Ooh baby baby it's a wild world

Hej! Helgen har gått fort som vanligt och nu sitter jag här ännu en gång söndag kväll. Har inte gjort något speciellt i helgen, städat, gjort läxor, julpyntat och varit på fika hos mormor. Just nu sitter jag på mitt rum med massa tända ljus och kollar på skins, men om ett tag ska jag nog gå in och duscha och börja göra mig iordning så jag kan somna tidigt idag. Troligen blir det inte så, men det är ju värt ett försök!
Jag har under en vecka lyckats kolla på 3 säsonger av skins, riktig mestare jag känner mig! Nu ska jag fortsätta kolla på det, jag skriver mer imorgon om jahg hinner, ha det bra!

Det går fortfarande inte att ladda upp bilder, vad är felet?



Ive been chasing dreams all my life, now life is but a dream

Hej! Igår gick det inte att uppdatera såd et blev inget, men det gör ju inte så mycket med tanke på att jag inte hade något att säga. Idag var det skola med 2 timmars hål och mycket matte. På lunchen serverades det pepparkakor, kaffe och te efter maten, mysigt! Slutade vid 3 och åkte hem och har sen dess inte gjort så mycket, kollat skins ungefär.
Fick också veta vad vi ligger på för betyg i matte, och jag låg på C nivå, är ganska nöjd. Mer intressant än det har jag inte att säga, så jag önskar en bra fredag!

Det funkar inte att ladda upp bilder så det får bli bara den här pga tråkigt med bildlöst inlägg.


I'm bulletproof, nothing to lose fire away, fire away

Hej! Skolan idag var bra, slutade 20 i 11 och kom hem vid 1 och har sen dess inte gjort så mycket. Imorgon har jag spanskaprovet som har blivit mer och mer uppskjutet och snart ska jag verkligen börja plugga till det. Idag fick vi tillbaka matteprovet som gjordes förra veckan och det gick faktiskt riktigt bra, mycket bättre än jag trodde att det skulle gå.
Jag har mest kollat på skins, druckit vaniljte och lyssnat på musik, och om ett tag ska jag nog gå och äta och sen blir det spanska plugg! Nästa vecka så är nästan alla lektioner inställdå så då slutar jag runt ett nästan varje dag så det ska bli skönt! Har inget mer att berätta så vi hörs senare/ imorgon/ någon gång, ha det bra!


if u love two women at the same time, choose the second one, because if u really loved the first one u wouldn't have fallen for the second

Hej! Skola idag som vanlogt, inget speciellt helt okej. Dock trodde jag att vi började 8 så becka och jag tog bussen till skolan vid halv 8 och fick sitta och vänta en halvtimme. Jag gick på frivillig extra fysik med Rebecka men vi satt mest och snacka och fick nästan inget gjort. När jag kom hem runt halv 6 satte jag på ett avsnitt av skins (mycket bra teveserie om ni inte har sett så rekomenderar jag den verkligen!) och har också hunnit med att äta lite. Nu ska jag snart göra klart det sista på fysiken och sen sätter ajg på ett till avsnitta v skins innan jag går och lägger mig, måste göra det tidigt idag har bara sovit ca 4 timmar förra natten. Något mer än det har jag inte att säga så vi hörs imorgon!

Min väldigt fina prinsess chokladkalender!

Sticks and stones may break my bones

Hej! Förlåt för mycket dåligt bloggande, ska verkligen bli bättre på det! Det är bara det att jag inte har något alls att blogga om nu förtiden alla dagar ser likadana ut och jag tycker inte att det är så roligt att blogga om och det kan ju heller inte vara så roligt att läsa om. Hur som helst så är det måndag idag och jag kom hem från skolan för ca 2 timmar sen. helt okej dag med en lång sovmorgon. Teven på nedervåninbgen har dock gått sönder så jag vet inte riktigt hur jag ska klara mig utan att kolla på vakna med the voice på morgonen. Veckan ser ut som vanligt med skola och lite prov, plugg osv. Just nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på musik och ska snart börja med min fysiklabbraport som ska vara inne imorgon, gör det i sista minuten som vanligt.
För varje dag som går så är det en dag närmare USA och jag vet att tiden kommer gå otroligt snabbt, men jag tycker ändå att det känns som att det är en evighet kvar tills jag får åka. Men det är det inte, det är snart vårtermin och sen flyger tiden iväg, JAG ÄR SÅ TAGGAD!! Det är också bestämt att det blir en utbytesträff den tredje i stockholm så det ser jag verkligen fram emot! Om det är någon som läser som inte är med i våran facebook grupp rekomenderar jag verkligen att ni går med i den, helt sjukt bra grupp!
Har inte så mycket mer att säga än det så ha en fin kväll så hörs vi senare!





