it won´t stop me

Hejhejhej! Här i min säng har jag levt hela dagen, mer eller mindre död hela tiden. Jag har pluggat, fyllt i ansökningshandlingarna, skaffat tumblr (som jag för övrigt inte fattar någonting av alls) och skrivit mitt personliga brev! Jag är ganska nöjd, men jag ska göra några små ändringar och sen låta mamma och pappa säga vad dom tycker om mig. Jag tänkte göra en liten variant på det alla andra gör, alltså låta någon annan skriva om dom, och istället bara fråga vad dom tycker och skriva ner det. Mamma har lovat att boka en läkartid, så förhoppningsvis blir det ganska snart iallafall. Jag ska också gå till syon imorgon innan skolan börjar, som sagt, och sen ska jag även gå och byta språk.
Nu ska jag måla naglarna, kolla på tv och lyssna på musik och önska att jag var lie mer kreativ och poetisk så att jag kunde ha en sån där fin blogg som man blir så glad att läsa. Ha en fin lördag, det ska jag ha iallafall!

Life's may not be the party we had hoped for, but while we are here. We should dance

Godmorgon! Vakna vid 10, gick upp och åt och gick och la mig igen, riktig söndag alltså. Har nu kollat på ett avsnitt Greys Anatomy och pluggat samhäll som jag har prov i på tisdag. Jag tänkte ta an paus och fylla i lite på mina ansökningar, men det går inte att komma in nu heller?? Det funka igår när jag försökte lite senare, men nu går det inte igen, blir galen! Orkar inte riktigt med det, så jag ska fortsätta plugga istället.
Mamma sa igår att hon hade köpt USA servetter tills min hejdå fest, åh, det är så gulligt, det är så skönt att hon är så pass stöttande i det här! Jag har vissa kompisar som inte alls stötter mig och säger att jag är dum i huvudet som gör det, blir faktiskt lite ledsen av det. Som tur är har jag även de som stöttar mig till 100% också och jag är så tacksam för att jag har dom!
Imorgon ska jag boka in en tid med syon på min skola och prata om hur jag ska göra en sabbatsåret, berätta för lärare, fortsätta när jag kommer tillbaks osv. Är så taggad, vill åka nu! Blir riktigt sur på att det inte funkar att logga in, men jag kan ju iallafall börja på mitt personliga brev. Jag har också funderat på vilka delstater jag ska ta, Arizona som första är ju självklart, men andra och tredje är osäkert, men jag funderar mellan Nevada, Idaho, Alabama, Nabraska och Georgia. Vet inte riktigt vad jag ska ta, men något av dom iallafall.
Nu ska jag fortsätta med dom tråkiga sondags syslorna, ha en bra dag!

Things I wanna do before I die

1. Se en meteor skur
2. Äta pizza klockan 3 på natten i stan
3. Ligga en hel natt under stjärnorna och tro att det finns något större
4. Klättra högst upp på ett jätte berg och se ner på världen
5. Natt bada på framnäs
6. Äga en walk in closet
7. Åka till ett gigantiskt shopping centrum och gör av med alla pengar
8. Ge en massa kärlek och pengar till dom som behöver det
9. Köpa en fin lägenhet i London och inreda den som jag vill
10. Hoppa fallskärm
11. Tågluffa genom hela Sverige
12. Bada i roda havet
13. Plocka exotiska frukter direkt från träden och äta
'

It does not do to dwell on dreams and forget to live, remember that.

Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.
In dreams, we enter a world that's entirely our own.
Numbing the pain for a while will make it worse when you finally feel it.
It takes a great deal of bravery to stand up to our enemies, but just as much to stand up to our friends
According to Madam Pomfrey, thoughts could leave deeper scarring than almost anything else...
It is the unknown we fear when we look upon death and darkness, nothing more.
Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?

Flickan som försökte, men som på något sett alltid misslyckades

Hej! Sitter just nu på mitt rum och dricker te och lyssnar på musik. Senare ikväll blir det tacos med familjen, och sen går jag nog och lägger mig i hyfsad tid, mår inte så jätte bra. En sak som hände idag när jag skulle logga in på ise, så funka det inte, det stod typ att det var något fel och att jag ska kontakta någon. Jag får försöka logga in lite senare och kolla ifall det funkar. Nu ska jag fortsätta läsa bloggar och så, vi hörs senare ellr imorgon!

So let's just pretend and make wishes out of airplanes

Hej! Gick upp vid 10 och har sen dess ätit och kollat på Idol som jag missa igår, båda Amandorna var bäst! Idag ska jag fortsätta fylla i mina ansökningshandligar och sen ska jag också plugga matte och samhäll. Inget roligare att säga för tillfället så vi hörs senare istället!

