Last day of 2011

Idag är det nyårsafton vilket betyder hyfsat mycket stress på dagen och en härlig kväll med vänner! Just nu sitter jag och väntar på lelle som ska komma hit och hjälpa till med efterrätt till ikväll, vid fyra ska jag sen hem till Emma och hjälpa till att göra iordning innan alla andra kommer. Idag har jag också hunnit åka till viksäng och hämta mina skor som jag lämnade in igår så nu har jag snygga skor tills ikväll! Nu kommer snart lelle så ska gå, ha en jättebra sista dag på 2011, imorgon är det i år vi åker taggad!! Kram


Because, it's only when you’re tested that you truly discover who you are

Hej! Just nu sitter jag och kollar på en film som visas på trean och äter popcorn. Idag har jag lämnat in mins skor och lämnat tillbaka böcker till biblioteket so jag för övrigt är skylldig 450kr pga försenade böcker, kan nog aldrig låna böcker igen.... Har också pratat med Lelle vilket jag inte har gjort på jättelänge, har saknat henne! Har inga planer för ikväll, ska bara ta det lugnt, nu börjar det igen ska fortsätta titta, hörs!

The truth is, there's nothing to be afraid of. There's just life.

Godmorgon! Nu sitter jag vid köksbordet och har precis ätit lite frukost, planerna för idag är bara att åka till viksäng och lämna in mina skor som behöver lagas innan nyår. Har inget roligare än det att säga så vi hörs senare!
image description
Ungeför såhär ser det ut utanför just nu, december??

If they don't know your dreams they can't shoot them down

Hej! Min dag har bestått av lång sovmorgon, och sen ner på stan för massa shopping. Jag lyckades hitta kläder som jag ska ha på nyår plus lite till, jag känner mig mycket nöjd! Nu är det massa problem och krångel som jag måste lösa så har alltså ingen större lusta att blogga, plus att jag inte har något intressant att säga, vi hörs senare!
Det här är en tavla jag fick i julkapp, den ser betydligt bättre ut i verkligheten

In a country as big as the United States, you can find fifty examples of anything

Hej! Idag har jag kollat på OTH, gått en promenad med Becka, kollat mer på oth och ingenting mer. Kan ju säga att jag älskar lov, det måste ju vara det bästa som finns, känner verkligen inte för att gå tillbaka till skolan, men det är ju ändå bara en termin kvar så jag ska kämpa! Snart åker jag till USA, det är helt sjukt hur mycket jag längtar! Känns tyvärr inte som att det kommer bli av, det känns fortfarande bara som en dröm, känns som att jag aldrig kommer bli godkänd av ISE. Jag ser fler och fler bli godkända och för varje gång jag loggar in (vilket är ca 70 gånger om dagen) så får jag mindre och minde hopp. Från possitivt till negativt inlägg haha, men jag är fortfarande sjukt taggad och jag vill att tiden bara ska gå så att jag får åka nu direkt! Nu ska jag fortsätta distrahera mig själv från alla tankar på USA och istället fortsätta kolla på oth, ha det bra!

That's what I'm afraid of. Not being enough. Not good enough, not smart enough, not pretty enough.

Hej! Idag gick jag upp vid halv 12, halv ett tog jag och Alva bussen mot stan för att shoppa på mellandagsrean. Det var helt galet och det gick knapt att gå runt så jag tog bussen hem igen vid halv fyra. Det enda jag fick med mig hem var underkläder så jag ska troligen ner imorgon igen och kolla lite till. Vår kusiner kom hem till oss lit eefter fyra så då fika vi och sen lekte jag kurragömma med dom i ungefär en timme. Jag undrar verkligen vart barn får all sin energi ifrån? Nu har jag setat och kollat på oth ett tag och jag antar att det är mat snart skriver senare!

Everyone knows this is nowhere

Hej, Nu åker jag mot farmor och farfar för julmiddag med familjen!

.