If only that someone was me

Hej och hej! Jag vet sämsta uppdateringen men har verkligen inte haft tid. Har egentligen inte hänt något speciellt den senaste tiden, har gått i skolan haft prov, pluggat och sovit alldeles för lite. Jag har också gjort klart mina ansökningar, OCH NU HAR DOM SKICKATS TILL USA! Japp glad är jag! Har inte hänt något mer, gått i skolan, träffat kompisar och twittrat thats it.
Idag var det idol som jag missade förra veckan pga  festen som alla förövrigt tänker och längtar tillbaka till. Är jättetrött eftersom jag har lyckats fått riktig sömnbrist då jag har pluggat och fyllt i ansökningar hela nätterna, så ikväll ska jag nog gå och sova i hyfsad tid (haha kommer bli sent iallafall).
Den 3 december är det utbytesträff i stockholm, ser riktigt mycket fram emot det, riktigt kul! Jullov om 4 veckor är det också så det är bara att kämpa den sista tiden! Utöver det har jag inget intressant att säga så ska nog avsluta det här inlägget så att det inte blir för rörigt. Ha en fin fredagkväll så hörs vi senare när jag har tid eller har något intressant att berätta!


Hahaha denna bild dog jag lite av när jag hitta den vid 1 på natten, hahahaha!

And I don't ever ever want to grow up

Hej! Idag var det skola som vanligt, vakna ganska tidigt då jag nästan har sovit hela helgen. Först spanska sen engelska och slutade med idrott. Ganska skön dag med mycket att snacka pga nollningsfesten och en hel del skratt. När jag kom hem åt jag och skrev lite på mitt brev till värdfamiljen så nu har jag allt klart och ikväll kommer jag troligen att kunna skicka in allting! Nu sitter ajkg på Alvas rum och vi snackar lite och håller på med våra datorer, snart är det mat och senare ikväll ska jag fixa allt så jag kan skicka in. Hoppas bara att allt är i sin ordning så att jag inte får det tillbaka skickat, men jag tror det jag har ju hunnit se vad alla andra gör för fel så nu okommer jag inte göra det. Ska fortsätta med att inte göra så mycket, ha en bra kväll!
Inte nu men aja, ni fattar grejjen

we stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside of us

Godmorgon! Mamma kom in och väckte mig vid kvart över 1 så nu har jag tagit mig upp ur sängen. Kvällen igår var helt grym, riktigt längesen jag hade så kul. Träffa dom bästa och bara ha det bra. Kvällen började med mat på cornetto med Becka Rebecka Fabian och Johan, och sen åkte vi vidare till festen. Att vi hitta dit var ett mirakel, ingen visste var det låg så vi sprang runt mellan nattbussarna och lyckades tillslut hitta den rätta. Väl där lekte vi några lekar i början och sen var det fritt resten av kvällen då vi dansade och pratade. Treorna var riktigt roliga och shyssta, tur att dom inte var så hemska som jag har hört att många andra har varit, riktigt cred till dom! Vi gick därifrån vid halv 1, 1 och gick till stan för mat på Mcdonalds innan vi åkte hem. Vi mötte några killar från klassen som också följde med oss och åt och sen vid 2 tog jag och Becka busse hem. När jag kom hem gjorde jag mig iordning fyfsat snabbt och gick och la mig vid 3.
Ikväll ska jag träffa Emma och göra någont, får se vad det blir, annars så ahr jag inga mer planer för helgen förutom typ att plugga. Nu ska jag gå in och duscha, känner mig inte så fräsch kan jag säga, haha, sen ska jag ta det lugnt och kolla på Idol som jag missa igår. Ha en bra lördag så hörs vi senare!
p.s Tog inga bra bilder som ajg kan lägga upp så det får bli det andra bildlösa inlägget.