People just wanna be happy and loved

Hej! Kom hem från Nadia för ca en halvtimme sen, vi hade mycket trevligt! Det blev väldigt speciella stunder ibland, men det var bara kul. Vi såg också en film jag sett 2 gånger tidigare, Im a legend, men jag måste säga att den är lika bra varje gång! Orkar inte skriva så mycket mer så vi hörs imorgon (idag) istället!
Har absolut ingenting med någonting att göra, men han är ju så snygg!

I love when life is more than just good

Hej! skolan var bra, hade hyfsat kul genom hela dagen. Har ni tänkt på att dagarna bara flyfer förbi? Snart kommer jag vara i USA! När jag sluta var jag tvungen att gå till hm och handla presenter tills ikväll när jag ska till Nadia på fest. Jag lyckades springa till stan handla på hm och sen till bussen på 6 min, det är rekord! Nu sitter jag här och taggar lagom tills ikväll med min fysik bok, samhälls bok och mattebok, mysigt. Ska fortsätta plugga nu, ha det bra!
Om ni ser någon som har en så här stor väska går dom troligen natur på Rudbeck

I wanna jump and scream and sing really loud

Godmorgon! Sitter just ni och kollar på the voice som vanligt, riktigt mysigt, det kan jga verkligen rekomendera! Igår glömde jag säga att jag berättade för Rebeck i min klass att jag skulle som utbytesstudent. Hennes reaktion var kanske inte det bästa; Hon börja nästan gråta, ställde sig och skrek på mig i en halvtimme och vägra sen prata med mig i ännu en till. Sebastian fick också veta, han kalla mig idiot och gick därifrån. Skulle ju kännas lite bättre om dom var possitiva, eller iallafall försöka att dölja det inte. Fast helt ärliugt så bryr jag mig inte riktigt, jag har velat det här så otroligt länge och jag tänker inte låta någon förstöran det för mig. Jag är glad iallafall!
Ha en bra dag!

Today I feel like this :)

Godkväll! Eller snarare godnatt med tanke på att klockan just nu är 10 i 12. Har inte alls hunnit uppdatera idag, har haft fullt upp. Först skolan där jag hade franska prov som troligen gick sämst, men det gör inget för imorgon (snart idag) byter jag till spanska 1 istället! Sen fick vi också tillbaka våra fysikprov, lärarens tröstande kommentar innan han dela ut dom; "det var iallafall några som inte fick ig...." haha, skrattar fortfarande år det. JAG FICK GODKÄNT! Jag trodde verkligen inte det, men jag blev godkänd och har nu alltså e (g) i fysik betyg.
När jag kom hem vid halv 5 så sa mamma att vi skulle åka till erikslund och kolla på den nya shoppinggalerian, vilket verkligen förgyllde min dag! Så mamma jag och Alva tog bilden dit och spenderade ca 3 timmar i affärer. Det jag fick med mig hem var ett klädställ som jag nu på natten skruva ihop och blev kär i. Tror ni jag kan montera isär det och ta med till USA?!?!?! Troligen inte.
Denna kväll har jag också spenderat framför datorn och fyllt i en himla massa "papper" hit och dit; ansökningar, stipendier, språk byte mm.
Hoppa in i duschen för en halvtimme sen och ska nu snart gå och sova, behöver det om jag ska orka gå upp imorgon. Föresten så måste jag börja i någon sport innan jag åker till USA, någon som har något bra förslag på vad man kan börja i som nybörjare vid 16 års ålder? Godnatt!

Take care of those you love

Godmorgon! Idag har jag franska prov, har inte tränat alls. Sitter just nu och kollar på the voice där dom pratar om Jacobs vänner som dog i en brand och jag känner hur mycket jag verkligen tycker om min familj och vänner. Börjar halv nio så jag springer till bussen om ca 40 min. Ha en fin dag!

Sometimes, letting it go hurts even worse

HEJ! Tv tittande och taggande inför usa är vad jag gör just nu. Om ett tag ska jag nog äta och sen fortsätta, med mina läxor. Tråkiga inlägg, och tråkig blogg just nu, men så får det vara. Ha det bra!!

If you ask me how I am, I lie and say fine

Hej! Sitter och pluggar, så allting är ungefär som vanligt alltså. Min lillebror kom hem för ett tag sen och har slagit huvudet och nu är även mormor här och tar hand om honom, trodde jag skulle vara lite ensam när jag sluta 10 i 12, men så var ju inte fallet. Matte är det iallafall som jag pluggar, men all lust att komma någonstans har försvunnit helt, men det är bara att kämpa på! Skola, prov, läxor osv, livet rullar på.
Mamma ska skriva ut papper som vi ska börja fylla i också så jag kommer någonstans. Jag ska också börja med att söka sitpendier och skriva personligt brev, men har inte börjat på det än. Kanske gör jag det senare när jag inte orkar plugga mer. Musiken är iallafall på högsta volym i öronen nu så ska sätta igång och plugga nu!