The day after christmas eve

Hej! Just nu sitter jag i mitt rum och försöker värma mig mot elementet vilket är ganska svårt då det nästan inte är varmt. Idag vaknade jag vid 11 av att mamma väckte mig och satte mig och spela tvspel med Ludvig i ungefär två timmar. Efter det gick jag mamma pappa och Ludvig ut på en ganska lång promenad vilket var riktigt skönt. Snart är det mat och efter det ska jag fortsätta med att göra ingenting precis som det ska vara på juldagen. Bilder kommer i ett annat inlägg, kram!

Everyone should be happy on christmas

Hej alla fina! Nu är klockan 01.05 och jag har haft en riktigt mysig julafton! Många fina presenter, mycket mys med familj och släkt hela dagen och kvällen och sen två filmer och lite nattmat med familjen vid halv ett. Alla blider jag har tagit har jag på mobilen då jag inte har någon kamera (Måste verkligen införskaffas innan USA) så bilder kommer i ett annat inlägg. Ska kolla lite mer på datorn men sen tror jag att jag ska försöka gå och sova i hyfsad tid så att jag inte sitter uppe hela natten, det är ju en dag imorgon också, sovgott!
image description
Inte för att det är idag, men det är ungeför såhär det ser ut(en grön grå jul)

it's christmas time and there's no need to be afraid

Hej! Sitter uppe och snart slår tiden över till julafton och det är officiellt min sista jul hemma. Känns lite konstigt och har på något sätt lite hemlängtan även fast jag inte har åkt, rätt skumt faktiskt. Hursomhelst så har vi städat och gjort iordning huset, gjort mat, kollat på lycka till charlie the movie, bakat pepparkakor, byggt pepparkakshus, ätit dopp i grytan och julskinka, gjort knäck, klätt julgranen både uppe och nere, ätit choklad och annat onyttigt och haft en riktigt mysig dag. Dom flesta har nog gått och lagt sig och det ska jag nog också göra snart med tanke på att jag kommer bli väckt tidigt imorgon av Alva och Ludvig, sovgott! P.s har fått ett vanilj lypsyl som jag älskar!

You can hate but never break me

Lite olika julbilder, underbart dagen innan julafton!!


Christmas is a necessity. There has to be at least one day of the year to remind us that we're here for something else besides ourselves

Hej eller kanske godmorgon! För mig är det iallafall inte godmorgon, jag gick upp 7 för att kolla på julkalendern och vid 10 åkte mamma och jag och uträtta lite ärenden. Jag trodde det skulle vara jättemånga ute på erikslund dagen innan julafton, men det var faktiskt helt okej. Kol men för kanske en halvtimme 20 min sen och har sen dess hunnit logga in på ISEs hemsida 5gg för att kolla om dom har godkänt mig vilket dom inte har. Jag ser att de6t är fler och fler som blir det men jag tänker att dom nästan inte har börjat jobba än eftersom att dom ligger bak i tiden.
Idag ska jag ha julmys med familjen vilket är att baka, städa, pyssla, klä granen, äta dopp i grytan förtidigt osv. Jag tycker nästan att dagen innan julafton är bättre än julafton, det är så otroligt mysigt! Nu ska jag logga in på ISEs hemsida en gång till för att kolla om jag har blivit antagen (vilket jag troligen inte har eftersom att jga kollade för ca 5 min sen) och sen ska jag gå bort från datorn och göra något vettigt, ha en bra dag!
Idag när jag kolla mailen hade jag fått ett julkort från Explorius!

Dancin' through the underground Dancin' little marionette Are you happy now?

Hej! Första dagen på lovet gick jag upp kloackan 7 för att se på julkalendern, dock så gick jag och la mig och sov tills mamma kom och väckte migh vid halv 10. Vid 12 åkte jag och mamma ut och gjorde massa ärenden tex åka till återbruket, handla julgran och julpynt mm. Mycket jobb men vi gjorde det bra och "tjäna" massa pengar på våra bra inköp, haha. Efter att vi var klara köpte vi med oss pizza och åkte hem och åt med pappa. Nu sitter jag och och kollar på teve och är inne på internet för första gången på hela dagen eftersom att det har varit av pga ingen ström i halva huset eftersom att pappa renoverar köket. Har just nu inget mer att säga så vi hörs senare!