Cuz dreams don´t turn to dus

Hej! Idag är det fredag och fest! ska möta upp Rebecka och Becka och några andra på stan vid halv 7 för mat och senare träffar vi resten av klassen för att åka tillsammans till festen. Hoppas dom är snälla mot oss... Jag har duschat ocg sitter nu och fixar mig så jag kan ta bussen vi kvart över och samtidigt lyssnar jag på den ända musiken som kan passa mitt humör just nu; owl city, älskar dom får mig alltid på bra humör! Nu måst jag fortsätta så att jag hinner, hejs!
P.s lägger upp bilder imorgon!

Glitter all over the room Pink flamingos in the pool

Hej! Dagen har flytit på och jag har varit så trött så jag knapt har kunnat stå. Annars har det inte hänt mycket, skolan rullar på i lite för hör fart som vanligt och all prestationsångest kommer sakta men säkert tillbaka. Jag stickar tittar på tv, dricker te, duschar för varmt, går och lägger mig försent, twittrar och klagar för mycket, och gör alldeles för lite läxor. Imorgon ska jag mot doktorn för en undersökning så jag kan fylla i alla papper till min ansökning så jag kan skicka in den och sen ska jag plugga ihjäl mig så denna ångest försvinner.
Min tidsuppfattning har blivit helt snevriden efter lovet och jag tycker det är jätte tidigt att gå och lägga mig klockan 12, jag tror också jag utvecklar sömnproblem då jag tänker för mycket på att sova istället för att faktiskt sova. Detta inlägg skulle kunna fortsätta föralltid, men jag ska sluta nu och gå och lägga mig istället. Om ni vill höra mer klagande från mig får ni istället kolla in min twitter, idamarten, annars så hörs vi imorgon istället.
Bild från imorse framför the voice

Stuck in some kind of love prison

Hej! Idag var första dagen efter lovet och alla var hyfsat förstörda. Dagen bjöd på en sovmorgon så jag gick inte upp förän halv 10, tack! Spanska, engelska prov och idrott sen slut, så det var ändå en ganska skön dag. Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket, läxor, mat och sen tv. Nu har jag precis duschat och är nästan helt klar för att gå och lägga mig.
Problemet med sovmorgon är att jag inte har lyckats ställt om mig än vilket betyder att även fast klockan nu är snart halv 12 så är jag inte det minsta trött. Jag ska smörja in mig, mest för att det luktar så gott, gå och borta tänderna och sen sätta på "så mycket bättre" som jag inte har fått ett tillfälle att se än. Ha en fin kväll så hörs vi imorgon!

I will never let you down

Hej! Jag vet, extremt dålig uppdatering, men jag har haft annat för mig. I lördags åkte Lelle och jag till erikslud och blev kvar där till 6 då vi åkte hem och lelle tog sina grejjer till mig för en övernattning. Mycket sömn blev det ju inte direkt. Vi kolla på film och satt och chatta och prata hela natten så vi kom inte i säng förrän vid 5 tiden. Idag spenderade vi med att tagga inför julen genom att först sova bort halva dan och sen gå och köpa lussebullar och julmust och mysa med jufilmer. Tacos bjöds det också på!
Denna kväll har jag kollat på EMA och tagit det lungt och till och med pluggat lite spanska pga ångesten jag fick när jag gick in på min klasshemsida. Nu har jag duschat och gjort mig iordning,problemet är bara att jag inte har en aning om hur jag ska lyckas somna. Jag ska smörja in mig med krämer och sen ska jag väll ta och försöka sova, jag ska ju trots allt upp imorgon. Sov så gott så hörs vi imorgon istället!