Im on the top of this world

HEJ! Jag har fått mina ansökningshandlingar nu!! Jag fick ISE som amerikansk organisation! Ganska överlycklig här borta! Ska börja fylla i allting imorgon! Anledningen till att jag inte börjar idag är för att jag glömde min laddarsladd i samhällsklassrummet, så jag skriver just nu under tidspress med bara 11% bateri kvar. Men jag är inte ledsen för det, jag har ju fått mina ansökningshandligar!! Vi hörs imorgon när jag har fått min laddarsladd!!
Jag har klippt mig också, idag efter skolan, syns inte så mycket mest bara jag som ser det, men jag blev nöjd!

Love me or hate me, i promise it wont brake or make me

Godmorgon! Idag efter mina 3 lektioner tänkte jag gå och klippa mig, går bara dit och sen får jag se vad dom gör. Annars så ska jag npog bara plugga och göra allt annat tråkigt man brukar göra en tisdag. Behöver jag ens säga att jag kollar på vakna med the voice? Hörs!

Live your life happy

Jag måste verkligen klippa mig, mitt hår ser hemskt ut, men jag har ingen aning om hur!? Funderar på kort, men jag vet inte om jag skulle passa idat, plus att det är så många som klipper kort nu, och jag vill inte göra som alla andra. Men om jag har kvar längden på mitt hår vet jag inte riktigt vad jag ska göra med det, blir lixom ingen skillnad då. Åh, jag har ingen aning. Kanske går jag bara till frisören och ber dom klippa något snyggt.
Tänkte hitta lite bilder på fina friryrer, men hitta mest fina bilder bara...

After the storm, its always sun

Hej! Kom hem från skolan för ca en timme sen efter en helt okej dag. Bad om en lapp för att få byta språk, satt och kolla på vampire diares och glee på lektionerna då vi inte gjorde något viktigt alls, sen idrott där vi van (eller ah, nästan iallafall). Har inget mer att säga, så vi hörs sen istället!

Everything I do, I do it for you

Godmorgon! Skolan börjar 10 i 11, så jag tar bussen om en timme. Jag ska också prata med dom och se om jag kan byta till engelskasvenska eller liknande istället för franska, tror tyvärr inte jag kommer bli godkänd i det. Ska också anmäla mig till festkomiten, haha. Ha en bra dag!

And I give up forever to touch you

Hej! Just nu sitter jag med tända ljus på mitt rum och känner mig allmänt glad pga USA och lyssnar på bra musik och har det bra. Tidigare var jag hos mormor och träffa släkt och berätta för dom att jag ska åka som utbytesstudent, vilket dom tog väldigt bra, faktiskt inga större reaktioner alls. Imorgon ska jag berätta för mina kompisar i skolan som jag skaffat i min klass under veckorna vi har gått i skolan, eller iallafall Rebecka. Nus ska jag sätta igång och skriva klart engelskan som ska vara inne imorgon och sen ska jag måla naglarna, chatta med min kompisar, fixa headern på bloggen, lyssna på musik och allt annat sånt där man brukar göra en söndags kväll. Ha det bra!

Im through accepting limits


Everything is possible in New York

Hejhejhej! Förlåt för ingen uppdatering igår, men hade fullt upp med att ha det bra en helg som denna med inga läxor. Igår kväll åkte jag hem till Emma och vi satt och snacka åt räkmacka, kolla på film och prata lite till. Mycket mysigt! Jag spenderade också min dag med att plocka äpplen från våra äpple träd, gå en lång höst promenad med mamma och Ludvig, kolla på massa avsnitt av serier som det kommmit ut nya avsnitt av och göra allt som jag vill göra.
Idag ska jag och mamma snart åka och posta mitt Explorius brev som vi fyllde i tidigare idag, allt är klart och jag ska åka!!! Jag är jätte glad och står och hoppar i mitt rum, haha. Sen ska vi också åka och köpa tennisraket som mamma och pappa ska börja spela, och vid 3 åker vi hem till mormor för födelsedags fika och träffa släkten. Då ska jag också berätta för dom att jag ska åka, kommer bli kul att se deras reaktioner! Jag ska också berätta för min klass ,och för dom som inte vet, att jag ska åka nu på måndag eller någon gång i veckan. Nu måste jag fortsätta göra mig iordning, vi hörs senare!
Lite bilder från igår:
Och jag och mitt brev som jag snart ska skicka iväg!

RSS 2.0