Laced with brilliant smiles and shining eyes Perfect make-up, but you're barely scraping by

Hej! Idag var det avslutning, mycket trevligt att ha lov nu! Avslutningen var lite seg men efter så gick jag Becka och Rebecka till kalles och satt där och fika i över tre timmar. Vi satt och snacka och hade det riktigt trevligt! När jag kom hem och gick in på mailen så hade jag fått svar från Explorius och dom sa att dom hade ordnat allt så nu när jag gick in på ISEs hemsida så var allt blått!! Är inte godkänd än men mycket glad iallafall! /I

Ungefär såhär känner jag nu!


The places that you've come to fear the most, Is the place that you have come to fear the most

Hej! Återigen säger jag ett stort förlåt för dålig uppdatering, känner attd et kommer och går. Känner mig inte på toppenhumör eftersom att min ansökan inte har blivit godkänd av ise och jag vet att många andra har fått sina godkända och även fått veta vilken delstat dom ska till. Jag vet att min också kommer att bli godkänd det är bara det att jag har väntat så länge och när dom väl kollar på det så blir det inte det och jag vet inte om jag kommer hinna bli det innan det är jul och då kanske jag måste vänta länge. Jag har ännu inte fått veta av Explorius vad det är som är fel men jag tror att det är sidan 8 som förut lyste rött, det måste ju vara det. Jag har hur som helst mailat Explorius för att kolla om dom vet vad det är för fel, fast egentligen känns det ju ganska meningslöst då jag vet att dom kommer maila mig såfort dom får veta det.
Idag var det iallafall den sista skoldagen och den var hyfsat skön med julkul på svenskan, en lång håltimme och 40 min samhäll och sen juldans med hele skolan som vi stanna och kolla på. Egentligen så skulle det ju ha varit fysikprov idag men eftresom att våran lärara var tvungen att vara hemma så blev det uppskjutet till nästa år vilket låter mycket längre bort än det faktiskt är.
Igår åkte jag till skolan till halv 12 för att gå på språk som visade sig vara inställt, som tur var så var Rebeckas det också så vi gick ner på stan och åt lunch på Spicy vilket var mycket mysigt! Till 20 över tre gick vi tillbaka till skolan för att ha idrott som bestod av dans. Det var ganska kul, riktigt snurrigt bara, men det gick bra. Efter matchen satte vi oss för att vänta på fotbollsmatchen som killarna i vår klass skulle spela mot våran fadderklass. Medans vi väntade så gick någon in på datorn och såg att fysikprovet var inställt vilket skapade total kaos, filmade lite i slutet men då hade det tyvärr lugnat ner sig lite.
Nu ska jga fortsätta att göra det jag har ängnat de senaste dagarna åt nämligen att kolla på One Three Hill. Ska också försöka duscha i tid så att jag kan sova och vara utvilad tills imorgon då vi bara har avslutning. Ska också försöka uppdatera lite bättre här på bloggen, men eftrsom att jag har lov nu så ska jag nog lyckes med det. /I
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Skins bilder bara för att dom är fina coh för att det är tråkigt att inte ha bilder

Being Afraid Is Okay. But If You Don't Work Through That Fear, You Might Miss Out On Some Pretty Great Things.

Hej! Ett stort förlåt för jättedålig uppdatering, har tyvärr ingen bra ursäkt heller. I lördags sov jag bort halva dagen och satt sen och kolla på one three hill till klockan var sex. På kvällen kom Emma hit och vi hade myskväll med taco och massa prat. Idag gick jag upp i hyfsad tid och vid tre åkte alva och jag iväg på en gudstjänst i kyrkan, låter kanske lite konstigt men det är det faktiskt inte eftersom att Alva konfirmerar sig. När vi kom hem hade mamma gjort jättegod mat, köttgryta och ris, skulle kunna servera kungen! Nu sitter jag på mitt rum och har precis kollat på One Three Hill, om ett tag ska vi pynta peparkakshjärtan och sen ska jag försöka gå och lägga mig i tid.