Get crazy get wild Let's party get loud

Godmorgon! Idag borde jag egentligen plugga, jag borde städa, fylla i papper med mera, men jag orkar inte. Om Lelle är på så sticker vi till Erikslund idag och gör det som lov är till för, det man inte borde. Ha en bra dag, det ska jag ha!

Och alla drömmer vi om lycka som om livet blivit fel

Hej! Sitter på mitt rum nu och ska nog gå och lägga mig i hyfsad tid, eller det är så jag tänker iallafall. Kvällen har spenderats hos Becka med fina vänner och idol och taco kväll. Åkte hem vid kvart i 11 och har bara hunnit göra mig iordning lite och så. Är inte på toppen humör och vill åka till London och bo där föralltid, sitta i cafér och dricka te i ett fönster, slippa skolan och inte behöva tänka så mycket. Jag vill nog bara härifrån egentligen. Ska inte tråka ut er mer. Vi hörs.

WHAT'S THE USE IN BEING A MILLIONAIRE IF I CAN'T HAVE YOU?

Hej! Blev en spontan middag på stan med mina fina vänner, mycket mysigt. Åt på Gränden och satt och snacka till 10 då vi tog bussen hem igen. Nu sitter jag och lyssnar på musik och chattar med vänner och andra, men ska troligen snart gå och borsta tänderna så jag kan sova, är jätte trött. Imorgon ska jag göra läxor, fylla i papper, leta stipendier, städa och vara allmänt duktig. På kvällen är det taco kväll med mina vänner ska bli riktigt mysigt! Sov gott!

if every word i said could make you laugh i'd talk forever

Hej! Kom nyss hem från sala där vi var i gruvan och kollade. Riktigt mysigt faktiskt, fast inte alls som jag trodde, det var mycket mörkare och läskigare. Alva och jag blev hyfsat rädda och sen när det kom fram massa monster blev det ju inte direkt bättre. Sitter iallafall nu i min säng och dricker te och lyssnar på harry potter och ska fortsätta med det ett tag till sen ska jag fylla i det allra sista i mina ansökningar så att jag kan lämna in det i slutet av nästa vecka. Ha en bra kväll!

Im no one, Im just.... Just Harry!

Sitter och väntar på att farmor ska komma och hämta alva mig och Ludvig så att vi kan åka till sala silvergruva, ska bli mysigt! Medan jag väntar sitter jag och lyssnar på Harry Potter. Ha en bra dag!


You're the only one that I want Think I'm addicted to your light

Godmorgon! Vakna för ett tag sen och har hunnit äta frukost framför glee och sitter nu och lyssnar på harry potter och dricker te ur min tomtemugg. Om ett tag ska jag börja med mina läxor, har mycket att göra för att vara ett lov, men jag orkar inte riktigt börja. Dock har jag glömt spandska boken i skolan vilket är väldigt dummt med tanke på att jag har prov efter lovet, men det finns så jag kan plugga på internet, så det kommer gå bra iallafall. Idag har jag absolut inget inplanerat, men jag kanske ska kolla på film eller bio med Becka senare ikväll, mysigt! Ska fortsätta göra inget och sen plugga, ha en bra dag!

To harry potter, the boy who lived


I would trust Hagrid with my life

Hej! Idag är det mammas födelsedad, så ett stort grattis till henne, du är bäst! Har hunnit vara på bellevu och på mcdonalds sen jag vaka vad halv 7 imorse. Det ska verkligen bli jätteskönt att få sova ut imorgon för första gången på hela lovet.
Just nu sitter jag och lever mig tillbaka och lyssnar på harry potter, dock på engelska, och dricker avslagen cola. Ganska mysigt. Vid halv 5 kommer mormor morfar och mammas syster för lite firande och senare blir det födelsedagsmiddag med familjen. Det var för få som köpte biljetter till festen så den blev inte av. Någon gång ska jag skriva en att-göra-innan-lovet-är-slut-lista, måste verkligen göras med tanke på hur mycket jag har att göra. Nu ska jag fortsätta med att inte göra någonting alls, ha det bra!

RSS 2.0