when everything's made to be broken i just want you to know who i am

Hej! Kom hem från skolan för ca en halvtimme sen efter att ha varit på skolan och inte gjort något i 2.5h för att vänta på att göra muntliga nationella i matte. Skolan var upp och ner men kan inte säga att det var den roligaste dagen, nu sitter jag och kollar på Disney Channel bara tar det lugnt. Pappa är på konferens och kommer hem imorgon och Ludvig är på kalas så ikväll är det bara mamma jag och Alva hemma och vi ska ha det mysigt och äta spicy. Det här inlägget tog ca en halvtimme att skriva och det blev inte ens bra så jag ska sluta nu, ha det bra.

Och jag lever för ikväll Sena nätter, tomma glas

Hej! Idag var det skola som bjöd på 2.5h hål och slappa lektioner. Gick lite tidigare från engelskan för att åka och ta andra twirixsprutan, gick bra inte lika hemsk som den första. Nu är jag ett steg närmare USA! När vi (mamma och jag) kom hem så bestämde vi oss direkt för att åka och handla innan Ludvig skulle ha uppspelning på trummorna. På vägen hem köpte vi med oss pizza från pissahut och åkte hem till dom andra och åt. Nu har mamma pappa och Ludvig åkt på uppspelning och jag och Alva är hemma själva. Jag gör inget och tänkte inte göra det heller utan ska gå och sova i tid så jag är pigg tills imorgon då jag har den muntliga delen av nationella i matte. Ha en bra kväll!

You've got everything you need But you want accesories

Hallå! Sämst uppdatering den senaste tiden, men det ska bli bättre jag lovar! Igår hade jag nationellt prov i matte, kan ju inte säga att det gick överdrivet bra, men det gick ju inte dåligt heller. Efter det åkte jag och Becka ner på stan och fikade och pratade och sen gick vi till bussen och jag köpte en halsduk på vägen dit. Nu sitter jag och kollar på vakna med the voice och dricker juice och väntar på att julkalendern ska börja. Vid 8 går jag mot bussen för att åka till skolan som vanligt, sen vid kvart i fyra ska jag åka till doktorn för att ta en till twinrix spruta, kan ju säga att jag inte är överdrivet taggad på det, men det tar mig ett steg närmare USA så det är ändå helt okej. Ha en fin torsdag!

You only want me cause I'm taken You don't really want my heart

Hej! Idag är det lucia som alla troligen vet, så imorse var jag som sagt på lucia tåg i domkyrkan med Becka, det var fint! Svenskan sov jag mig igenom och matten fick jag panik på då jag inte fatta något av det vi gjort senast och vi har prov imorgon och samhällen sov jag mig också igenom. Till mat var det risgrynsgröt så alla var glada och vi åt innan vi åkte hem igen. Sen jag kom hem har jag ätit en apelsin, kollat på Harry Styles och sovit, jag har alltså inte pluggat matte alls. Just matte är ju så svårt att plugga till så som vanligt ska jag använda mig av min extrema talang (haha...) och hoppas på det bästa. Nationella provet imorgon börjar 8.20 och slutar typ klockan ett känns verkligen som att det kommer bli en bra dag imorgon, nej. Ska i alla fall och fika på stan med Becka efter så jag vi har något att se framemot. Ska försöka kolla igenom matten innan jag går och duschar/I

I can't be no superman, But for you I'll be super human

Godmorgon! Sitter just nu och försöker äta frukost innan jag går mot bussen som åker kvart i 7, ska nämligen på lucia i kyrkan. Slutar ganska tidigt idag så ska plugga jättemycket matte hela dagen så jag klarar provet imorgon. Jag har nog inget mer att säga än det, så vi hörs sen!


When it's broken, you say there's nothing to fix

Hej! Skolan idag var som skolan brukar vara fast lite tråkigare. Vi kolla på film pån engelskan och hade sen dans på idrotten, det var ganska kul faktiskt. Sen jag kom hem har jag suttit och kllat på klipp på datorn och lyssnat på musik och ätit mat inget mer spännande, har faktiskt varit en ganska tråkig dag. Det jag borde göra nu är att plugga matte då det är nationellaprov på onsdag, men jag orkar inte. Imorgon ska jag och Becka gå och kolla på lucia i domkyrkan klockan 20 över 7, ska bli mysigt! Nu ska jag försöka plugga/I

Baby you light up my world like nobody else

Hej! Hela dagen har jag spenderat hemma med pepparkaksbakande och min dator, inte överdrivet spännande men mysigt! Jag har också blivit kär i Harry Styles och precis som resten av världen ska jag gifta mig med honom, min chans kan ju inta vara stor tyvärr. Nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik men ska snart gå och duscha så jag kan sova i tid eftersom jag är så dålig på att gå och lägga mig i tid på helgerna. Har nog fått någon sorts tidsmissuppfattning så jag tycker att det är jättetidigt att sova vid två på natten så jag sitter uppe tills klockan fyra, sen väcker mamma mig klockan halv nio för att jag ska kunna se julkalendern. Imorgon börjar jag klockan 12.40 så jag kan sova länge imorgon, skönt! Vi har också dans på idrotten och jag och Rebecka är nog dom enda som tycker att det ska bli roligt, haha. Nu ska jag fortsätta med att göra inget, jag skriver imorgon!
Bara för att det inte ska vara bildlöst och för att det inte går att ladda upp bilder.


Jag längtar alltid härifrån men aldrig hem

Hej! Ingen uppdatering idag men har inte hunnit. Jag vaknade av att mamma väckte mig vid 11 och gick då upp och åt frukost. Vid två åkte jag ner på stan med pappa och vi satte oss på kalle på spången och drack te innan vi gick ut och kollade på när Chris Medina uppträdde, han var riktigt bra faktiskt! Vi tog sen bussen hem och precis när jag kom fram till huset kom pappa och Ludvig ut så skulle åka till stan och kolla på fyrverkerierna så jag åkte ännu en gång ner på stan. Fyrverkerierna var riktigt häftiga, stora och vi hade dom absolut bästa platserna på en bro och det var precis över oss. Filmade och tog bilder, kan lägga upp det sen. Nu sitter jag och kollar på skins, så underbar serie, ska fortsätta kolla nu!
image description

Skins


Everybody live for the music-go-round

Hej! Jag gick på stan med Becka efter hennes prov och inhandlade de sista julklapparna så det känns bra att ha det gjort i tid för en gångs skull. Sen jag kom hem har jag bara kollat på glee, den serien är ju så grym! Om ett tag börjar Idol och då serveras även hemgjord pizza. Nu ska jag gå upp och prata lite med mamma innan Idol börjar, ha en bra fredag!

But they’re just afraid of something they can’t understand

Hej! Sitter just nu i skolan och väntar på Becka som gör prov, sen ska vi gå på stan och handla julklappar. Hade samhällsprov idag, gick inte överdrivet bra, men jag hoppas på godkänt iallafall! Slutade vid 11 och gick då och åt av pizzan som skolan serverade med Becka och Rebecka. Efter det mötte jag och Becka upp Jossan och vi gick till kalle på spången och fikade i två och en halv timme. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt och kolla på Idol, det är ju final! Imorgon ska jag och Becka och Jossan åka till stan och kolla på Chris Medina som ska sjunga på stan här i Västerås, blev jätteförvånad när jag hörde det. Becka kommer snart så jag ska sluta skriva nu!

image description

En bild från Grekland sen jag var där i sommras, bara för attd et inte ska vara bildlöst.


Och jag var 17 år ville inte va den Som blev kvar

Hej! Sitter just nu och pluggar samhäll och äter miniclementiner och lyssnar på musik. Kan inte säga att pluggandet går jättemycket fram då jag hela tiden belönar mig själv med att ta en paus. Imorgon är det iallafall fredag och jag har bara 40min svenska och ett prov sen slutar jag, skönt! Ska fortsätta plugga nu så jag klara provert imorgon!

image description

Tydligen ska det bli snöstorm, vi får hoppas på det så det blir lite finare ute! Dock jobbigt med bussar som kommer komma försent.


Heading down, I search for the beat in this dirty town

Hej! Vid halv ett gick jag in och duschade och tänkte att nu är det ju jättelång tid kvar tills bussen går, när jag kollade på klockan nästa gång var klockan 14.00, bussen gick 9min över. Jag han springa och hämta det viktigaste, sätta på mig kläder och borsta tänderna på fyra min innan jag sprang till bussen, han alltså varken sminka mig eller platta håret. På bussen till skolan var det en amerikansk utbytesstudent som var där, blev väldigt glad tills hela kunskapsskolan hoppa på bussen vilket betyder att det tar 10min extra att åka till skolan. Väl på skolan träffa jag Rebecka och Becka som hade varit där sen 11 och snacka lite med dom innan engelskan började. På engelskan lekte vi en lek som gick ut på att man skulle få en lapp med en känd persons namn på ryggen och sen skulle man gå runt i klassen och fråga ja och nej frågor och gissa vem det var man själv hade, jag fick dock ingen jag kände igen vilket gjorde att det var väldigt svårt att gissa. Efter engelskan åkte jag och Becka hem, tyvärr missa vi bussen precis men det gjorde inte så mycket, trevligt att prata med henne ett tag. Sen jag kom hem har jag hunnit äta en bit på min chokladkalender och blev sen sugen på mer och råkade äta upp två bitar till. Nu ska jag sätta mig och plugga samhäll till provet imorgon och hoppas på bra betyg!

I wanna feel weightless and that should be enough

Hej! Igår fick jag reda på att min första lektion inte är förrän 14.50 så jag kunde sova ut ordentligt idag och gick upp klockan 11. Har sen dess bara suttit framför datorn och ätit frukost, om ett tag ska jag nog gå och göra mig iordning så jag kan plugga innan jag åker till skolan. Jag fick en fråga om jag var från Västerås, ja jag är från Västerås. Ha en toppen dag!


These streets will make you feel brand new, the lights will inspire you

Har just nu extrem utbytesmania, den kan ju inte hålla på föralltid? Sitter just nu på mitt rum och chattar på Facebook, fick också reda på att mitt språk var inställt så jag börjar inte förrän 14.50, hyfsat skön dag(alla andra lektioner är också inställda, har inte såhär hela tiden). Förövrigt läser jag igenom bloggar om och om igen, kollar på forumet och vill verkligen hitta någon att prata med som vill prata om samma sak. Om någon därute bor i närheten av Västerås så är det bara att höra av sig! Såklart de som inte bor här också! Eftersom jag börjar så sent imorgon ska jag sitta uppe ett tag till och läsa bloggar och lyssna på musik innan jag går och duschar. Funderar på att gå upp i tid även fast jag börjar så sent imorgon, behöver verkligen göra klart samhällsfrågorna och plugga till provet. Nu blev det ett ganska långt inlägg om absolut inget så ska sluta skriva nu, ha det bra!


Sometimes dreams come true

Hej! Jag finns nu med på utbytesstudent.se hemsidan! Om ni inte har varit inne där rekommenderar jag verkligen att besöka den sidan, riktigt bra! Jag har också gjort en "ten reasons to smile"-lista, blev inspirerad av videon jag såg, han har helt rätt man ska varje dag hitta anledningar till att le även om dagen känns dålig. Jag ska nu sätta igång med samhällsfrågorna så jag blir klar någon gång.

Jag har slitit ut så många skor I en stad där ingen längre bor

Hej! Jag sitter nu ännu en gång på biblioteket i skolan på min nya favoritplats vid elementet med Becka. Vi hade tänkt plugga men det blev inte så mycket av det då vi har alla (läs: de vi behöver) böcker hemma så vid 14.07 tar vi bussen hem istället. Jag har blivit helt klar med min utbytesprofil och har nu skickat in den så förhoppningsvis kommer den upp snart. Idag ska jag plugga samhäll hela dagen så att jag slipper plugga ihjäl mig imorgon, har prov på fredag, annars så kommer jag troligen bara sitta på forumet och läsa massa bloggar. Ha en fortsatt bra onsdag!

image description


Highschool never ends

Sitter just nu i skolbiblioteket lutad mot ett element och lyssnar på vår spotifylista och fyller i så jag kan få en profil på utbytesstudent.se. Hoppas också att den här halvtimmen inte ska gå så att jag inte behöver gå till spanskan. Ska fortsätta nu så jag hinner lite!

Snow snow snow everywhere

Vaknar upp och ser att det snöar ute, kunde inte ha blivit en bättre start på dagen! Jag har ätit frukost med mamma och kollat ut genom fönstret på snön, jättemysigt! Om ca 5 min börjar julkalendern som jag ska kolla på innan jag går till skolan. Måste bara säga att jag är riktig ninja när jag gör mig iording, det tar bara en kvart att bli helt klar! Ha en fin onsdag!


I will have the time of my life

Har just nu lite smått panik pga. en av sidorna på min check list på ISEs hemsida lyser rött. När jag skickade in ansökningarna så var allt blått(ni med ISE fattar vad jag pratar om) och nu är det inte så längre. Har mailat till Explorius och hoppas på att jag får svar snart, är jätte nervös över detta! Är det någon annan som det har hänt samma sak för, eller är det här bara jag? Jaja jag får förhoppningsvis svar imorgon, godnatt!

image description

image description


Life is the most spectacular show om earth


The Whole World is just as obsessed With who's the best dressed

Nu har jag kommit hem efter en mindre bra skldag. Jag har inte alls kunnat konsentrera mig och Becka var sjuk så jag skulle egentligen ha fått labba själv, men lyckades som tur var byta grupp så jag kom med Rebecka (ja det är två olika, haha) Det jag behöver göra idag är; Samhäll, kemi och kemi (två uppgifter). Såklart börja jag inte när jag kom hem utan sitter nu och dricker ta och äter clementin och lysnar på musik från våran gryma spotify lista USATAGGARNA WOOP WOOP, men ska nog snart börja. Ha en fin kväll!

Vaken om natten och drömmer om dagen

Det känns så otroligt långt borta till USA, det känns som en avlägsen dröm, som om jag aldrig kommer komma dit. Just nu sitter jag på samhällslektion och allt ag vill är att komma bort härifrån, jag vill till USA, jag vill att dom här månaderna ska gå. Jag konsentrerar mig inte på lektionerna och sitter bara och kollar ut genom fönstret och drömmer mig bort
En annan sak jag har funderat på är att jag riktigt mycket har ställt in mig på att komma till Arzona, om jag inte kommer dit kommer jag troligen bli lite besviken. Såklart vet jag att det inte är stället som gör utbytesåret, men jag vill ändå så gärna komma till Arizona.
Jag känner mig så nervös över nästan allt, jag är orolig över att ingen kommer vilja ha mig, att jag blir tvungen att åka till USA utan familj, att något kommer gå fel och jag inte får åka alls.
Jag är inne i en riktig utbytesmania just nu och det enda jag gör på dagrana är att sitta på forumet och läsa och drömma mig bort. JAG VILL ÅKA NU, JAG VILL BARA ÅKA HÄRIFRÅN!

Explore the World

Hej! Idag har varit en riktigt bra dag! Har hela dagen gått runt och kännt mig ganska lycklig av någon anledning, tror det är för att USA känns mer och mer nära och snart är det 2012! Sovmorgonen i morse var helt underbar, att kunna sova ut och sen gå upp och äta frukost i lugn och ro.
Nu ska jag snart sätta mig med kemin och skriva klart den, sen ska jag inte plugga mer idag. Ha en bra kväll!


Say oh, got this feeling that you can't fight Like this city is on fire tonight

Hej! Söndag kväll och imorgon är det ännu en gång måndag och skola, men det är bara att stå ut, om 2.5 veckor är terminen slut och sen är det 2012, året då jag ska till USA och joden ska gå under. Kommer ha otroligt intensiva veckor, men efter den 14 lugnar det ner sig lite iallafall.
Imorgon börjar jag som vanligt 20 i 12 med spanska vilket betyder sovmorgon, skönt! Nu ska jag gå och duscha och sen ska jag göra mig iordning så jag kan sova i tid ikväll, behöver verkligen det. Godnatt!


All I want for christmas is you

Lite mobilbilder från den senaste tiden!


When you're happy like a fool, let it take you over When everything is out you gotta take it in. Oh, this has gotta be the good life This has gotta be the good life

Hej! Jag gick upp runt 8 och vid 9 rulla bilen mot Skiljebo där vi ställde oss för att sälja på loppis. Vi stod där i 3.5h och gick på den tiden plus med 80kr vilket blir 20 var. Inte jättevärt men lite mysigt var det iallafall. Om en stund ska vi baka lussebullar och senare ikväll ska vi baka pepparkakor, juligt och mysigt!
Det jag annars har gjort är att längta, längta, längta till USA, vill åka nu direkt! Jag har suttit vid datorn och läst utbytesbloggar, läst på forum och pratat så mycket om det så att vissa börjar undvika att prata med mig. Mamma är riktigt peppad på det hela tiden och berättar för alla sina kompisar att "Ida är så stor och nästa år ska hon åka till USA som utbytesstudent!" hon är så söt! Helt sjukt att om ett år är jag i USA, kan nästan inte fatta det, det känns fortfarande bara som en dröm, men drömmen kommer bli verklighet!

If I can make it there, I'll make it anywhere

Hej! Var på utbytesträff idag, riktigt kul var det! Alla var trevliga och snälla och vi prata om lite alltmöjligt medans vi åt mat på pizza hut. Blir bara mer och mer taggad till att åka till USA för varje dag som går och jag känner på mig att New York kommer bli riktigt grymt! Det är så kul att prata med dom som faktiskt går igenom samma sak, det är ju inte så många som orkar lyssna på mig längre när jag pratar om det. Tack alla som var med och gjorde den här dagen!


So you walk around like you don't know me You got a new friend, well I got homies

Hej! Jag sitter nu och väntar på att idol ska börja igen samtidigt som jag lyssnar på musik. Har bara varit en lugn hemmakväll, ska ju upp imorgon vid 6 för att ta tågen mot stockholm tillsammans med Becka för att möta upp med utbytesstudenter och shoppa julklappar med Becka. riktigt kul ska det bli!
På söndag ska jag på loppis med mamma och Alva och då ska jag även baka med familjen, mysigt som vanligt! Ha en fin fredag så hörs vi sen med bilder och annat!

Mina fina flickor och jag på engelskan!



Allt du försöker springa iväg från är inuti ditt huvud

Hej! Som vanligt har det varit jättedålig uppdatering här, men dagarna ser likadana ut så det finns inte så mycket att säga.
Tidigare i veckan: Går till skolan och slutar tidigt varje dag, har spanskaprov, dricker te och pluggar, äter, sover osv.
Idag: Ledig från skolan pga halvstudiedag och de ända lektionerna vi har är inställda, riktigt skönt! Gick upp kvart över 7 imorse och tittde på julkalendern med Alva och Ludvi innan dom gick till skolan och gick sen och la mig och sov tills 11. Har hunnit äta lite och kolla på teve för första gånen på nästan två veckor. Planerna för idag är att åka till rusta och köpa julpynt, åka hem göra mig iordning och åka till stan för att träffa Lelle för en fika vid 3. Senare ikväll vid 20 ska jag på bio med Emma, låter som en mysig dag tycker jag! Nu ska jag gå och duscha, ha en bra trosdag och första december!


RSS 2.0